Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

gündüz hareket halinde nabız değişir ama benim gece yatarken 120 bazen 130 buluyor tansiyonu ölçüyorum yüksek değil başım sallanıyor vücut sallanıyor resmen neden olur bilmiyorum
Doktora gidin

Şuan kafamı duvarlara vuruyorum azıcık bir param vardı katılima koymuştum keşke altın yada dolar hesabı koysaymisim kim bilir kimler 4 köşe oldu
Ve kim bilir kimler daha da battı özellikle dolar borcu olan bir tanıdığım var hep aklıma o geliyor her artışta

Akillanmazlar dicem bi kac bisi banlanirim diyemiyorum
Birde burdan banlanalim nolcak
Hayir dolar dusecek eminim dusecek ama zamlar geriye cekilmeyecek . Her cikisinda fiyat patlatip inisinde hicbir firmadan ses cikmaz kimsede buna mudehale etmez serbest piyasa degil somurge .

Birde burdan banlanalim nolcak
Hayir dolar dusecek eminim dusecek ama zamlar geriye cekilmeyecek . Her cikisinda fiyat patlatip inisinde hicbir firmadan ses cikmaz kimsede buna mudehale etmez serbest piyasa degil somurge .
Hep oyle oldu canim simdiye kadar cikan fiyat asla asagiya inmiyor

Ben kızım okula başlayınca eşimi çok merak ediyorum. Okulda egitimde herşeyi istiyorlar ya valla biliyorum onun huyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…