• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet gercekten cok yanlis cok uzuldum. Birde cok pahaliymis hani 20 30 degilki :KK43:
Bizimde tiyatro oldu mesela cantasina kagit koymuslar birde ogretmen watsaptan yazdi 25tldi. Arada ekstra tiyatro olabilir diye soylemislerdi mesela. Cocuklara önden soylemiyorlar yani. Yarin ogretmenler günü, aldiniz mi birşey
Tiyatro, 5d sinema, bilim fuari her hafta birseylerimiz var zaten . Simdi 23 nisan icin gosteri hazirligina disardan ogretmen gelecek ona ayri para verecegiz . Ama torenler iptal olacakmis korona tedbiri icin yeni soylenti . Canta aldik , cicek siparis ettik yeter valla . Birde ben kendim alacagim diyenler oldu tabi onlarda belli kisiler sekillendi artik insanlar cocuguyla ilgilenmeyip ogretmeni pohpohlamaya calisan tipler cocuklari dikte yapinca bos kagit veriyor analarinin derdi hediye secimi :D

İçinde meyan kökü varmış bağırsak tembelliği yapıyormuş çok kullanmayın diye yorumlar okudum canım sen nasil kullandın günde kaç tane 🤗
Ben cok kullanmiyorum hatta yazin wc sorunu icin almıştım
Normalde cok sorun yasamam köy ve ramazan birlesince sorun yasadim fayda etti ama sonra içmedim:))
Dedikleri gibi tembellik yapiyormus oyle duydum bende arada bir icmekte sorun olmaz ama

Birde burdan banlanalim nolcak :KK70:
Hayir dolar dusecek eminim dusecek ama zamlar geriye cekilmeyecek . Her cikisinda fiyat patlatip inisinde hicbir firmadan ses cikmaz kimsede buna mudehale etmez serbest piyasa degil somurge .
Kesinlikle olan yine bize olacak işte geçen seferde aynısı oldu bu seferde öyle olacak😏

Selam kızlar sbahtan beri dışarı işlerim vardı saat üçte bir sandviç burger yedim küçük boy fanta içtim 🤦🏻‍♀️ 7 bin adım atmışım 1,5 lt su içtim bu günü nasıl telafi edebilirim akşama yoğurt sadece yemeyi düşünüyorum.Birde leisle yaparım yarım saat 🤦🏻‍♀️
Selam canim disarda yemek yediğinde kofte,izgara ve yanina ayran tercih etsen daha guzel olur
Aksama yogurt ve salata yiyebilirsin

Yarından itibaren guzel menuler bekliyoruz

Selam canim disarda yemek yediğinde kofte,izgara ve yanina ayran tercih etsen daha guzel olur
Aksama yogurt ve salata yiyebilirsin

Yarından itibaren guzel menuler bekliyoruz
Haklısın canım ama çok saçma bir güne uyandım eşim aceleyle alıp getirmişti araba yedik öyle. Kahvaltı bile yapmadım üçe kadar .

Sagolasin cnm 💓

Bu gidişle aşıyı zorunlu yapicaklar heralde.
Ama o da çözüm degil - ki, vakalar cok artti

Sağol cnm 💓

Aynen cnm inan benimde içim yaniyor.
Tarım, hayvancilik, denizler, yeşil alanlar mahvolmuş durumda. Bir ülkede hukuk işlemiyorsa zaten yabanci yatirimci gelmiyor.
Biz 2 sene önce izine gittigimizde euro 7 tl di. Bugün 14 olmuş 😐
Abla geçmiş olsun 😐

Back