- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim kızlarCook gecmis olsun canim kardesine
Tabi ki tartini alip git canim
Bugün mü gideceksiniz
Geçmiş olsun canimkızlar kardeşim rhatsızlanmış yalnız yaşıyor ilçede annem de diyor git yanına biz de 3 4 gün sonra gelcez diyor o sırada yalnız kalmasın diyor. tartımı yanıma alıp gitsem olurmu
teşekkür ederimGeçmiş olsun canim
Ayyy ikinizide Allah korumuş kötü bisey olmamış cnm, geçmiş olsun.Evde yürüdüm sonra hit kardiyo yaptım biraz..
peşine oğlan acıkmış bi yandan patates kızartıyorum bi yandan yürüyorum o pişene kadar..
o sıra ufaklık sen git evin kapısını aç unutmuşum eşimden sonra kitlemeyi..
Bende tesettürlüyüm ama ev hali spor yapıyorum üstümde spor styeni,altta tayt vihuuu
Oğlan kapıyı açtı çıkarken yakalayım dedim bi kaydım halı toplandı oğlan kaçıyor(2,5 yasında)
Ben yakalamaya çalışıyorum kayıyorum en son içeri aldım kapattım kapıyı ayy nasıl gerildim tam da karşı komşunun eşi yemeğe gelip gitme saati..
Gerimmm gerimm gerildim
Tam bunu yazarken şarjım bitti yine gerildim
Ay çildireceğimmmmm
Geçmiş olsun tatlimkızlar kardeşim rhatsızlanmış yalnız yaşıyor ilçede annem de diyor git yanına biz de 3 4 gün sonra gelcez diyor o sırada yalnız kalmasın diyor. tartımı yanıma alıp gitsem olurmu
Aleykümselam canım çok sağol.. yani o an başımdan aşağı kaynar su dökülse bilmiyorum öyle kötü olur muydumÇok geçmiş olsun.
Normal dolara baka baka zam yapıyor bende artık biri durdursunKahve de gene zamlanmis
Kafama kahve paketi fırlat başkanım luutttfeeeenn
Yarin tartil canim istersenteşekkür ederim kızlar
yarın sabah gideceğim 8 buçukta bugün için bir arkadaşı duruyor sabahtan ben gideceğim annem de cumartesi günü gelirim diyor tartıyı sırt çantama atıp öyle gideyim ben de
tşekkür ederim ablaAyyy ikinizide Allah korumuş kötü bisey olmamış cnm, geçmiş olsun.
Geçmiş olsun tatlim
Sen hangi şehirdeydin
Sağol canımm vallahi Rabbim korudu kulağımda kulaklık vardı bi de.. bundan sonra çok dikkatli olmam lazım..Ayyy ikinizide Allah korumuş kötü bisey olmamış cnm, geçmiş olsun.
Geçmiş olsun tatlim
Sen hangi şehirdeydin
Aleyküm selam canımSelamün aleyküm kızlar
tamam kaptanım sırt çantasına atamazsam yarın tartılır yollarım bu akşam çantalarımı hazırlayayım duruma göre yarın veya tartyı götürüp cuma bildiririmYarin tartil canim istersen
Taşımak zor olursa nasilsa persembe yarın
Mutlu günler ablaBen geçmişi bitirine kadar sizde öğlen oluyor
Mutlu günler herkese
Tüm ogretmenlerimizin günü mutlu kutlu olsun
Tamam canimtamam kaptanım sırt çantasına atamazsam yarın tartılır yollarım bu akşam çantalarımı hazırlayayım duruma göre yarın veya tartyı götürüp cuma bildiririm
Selam canım hoşgeldinSelam. Okuldan geldim
Bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun
Ne yapıyorum benHer msjinda ayri sasiriyorum migi inangozlerim boyle kaliyor
Bende 5497Bende yuruyorum bugün 5700 adimdayim:)
Ne kadar kalacağın bellimi cnmtamam kaptanım sırt çantasına atamazsam yarın tartılır yollarım bu akşam çantalarımı hazırlayayım duruma göre yarın veya tartyı götürüp cuma bildiririm
Ay Allah korumuş canımEvde yürüdüm sonra hit kardiyo yaptım biraz..
peşine oğlan acıkmış bi yandan patates kızartıyorum bi yandan yürüyorum o pişene kadar..
Bende tesettürlüyüm ama ev hali spor yapıyorum üstümde spor styeni,altta tayt vihuuu
Oğlan kapıyı açtı çıkarken yakalayım dedim bi kaydım halı toplandı oğlan kaçıyor(2,5 yasında)
Ben yakalamaya çalışıyorum kayıyorum en son içeri aldım kapattım kapıyı ayy nasıl gerildim tam da karşı komşunun eşi yemeğe gelip gitme saati..
Gerimmm gerimm gerildim
Ay çildireceğimmmmm
Sağol canım ikimize de geçmiş olsun ya gerçekten saniyeyle yarışmak çok zor yaAman canim geçmiş olsunbende bir kez banyodayken kitlemeyi unutmuşum zil calinca nasil bornoz giyip kapiya koştum kizi nasil engelledim saniyeler icindeydi
Ay Allah korumuş canımEvde yürüdüm sonra hit kardiyo yaptım biraz..
Gerimmm gerimm gerildim
Ay çildireceğimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?