• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

👏👏👏
Çok teşekkür ederim 😘😘😘
Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. sblacım yanaklarından ellerinden öpüyorum 🥰🥰
@askrhpozitif seninde 🥰🥰
S sulisim seninde kaptanım 🥰🥰
Başka varsa onları da kutluyorum❤️
Sağol canım 🥰
Şey gibi düşün misafirlige gidiyosun herkes birbirine nasılsin iyiyim sen nasilsin
Nasilsin iyiyim sen nasilsin,nasilsin iyiyim sen nasilsin 20kisiye böyle diyoruz🙈
Ayyy aynı annemin günüde öyleydi 20 kişi sürekli birbirine oturunca nasilsini iyimisin derdi...uğultu oluşurdu ortamda...ya yanındaki sordu sen niye soruyon diye soylenirdim anneme
23 Kasım Salı

10.00 filtre kahve

Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
2-3 yk lor peyniri
5 zeytin 3 ceviz
Salatalık
Biraz üzüm

Ara 15.30
Bi avuç leblebi
3 ceviz
Az kuru dut

Akşam 19.00
6 yk bulgur pilavı
2 parça tavuk
Salata

@Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa S sulisim
Afiyet olsun...
TEŞEKKÜR ederim 😘😘

Canim asiri tatlı çekiyor fit tarif yapsam riskli daha yeni kahvaltı ettim bide :kızgın:
3 kuru inciri doğra 1,5 su bardağı ılık sütle mikserle bir bardağa dök bir havlu ile ort 2 saat dinlendir ye😂

Merhaba arkadaşlar . Okul bitti servisteyim bir selam vereyim dedim. Babam dün akşam acile gitmişti yatış vermişlerdi. Maalesef kalp damarlarında açılmayacak derece tıkanıklık varmış o yüzden sanırım bypass ameliyatı olacak. Tedirgin ve üzgünüm. Dua ederseniz çok mutlu olurum
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa nasip etsin babana 😞

Bende dün regl oldum ama pazartesi -400 gr geldim
Bence reglin bahanesi yok 🙄🙄
+1 bende seninle ayni durumdayim anlaminda kullanilmis.
Ben hicbir zaman regli bahane etmedim sen ettiginde bile reglin odemi iner dedim dön gecmis msjlara bak. Ben yediysem yedim diyorum zaten .Ne guzel iyi ki _400 gelmissin daha da cok eksil ne diyeyim ki :super:

Merhaba arkadaşlar . Okul bitti servisteyim bir selam vereyim dedim. Babam dün akşam acile gitmişti yatış vermişlerdi. Maalesef kalp damarlarında açılmayacak derece tıkanıklık varmış o yüzden sanırım bypass ameliyatı olacak. Tedirgin ve üzgünüm. Dua ederseniz çok mutlu olurum
Rabbim sifa versin canim insallah guzel gecer ameliyati

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻

Back