Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gecen foto cektirdiler bugunde ellerine ahsap bir kumbara ve foto vermisler 100tl begenirseniz alin diye cocugun eline verip begnirseniz var mi ? Mecbur aliyorsun . Butun cocuklar zaten kosarak geliyor anne bak kumbarada fotografim var diye .
Okulda mi oldu bu

Hollanda inekleri ile turk inekleri sut verimleri arasinda bile fark var canim
Hollandada inekler günlük 40 lt sut verirken burda bir inek 10 lt sütü zor veriyor
Dogru tarim politikası uygulamak lazim ama nerde
Hersey bir inekle bitse keske canim

Tarim liseleleri var abla ama benim bolumden cok alim yapilmiyor
Genelde tarla ve bahce bitkileri bölümü alınıyor
Tarim ekonomisi mezunuyum ama issizim
Bnimde puanlar cok yuksek zaten oncesnde torpilde elendim . Ozelde calistim hep meslegimin en iyi yani kocayi imalatta buldum

Ailecek geçmiş olsun canım. Yurt dışında bayağı cokmus vakalar. Avusturya' da yasaklar başlayacakmış oğlum söyledi. Mide gribini ilk kez duydum çabuk atlatmanizi dilerim.

Sağlıkli olsunlar da hangi mesleği yapmak isterlerse yapsınlar canim
İnşallah yeterki guzel meslek sahibi olsunlar ben arkalarinda durup elimden geleni yaparim. Bir akrabamin kizlari biri diyetisyen biri psikolog oldu şimdi onlara yer actilar cok ozendim masallah

Cok gecmis olsun abla

Evet bugun oldu ,sinifimizda 3 cocuk okutanlar var 300tl yazik gunah almasa cocuk mahrum alsa butce yetmeyecek . Bir egitim kurumunun fotografciyla isbirligi yapip emri vaki yapmasi cok yanlis
Evet gercekten cok yanlis cok uzuldum. Birde cok pahaliymis hani 20 30 degilki
Bizimde tiyatro oldu mesela cantasina kagit koymuslar birde ogretmen watsaptan yazdi 25tldi. Arada ekstra tiyatro olabilir diye soylemislerdi mesela. Cocuklara önden soylemiyorlar yani. Yarin ogretmenler günü, aldiniz mi birşey

Hersey bir inekle bitse keske canim
Örnek sadece canim
Bu konuda o kadar uzun konuşabiliriz ki susmak en iyisi :))
Bnimde puanlar cok yuksek zaten oncesnde torpilde elendim . Ozelde calistim hep meslegimin en iyi yani kocayi imalatta buldum
Yaa bende dsi ye yedeklerdeydim 0.2 puanla kacirdim
Sizin puanlar gercekten cok yuksek
En ihtiyac duyulan bolum ama alım az

İnşallah yeterki guzel meslek sahibi olsunlar ben arkalarinda durup elimden geleni yaparim. Bir akrabamin kizlari biri diyetisyen biri psikolog oldu şimdi onlara yer actilar cok ozendim masallah
Amin canım inşallah

Aynen abla sevdiklerim ailem icin uzuluyorum,asgari ücretli ile gecinmeye calisanlar icin uzuluyorum. Istanbulda bazen sokaklarda gezerdim amacsiz Avrupa tarafinda bilenler vardir ,merdiven alti cok tekstil atölyeleri var. Daha 15 18 inde gencler cuzi miktarlara calisiyor. Onlara uzuluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…