Okulda mi oldu buGecen foto cektirdiler bugunde ellerine ahsap bir kumbara ve foto vermisler 100tl begenirseniz alin diye cocugun eline verip begnirseniz var mi ? Mecbur aliyorsun . Butun cocuklar zaten kosarak geliyor anne bak kumbarada fotografim var diye .
Hersey bir inekle bitse keske canimHollanda inekleri ile turk inekleri sut verimleri arasinda bile fark var canim
Hollandada inekler günlük 40 lt sut verirken burda bir inek 10 lt sütü zor veriyor
Dogru tarim politikası uygulamak lazim ama nerde
Bnimde puanlar cok yuksek zaten oncesnde torpilde elendim . Ozelde calistim hep meslegimin en iyi yani kocayi imalatta buldumTarim liseleleri var abla ama benim bolumden cok alim yapilmiyor
Genelde tarla ve bahce bitkileri bölümü alınıyor
Tarim ekonomisi mezunuyum ama issizim
4bin kisi alım olcak keske okusaydin saglık guzel bir meslek ben elifede dedim kpss ye gir ama dinlemedi beniValla saglik okusaydım diyorum bos durana kadar
Ailecek geçmiş olsun canım. Yurt dışında bayağı cokmus vakalar. Avusturya' da yasaklar başlayacakmış oğlum söyledi. Mide gribini ilk kez duydum çabuk atlatmanizi dilerim.Herkese selam
Bende de hastalik haberleri var
Benimki gecmedi zaten ne ictiysem fayda etmedi, öksürük aynen devam
Cocuklar da yine hasta
Dün gelin oglani dr a götürdü,cocuk ne yese içse kusuyordu, vucutta su kalmamis artik, kiz bütün gün bendeydi
Simdide mide gribi salgini varmis
Benim kizin bu haftasonu düğün yemegi vardi
Onlarda corona olmuş
O yüzden onuda iptal ettik
Bana yalvardilar liseye gecerken ben istemedimValla saglik okusaydım diyorum bos durana kadar
Kiz ben şanlıyim bende öküz varyaHersey bir inekle bitse keske canim
Evet bugun oldu ,sinifimizda 3 cocuk okutanlar var 300tl yazik gunah almasa cocuk mahrum alsa butce yetmeyecek . Bir egitim kurumunun fotografciyla isbirligi yapip emri vaki yapmasi cok yanlisOkulda mi oldu bu
İnşallah yeterki guzel meslek sahibi olsunlar ben arkalarinda durup elimden geleni yaparim. Bir akrabamin kizlari biri diyetisyen biri psikolog oldu şimdi onlara yer actilar cok ozendim masallahSağlıkli olsunlar da hangi mesleği yapmak isterlerse yapsınlar canim
Olmayan napsin kiz et sut ne kadarKiz ben şanlıyim bende öküz varya
Cok gecmis olsun ablaHerkese selam
Bende de hastalik haberleri var
Benimki gecmedi zaten ne ictiysem fayda etmedi, öksürük aynen devam
Cocuklar da yine hasta
Dün gelin oglani dr a götürdü,cocuk ne yese içse kusuyordu, vucutta su kalmamis artik, kiz bütün gün bendeydi
Simdide mide gribi salgini varmis
Benim kizin bu haftasonu düğün yemegi vardi
Onlarda corona olmuş
O yüzden onuda iptal ettik
Sütünden degilde etinden yararlanirim bide derisini paspas yaptikmi guzel olurOlmayan napsin kiz et sut ne kadar
Hoş geldin canım. Hayırlı olsun diyet maceran .Hoşbulduk teşekkür ederimne kadar güzel bir grup
Evet gercekten cok yanlis cok uzuldum. Birde cok pahaliymis hani 20 30 degilkiEvet bugun oldu ,sinifimizda 3 cocuk okutanlar var 300tl yazik gunah almasa cocuk mahrum alsa butce yetmeyecek . Bir egitim kurumunun fotografciyla isbirligi yapip emri vaki yapmasi cok yanlis
Örnek sadece canimHersey bir inekle bitse keske canim
Yaa bende dsi ye yedeklerdeydim 0.2 puanla kacirdimBnimde puanlar cok yuksek zaten oncesnde torpilde elendim . Ozelde calistim hep meslegimin en iyi yani kocayi imalatta buldum
Heriften mi soz ediyonSütünden degilde etinden yararlanirim bide derisini paspas yaptikmi guzel olur
Amin canım inşallahİnşallah yeterki guzel meslek sahibi olsunlar ben arkalarinda durup elimden geleni yaparim. Bir akrabamin kizlari biri diyetisyen biri psikolog oldu şimdi onlara yer actilar cok ozendim masallah
Sagiliyor muKiz ben şanlıyim bende öküz varya
Aynen abla sevdiklerim ailem icin uzuluyorum,asgari ücretli ile gecinmeye calisanlar icin uzuluyorum. Istanbulda bazen sokaklarda gezerdim amacsiz Avrupa tarafinda bilenler vardir ,merdiven alti cok tekstil atölyeleri var. Daha 15 18 inde gencler cuzi miktarlara calisiyor. Onlara uzuluyorum.Hepinize teşekkür ederim
Tarim alanlarini ne yapacaz
Kac katlı sitelerimiz var ya, yeter bize
Bütün pislikler ortaya döküldüğü halde, hala savunanlar var ya hayret ediyorum.
Bu durumda bile yüzde 26 destek veriyorsa, bizim milletimize müstahak diyorum ama kurunun yaninda yaş da yaniyor malesef
Kumaş, örgü ipide pek ucuz değil heralde
Babana Allah şifa versin, yardımcısı olsun cnm
Iyi düşünün iyi olsun insallah
Sadece 2022 degil, bu durum kaç sene geriye götürdü ülkeyi
Sizin cocuklarinizi bile etkileyecek
Ogretmenlik falan yapamiyormusun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?