- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Teşekkürler canımAyagina saglik twbletteyim kalp emojisi begeni yapamadim burdan kalp atayim❤❤![]()
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)
Geçmiş olsun canımBenimde migrenim çıktı orıclu halde başım fena çatlıyor![]()
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımAyagina saglik twbletteyim kalp emojisi begeni yapamadim burdan kalp atayim❤❤![]()
Geçmiş olsun canımBenimde migrenim çıktı orıclu halde başım fena çatlıyor![]()
İçinde meyan kökü varmış bağırsak tembelliği yapıyormuş çok kullanmayın diye yorumlar okudum canım sen nasil kullandın günde kaç taneSelam canim
Ben kirazlisini almistim
Tiyatro, 5d sinema, bilim fuari her hafta birseylerimiz var zaten . Simdi 23 nisan icin gosteri hazirligina disardan ogretmen gelecek ona ayri para verecegiz . Ama torenler iptal olacakmis korona tedbiri icin yeni soylenti . Canta aldik , cicek siparis ettik yeter valla . Birde ben kendim alacagim diyenler oldu tabi onlarda belli kisiler sekillendi artik insanlar cocuguyla ilgilenmeyip ogretmeni pohpohlamaya calisan tipler cocuklari dikte yapinca bos kagit veriyor analarinin derdi hediye secimiEvet gercekten cok yanlis cok uzuldum. Birde cok pahaliymis hani 20 30 degilki
Bizimde tiyatro oldu mesela cantasina kagit koymuslar birde ogretmen watsaptan yazdi 25tldi. Arada ekstra tiyatro olabilir diye soylemislerdi mesela. Cocuklara önden soylemiyorlar yani. Yarin ogretmenler günü, aldiniz mi birşey
Sadece persembeleri tarti oncesi surekli kullanimi bagirsak tembelligi yapiyor zaten tembelSelam kızlarbu çayı kullananız varmı ?Eki Görüntüle 2957869
Ben cok kullanmiyorum hatta yazin wc sorunu icin almıştımİçinde meyan kökü varmış bağırsak tembelliği yapıyormuş çok kullanmayın diye yorumlar okudum canım sen nasil kullandın günde kaç tane![]()
Evet benimki baya tembel öyle okudum çoğu yorumdaSadece persembeleri tarti oncesi surekli kullanimi bagirsak tembelligi yapiyor zaten tembel
Kesinlikle olan yine bize olacak işte geçen seferde aynısı oldu bu seferde öyle olacakBirde burdan banlanalim nolcak
Hayir dolar dusecek eminim dusecek ama zamlar geriye cekilmeyecek . Her cikisinda fiyat patlatip inisinde hicbir firmadan ses cikmaz kimsede buna mudehale etmez serbest piyasa degil somurge .
Yorumuna 100 %100 katıldığım için
Yakında sadece zenginlerin var olacağı bir hayatin içinde kalacağızHep oyle oldu canim simdiye kadar cikan fiyat asla asagiya inmiyor![]()
Selam canim disarda yemek yediğinde kofte,izgara ve yanina ayran tercih etsen daha guzel olurSelam kızlar sbahtan beri dışarı işlerim vardı saat üçte bir sandviç burger yedim küçük boy fanta içtim7 bin adım atmışım 1,5 lt su içtim bu günü nasıl telafi edebilirim akşama yoğurt sadece yemeyi düşünüyorum.Birde leisle yaparım yarım saat
![]()
Ortalık durulsun zengin koca arayisina cikayim bariYakında sadece zenginlerin var olacağı bir hayatin içinde kalacağız![]()
Haklısın canım ama çok saçma bir güne uyandım eşim aceleyle alıp getirmişti araba yedik öyle. Kahvaltı bile yapmadım üçe kadar .Selam canim disarda yemek yediğinde kofte,izgara ve yanina ayran tercih etsen daha guzel olur
Aksama yogurt ve salata yiyebilirsin
Yarından itibaren guzel menuler bekliyoruz
Anladim canim o zaman bu saatten sonrs dikkat etHaklısın canım ama çok saçma bir güne uyandım eşim aceleyle alıp getirmişti araba yedik öyle. Kahvaltı bile yapmadım üçe kadar .
Nedenmi
Abla geçmiş olsunSagolasin cnm
Bu gidişle aşıyı zorunlu yapicaklar heralde.
Ama o da çözüm degil - ki, vakalar cok artti
Sağol cnm
Aynen cnm inan benimde içim yaniyor.
Tarım, hayvancilik, denizler, yeşil alanlar mahvolmuş durumda. Bir ülkede hukuk işlemiyorsa zaten yabanci yatirimci gelmiyor.
Biz 2 sene önce izine gittigimizde euro 7 tl di. Bugün 14 olmuş![]()
Ben oturuyorum