• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ay kızlar korkunç stresliyim tartı sözü verdim tartilamiyorum eşime tartiyj saklattim. yarın hem grup hemde doktor tartı günü. Diyetisyenin tartı günü çok stres yaptı. Diyetisyen eğer dediklerime uyduysan 86.20 falan olman lazım dedi 🤯. Akdi gibi 2 gündür bağırsakların çalışmıyor karnım davul gibi. Birseyler yapıp yarın sabaha kadar wc isini düzeltmem lazim. Ben okulda da çok stresli bir öğrenciydim hani 99 alıp ağlayanlar varya o benim🙄.

5 subat carsamba
12.30
2dll ekmek
3 kofte
Biber kizartmasi ama 1 tl kasi felan koydum yag(tavawa 5dk cevirdim)
1dlm peynir
4 5 zeytin

17.30
3Yk kabak sote
3tk yavuk sote
3 catal karisik tursu
7 bin adim
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @Azmet5255Eki Görüntüle 3540756
menün harika canım afiyet olsun
6 subat
13.00
2 haslanmis yumurta
3 wasa
Ceri domatrs
Yesillik
1dlm peynir

17.30
1bucuk kase sutle birlikte yulaf

19.30
2 kofte
2dlm ekmek
45dk eliptik bisiklet(resim cekmeyi unittum.yine)
Adim 7.380 ama yatana kadar 7.500 yapicam
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @Azmet5255 Eki Görüntüle 3540755
Afiyet olsun
Sabah yağlı nohut bir parça ekmek biraz köy peynir biraz mantar bir avuç fıstık sonra her gün aynı salatalık domates kafama vurcm sıkıldım bugün böyle olsun dedim

Akşam taze fasulye ve bamya ymgi bir kase yoğurt 2 kaşık makarna iki kaşık pasmati pilav

Şu az oldu bugün 2 litre

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Akşam çok olmuş canım. Sanki 2 akşamı birleştirmişsin gibi
Olası gereken 1 sebze yemeği 1 pilav veye makarna :KK60:
2 haftaydı bitti gitti canım 😔
Biz oradayken havalar ne kadar güzeldi, şimdi soğuklar gelmiş, Allah yardımcınız olsun 🤲🏼
Buralar da soğudu kar kış kıyamet şu an buraları
Afiyet olsun canım. Avakadoyu kabuğunu soymadan kap olarak kullanmak bi üst level sanırım. Harikasın :KK37:

Ay kızlar korkunç stresliyim tartı sözü verdim tartilamiyorum eşime tartiyj saklattim. yarın hem grup hemde doktor tartı günü. Diyetisyenin tartı günü çok stres yaptı. Diyetisyen eğer dediklerime uyduysan 86.20 falan olman lazım dedi 🤯. Akdi gibi 2 gündür bağırsakların çalışmıyor karnım davul gibi. Birseyler yapıp yarın sabaha kadar wc isini düzeltmem lazim. Ben okulda da çok stresli bir öğrenciydim hani 99 alıp ağlayanlar varya o benim🙄.
Aynı sorunu yaşıyorum kaptanım. Stresten dünden buyana wc ye çıkamıyorum. Şiş şiş dolanıyorum :KK17::KK17: yarın için çok tırsıyorum eldeki 1 kiloyu kaçırmaktan.

Afiyet olsun

Afiyet olsun canım. Avakadoyu kabuğunu soymadan kap olarak kullanmak bi üst level sanırım. Harikasın :KK37:
Ayy tabağa üşendim bitaraftan almaya hahahaha içinden cstalla ezdim ezdim durdum karıştırdım görüntusu güzel oluncada yiyesi geliyo insanin keyfide keyif yaptım🙈

Geçen bi video izledim..40 li yaslardan sonra östrojen hormonu azaldığı için insan daha çok sorgularmis hayatı. Östrojen cokken daha özverili, her işi yüklenen, etrafındakilere yardım etmeyi seven tiplermisiz. Azalınca da dur ya niye her iş bana bakıyor oluyormuşuz 😂
Annem neden böyle anladım o zaman 😂

Ben de tartı stresinden kilo veremiyordum 2 haftadır bu hafta diyetisyeni erteledim hatta bırakacağım muhtemelen 1-2 kez daha gidip şimdi stressiz daha dikkatliyim bence kilo vermeye başladım

Canǰm kahvaltı yaptınmı hatta akşam yemekten 2 saat önce 1 çay kaşığı zencefil zerdeçal yarım limon sık 1 bardak sıcak su koy iç

Canǰm kahvaltı yaptınmı hatta akşam yemekten 2 saat önce 1 çay kaşığı zencefil zerdeçal yarım limon sık 1 bardak sıcak su koy iç

Sağol cankm onuda deniyim. Kahvaltı yaptım öncesinde probiyotiklj yeşil çay ictim

Ben de tartı stresinden kilo veremiyordum 2 haftadır bu hafta diyetisyeni erteledim hatta bırakacağım muhtemelen 1-2 kez daha gidip şimdi stressiz daha dikkatliyim bence kilo vermeye başladım

Bilmiyorum ki eğer böyle olursa bende bırakırım

Aynı sorunu yaşıyorum kaptanım. Stresten dünden buyana wc ye çıkamıyorum. Şiş şiş dolanıyorum :KK17::KK17: yarın için çok tırsıyorum eldeki 1 kiloyu kaçırmaktan.

Aynen canim . 40 yilin başı 1 kg birden gitti. Birde kaptanım. Bazen sen ikizimmisin diye düşünmüyor değilim 😅.

Afiyet olsun

Banada öyle geldi biraz aç gözlüluk ettim insalah bugün daha iyi toparlycm

Kizzz bu stres niyee kizacam sana bak cidden stresten de veremezsin haberin ola akışına bırak o kadar vermişsin zaten kuzum ne sanki
Stres olmayın kuzum yapmayın diyetisyen size sadece motive oluyor eğer bu kadar stres olacaksanız evet bırakın cidden

Dur bakalım ne olacak canım yarın. Belki de sorun bile yoktur

Kizzz bu stres niyee kizacam sana bak cidden stresten de veremezsin haberin ola akışına bırak o kadar vermişsin zaten kuzum ne sanki

Stres olmayın kuzum yapmayın diyetisyen size sadece motive oluyor eğer bu kadar stres olacaksanız evet bırakın cidden

Evet canim bırakıcam 1 ayın sonunda . Ben kalıplaşmış listeye gelemiyorum. Çöl beygiri gibi rahat olmalıyım 😅

Kızlar bugünkü menüm

Sabah. Prebiyotikli yeşil çay
Sabah 2 dilim laktozsuz peynir , 1 bardak fındık sütüne hindiba kahvesi 2 ceviz

Öğle 5kasik taze fasulye 1dilim glutensiz ekmek
Ara bitki çayı
3 litre su garanti

Akşam 100gr et kavurma, bolca brokoli salatası yerim birde ev limonatası
Akşam zencefil limon yapicam
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Merhabalar Azra tabi o zamanlar deli bir dombiliy dim 😄😄ben yaklaşık bir yıl önce bu forumda çok guzel arkadaşlarım olmuş ve çok güzel zayıflamıştım yeniden aranıza alır mısınız eskilerden kimse var mı bilmem ama 🌸

Son düzenleme:
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):Azra
Yaşınız 37
Boyunuz :158
Kilonuz :58-59 gibi yarın tertilacagim
Mesleğiniz : öğrenci (hukuk)
Medeni Durumunuz : ayrı yaşıyor
Çocuk Sayısı :1
Kilo Alma Nedeniniz : stres açlık krizleri
Hedef Kilonuz : 52

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : kendimi daha iyi hissetmek