- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 43
Annnaaa hiç fark etmedim...Al işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annnaaa hiç fark etmedim...Al işte
emojilere bak ..
22 yaziyoBenimki 21 tartıda hiç ideal hissetmiyorum kendimi
Gorurmuyuz acaba durdu benim durdu gram gitmiyor ne yapmaz lazım bu drenci kırmak için dün geceden beri yeşil çaya abandım22 yaziyo
20.00 gorunce bakmak lazım:)
50 ye dusmemiz gerekiyor
Benım 27 ye düşmüş22 yaziyo
20.00 gorunce bakmak lazım:)
50 ye dusmemiz gerekiyor
Migim bilmecesi1 soru 4 cevabı farklı cevap
emojilere bak ..
Kıyafetle sütyenle 73,6Artı geldiysen açık açık söyle migi hep persembe günleri genelde modun düşüyor ♀
1 soru 4 cevabı farklı cevap
İsteme bir tane sende bakışı
İsteme bir tane sende bakışı
Oyy acıdı popom kıpkırmızı oldu
Bir an geldi sandım popoya şaplak neyse uyarıymis
Ben goremem galiba hic kilo veresim yok bu ara cok yiyorumGorurmuyuz acaba durdu benim durdu gram gitmiyor ne yapmaz lazım bu drenci kırmak için dün geceden beri yeşil çaya abandım
Yok hava kapalı klasik bir perşembeGeçen günde benim öyleydi canım.. Sana iyi gelecek seyler yap güzel huzurlu bi müzik aç kahveni iç ama sanırım içtin..
Temiz hava al balkonda..
Ben çok severim soğuk hava solumak öyle zamanlarda insanı kendine getiriyor
Boşver ben yemedigim halde göremiyorum yiyende de yok yemeyende de bu hafta evde pizza vardı yemedim yaaa dusunebiliyormusun gittim tavuklu salata yedim yok yine yokBen goremem galiba hic kilo veresim yok bu ara cok yiyorum
Maşallah iraden süper....Boşver ben yemedigim halde göremiyorum yiyende de yok yemeyende de bu hafta evde pizza vardı yemedim yaaa dusunebiliyormusun gittim tavuklu salata yedim yok yine yok
Yaa yapmadığım şeyleri yapiyorum dun gittim aksam 9 da ekmek yedimBoşver ben yemedigim halde göremiyorum yiyende de yok yemeyende de bu hafta evde pizza vardı yemedim yaaa dusunebiliyormusun gittim tavuklu salata yedim yok yine yok