Canim hayaletim miss kokulu güzel annem çok teşekkür ederim canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne ekmeği alıyorsun canım?Ekmeğim.bitmis ekmek almak.zor geldi hem pahalı çavdar unuyla omlet ypicam
Siyez ekmeğine ekmeği alıyorsun canım?
Meyve ye canımCanim asiri tatlı çekiyor fit tarif yapsam riskli daha yeni kahvaltı ettim bide
Çok teşekkür ederim
Sağol canımTüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
Elhan sblacım yanaklarından ellerinden öpüyorum
@askrhpozitif seninde
S sulisim seninde kaptanım
Başka varsa onları da kutluyorum
Ayyy aynı annemin günüde öyleydi 20 kişi sürekli birbirine oturunca nasilsini iyimisin derdi...uğultu oluşurdu ortamda...ya yanındaki sordu sen niye soruyon diye soylenirdim annemeŞey gibi düşün misafirlige gidiyosun herkes birbirine nasılsin iyiyim sen nasilsin
Nasilsin iyiyim sen nasilsin,nasilsin iyiyim sen nasilsin 20kisiye böyle diyoruz
Afiyet olsun...23 Kasım Salı
10.00 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
2-3 yk lor peyniri
5 zeytin 3 ceviz
Salatalık
Biraz üzüm
Ara 15.30
Bi avuç leblebi
3 ceviz
Az kuru dut
Akşam 19.00
6 yk bulgur pilavı
2 parça tavuk
Salata
@Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa S sulisim
TEŞEKKÜR ederimElhan
@askrhpozitif
@dolunaydagel
@masal_19
@asysss
@fesang
@Zeynebim2020
S sulisim
Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Kakaoya muz batirayimMeyve ye canım
Dilimle muzu dedigin gibi kakao sür yada 2dilim bitteri erit dök üstuneKakaoya muz batirayim
siyez unu al canım. evde kendin yap. daha hesaplı olur. markaların siyez ekmekleri fiyatlı oluyor.Siyez ekmeği
Çavdar ekmeği
Tam buğday
Üçünden birini dönüşümlü aliyorum genelde
evde kuru meyve varsa biraz kuruyemişle toplar yap. iyi oluyor.Canim asiri tatlı çekiyor fit tarif yapsam riskli daha yeni kahvaltı ettim bide
3 kuru inciri doğra 1,5 su bardağı ılık sütle mikserle bir bardağa dök bir havlu ile ort 2 saat dinlendir yeCanim asiri tatlı çekiyor fit tarif yapsam riskli daha yeni kahvaltı ettim bide
Ekmek makinasında mi yapıyorsunsiyez unu al canım. evde kendin yap. daha hesaplı olur. markaların siyez ekmekleri fiyatlı oluyor.
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa nasip etsin babanaMerhaba arkadaşlar . Okul bitti servisteyim bir selam vereyim dedim. Babam dün akşam acile gitmişti yatış vermişlerdi. Maalesef kalp damarlarında açılmayacak derece tıkanıklık varmış o yüzden sanırım bypass ameliyatı olacak. Tedirgin ve üzgünüm. Dua ederseniz çok mutlu olurum
+1 bende seninle ayni durumdayim anlaminda kullanilmis.Bende dün regl oldum ama pazartesi -400 gr geldim
Bence reglin bahanesi yok
Her msjinda ayri sasiriyorum migi inan gozlerim boyle kaliyorBilmem hiç regl aklıma gelmedi gelse derdim bahane aramadım
Rabbim sifa versin canim insallah guzel gecer ameliyatiMerhaba arkadaşlar . Okul bitti servisteyim bir selam vereyim dedim. Babam dün akşam acile gitmişti yatış vermişlerdi. Maalesef kalp damarlarında açılmayacak derece tıkanıklık varmış o yüzden sanırım bypass ameliyatı olacak. Tedirgin ve üzgünüm. Dua ederseniz çok mutlu olurum
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahMerhaba arkadaşlar . Okul bitti servisteyim bir selam vereyim dedim. Babam dün akşam acile gitmişti yatış vermişlerdi. Maalesef kalp damarlarında açılmayacak derece tıkanıklık varmış o yüzden sanırım bypass ameliyatı olacak. Tedirgin ve üzgünüm. Dua ederseniz çok mutlu olurum
Nasil kacirdim ben bunuYooo gecen gun alkisladim seni gördün mu
Bende sabah tam bugdayla krebimsi birsey yaptim usengecliktenEkmeğim.bitmis ekmek almak.zor geldi hem pahalı çavdar unuyla omlet ypicam