• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynen abla sevdiklerim ailem icin uzuluyorum,asgari ücretli ile gecinmeye calisanlar icin uzuluyorum. Istanbulda bazen sokaklarda gezerdim amacsiz Avrupa tarafinda bilenler vardir ,merdiven alti cok tekstil atölyeleri var. Daha 15 18 inde gencler cuzi miktarlara calisiyor. Onlara uzuluyorum.
Benim yasadigim mahallede cocuklar bile calisiyor 12 13 yaslarinda bile yokturlar belki

Örnek sadece canim
Bu konuda o kadar uzun konuşabiliriz ki susmak en iyisi :))

Yaa bende dsi ye yedeklerdeydim 0.2 puanla kacirdim
Sizin puanlar gercekten cok yuksek
En ihtiyac duyulan bolum ama alım az
Özel sektorde is cok ama yas gidiyor . 6 yildir meslek disiyim aktif takip ediyorum tuzugu ama dun cikolatanin saklanma derecesini hatirlayamadim inan , kizima biraz daha buyusun bakalim ne olur .

Özel sektorde is cok ama yas gidiyor . 6 yildir meslek disiyim aktif takip ediyorum tuzugu ama dun cikolatanin saklanma derecesini hatirlayamadim inan , kizima biraz daha buyusun bakalim ne olur .
Ben herşeyi sifirlamişim. Sanki hic okul gormemis gibi hissediyorum 🙍🏻‍♀️

Ailecek geçmiş olsun canım. Yurt dışında bayağı cokmus vakalar. Avusturya' da yasaklar başlayacakmış oğlum söyledi. Mide gribini ilk kez duydum çabuk atlatmanizi dilerim.
Sagolasin cnm 💓

Bu gidişle aşıyı zorunlu yapicaklar heralde.
Ama o da çözüm degil - ki, vakalar cok artti
Cok gecmis olsun abla
Sağol cnm 💓
Aynen abla sevdiklerim ailem icin uzuluyorum,asgari ücretli ile gecinmeye calisanlar icin uzuluyorum. Istanbulda bazen sokaklarda gezerdim amacsiz Avrupa tarafinda bilenler vardir ,merdiven alti cok tekstil atölyeleri var. Daha 15 18 inde gencler cuzi miktarlara calisiyor. Onlara uzuluyorum.
Aynen cnm inan benimde içim yaniyor.
Tarım, hayvancilik, denizler, yeşil alanlar mahvolmuş durumda. Bir ülkede hukuk işlemiyorsa zaten yabanci yatirimci gelmiyor.
Biz 2 sene önce izine gittigimizde euro 7 tl di. Bugün 14 olmuş 😐

Eskiden bende çok kördüm. Son bir kaç yildir daha farklo görüyorum artik. Bir dahaki seçimde cok şey değişecek ama daha iyiye gidecegine inanmiyorum, umudum yok
Bu devran boyle gider canim :(

Back