- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Doktora gidingündüz hareket halinde nabız değişir ama benim gece yatarken 120 bazen 130 buluyor tansiyonu ölçüyorum yüksek değil başım sallanıyor vücut sallanıyor resmen neden olur bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gidingündüz hareket halinde nabız değişir ama benim gece yatarken 120 bazen 130 buluyor tansiyonu ölçüyorum yüksek değil başım sallanıyor vücut sallanıyor resmen neden olur bilmiyorum
Zamlar geliyorYok mu arttiran![]()
Bez bakiyoruz şuanZamlar geliyor![]()
Bizde de var bez olayı bugün yarın biter bende yarın falan alırımBez bakiyoruz şuan![]()
Şuan kafamı duvarlara vuruyorumTekrar gerilemis
Acaba bu arada kimler ne kadar para kazanmistir
Vki 25 in altinda olduğunda yazi cikmiyor canimArkadaşlar vücut kitle indeksi yazısını nerden çıkarıyoruz? Ben göstergeyi buldum ama yazı çıkmıyor bende.
Ve kim bilir kimler daha da battıŞuan kafamı duvarlara vuruyorumazıcık bir param vardı katılima koymuştum keşke altın yada dolar hesabı koysaymisim kim bilir kimler 4 köşe oldu
![]()
Aaa tamam teşekkür ederimVki 25 in altinda olduğunda yazi cikmiyor canim
Allah yardımcımız olsun valla nasıl düzlüğe çıkarız hiç bilmiyorumVe kim bilir kimler daha da battıözellikle dolar borcu olan bir tanıdığım var hep aklıma o geliyor her artışta
Aminn inşallah bir an önce. Belki de en dibi görmeden yukari çıkamayacağız. Hala nasıl milletçe delirmedik hayretAllah yardımcımız olsun valla nasıl düzlüğe çıkarız hiç bilmiyorum![]()
Konuşulacak çok şey varda işte yeri burasi değil malesef Allah sonumuzu hayretsin demekten başka birşey gelmiyor eldenAminn inşallah bir an önce. Belki de en dibi görmeden yukari çıkamayacağız. Hala nasıl milletçe delirmedik hayret
Öyle tabi haklısın hakkımızda hayırlısı...Konuşulacak çok şey varda işte yeri burasi değil malesef Allah sonumuzu hayretsin demekten başka birşey gelmiyor elden![]()
Ayagina saglik twbletteyim kalp emojisi begeni yapamadim burdan kalp atayim❤❤
Benimde migrenim çıktı orıclu halde başım fena çatlıyorAyy başıma agri girdi ya anksiyete firladi şuan
Birde burdan banlanalim nolcakAkillanmazlar dicem bi kac bisi banlanirim diyemiyorum![]()
Hep oyle oldu canim simdiye kadar cikan fiyat asla asagiya inmiyorBirde burdan banlanalim nolcak
Hayir dolar dusecek eminim dusecek ama zamlar geriye cekilmeyecek . Her cikisinda fiyat patlatip inisinde hicbir firmadan ses cikmaz kimsede buna mudehale etmez serbest piyasa degil somurge .
Ben kızım okula başlayınca eşimi çok merak ediyorum. Okulda egitimde herşeyi istiyorlar ya valla biliyorum onun huyunuEvet gercekten cok yanlis cok uzuldum. Birde cok pahaliymis hani 20 30 degilki
Bizimde tiyatro oldu mesela cantasina kagit koymuslar birde ogretmen watsaptan yazdi 25tldi. Arada ekstra tiyatro olabilir diye soylemislerdi mesela. Cocuklara önden soylemiyorlar yani. Yarin ogretmenler günü, aldiniz mi birşey