- 20 Temmuz 2022
- 2.045
- 10.837
- 138
- 42
Abooo efsaneeeeee . Şifa olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menün harika canım afiyet olsun5 subat carsamba
12.30
2dll ekmek
3 kofte
Biber kizartmasi ama 1 tl kasi felan koydum yag(tavawa 5dk cevirdim)
1dlm peynir
4 5 zeytin
17.30
3Yk kabak sote
3tk yavuk sote
3 catal karisik tursu
7 bin adim
Ellssa
Boncuk2307 @Azmet5255Eki Görüntüle 3540756
Afiyet olsun6 subat
13.00
2 haslanmis yumurta
3 wasa
Ceri domatrs
Yesillik
1dlm peynir
17.30
1bucuk kase sutle birlikte yulaf
19.30
2 kofte
2dlm ekmek
45dk eliptik bisiklet(resim cekmeyi unittum.yine)
Adim 7.380 ama yatana kadar 7.500 yapicam
Ellssa
Boncuk2307 @Azmet5255 Eki Görüntüle 3540755
Akşam çok olmuş canım. Sanki 2 akşamı birleştirmişsin gibiSabah yağlı nohut bir parça ekmek biraz köy peynir biraz mantar bir avuç fıstık sonra her gün aynı salatalık domates kafama vurcm sıkıldım bugün böyle olsun dedim
Akşam taze fasulye ve bamya ymgi bir kase yoğurt 2 kaşık makarna iki kaşık pasmati pilav
Şu az oldu bugün 2 litre
Ellssa
Boncuk2307
Buralar da soğudu kar kış kıyamet şu an buraları2 haftaydı bitti gitti canım
Biz oradayken havalar ne kadar güzeldi, şimdi soğuklar gelmiş, Allah yardımcınız olsun![]()
Afiyet olsun canım. Avakadoyu kabuğunu soymadan kap olarak kullanmak bi üst level sanırım. Harikasın
Aynı sorunu yaşıyorum kaptanım. Stresten dünden buyana wc ye çıkamıyorum. Şiş şiş dolanıyorumAy kızlar korkunç stresliyim tartı sözü verdim tartilamiyorum eşime tartiyj saklattim. yarın hem grup hemde doktor tartı günü. Diyetisyenin tartı günü çok stres yaptı. Diyetisyen eğer dediklerime uyduysan 86.20 falan olman lazım dedi. Akdi gibi 2 gündür bağırsakların çalışmıyor karnım davul gibi. Birseyler yapıp yarın sabaha kadar wc isini düzeltmem lazim. Ben okulda da çok stresli bir öğrenciydim hani 99 alıp ağlayanlar varya o benim
.
Ayy tabağa üşendim bitaraftan almaya hahahaha içinden cstalla ezdim ezdim durdum karıştırdım görüntusu güzel oluncada yiyesi geliyo insanin keyfide keyif yaptımmenün harika canım afiyet olsun
Afiyet olsun
Akşam çok olmuş canım. Sanki 2 akşamı birleştirmişsin gibi
Olası gereken 1 sebze yemeği 1 pilav veye makarna
Buralar da soğudu kar kış kıyamet şu an buraları
Afiyet olsun canım. Avakadoyu kabuğunu soymadan kap olarak kullanmak bi üst level sanırım. Harikasın![]()
Sağol bebegimmAbooo efsaneeeeee . Şifa olsun canım
Annem neden böyle anladım o zamanGeçen bi video izledim..40 li yaslardan sonra östrojen hormonu azaldığı için insan daha çok sorgularmis hayatı. Östrojen cokken daha özverili, her işi yüklenen, etrafındakilere yardım etmeyi seven tiplermisiz. Azalınca da dur ya niye her iş bana bakıyor oluyormuşuz![]()
Ben de tartı stresinden kilo veremiyordum 2 haftadır bu hafta diyetisyeni erteledim hatta bırakacağım muhtemelen 1-2 kez daha gidip şimdi stressiz daha dikkatliyim bence kilo vermeye başladımAy kızlar korkunç stresliyim tartı sözü verdim tartilamiyorum eşime tartiyj saklattim. yarın hem grup hemde doktor tartı günü. Diyetisyenin tartı günü çok stres yaptı. Diyetisyen eğer dediklerime uyduysan 86.20 falan olman lazım dedi. Akdi gibi 2 gündür bağırsakların çalışmıyor karnım davul gibi. Birseyler yapıp yarın sabaha kadar wc isini düzeltmem lazim. Ben okulda da çok stresli bir öğrenciydim hani 99 alıp ağlayanlar varya o benim
.
Canǰm kahvaltı yaptınmı hatta akşam yemekten 2 saat önce 1 çay kaşığı zencefil zerdeçal yarım limon sık 1 bardak sıcak su koy içAy kızlar korkunç stresliyim tartı sözü verdim tartilamiyorum eşime tartiyj saklattim. yarın hem grup hemde doktor tartı günü. Diyetisyenin tartı günü çok stres yaptı. Diyetisyen eğer dediklerime uyduysan 86.20 falan olman lazım dedi. Akdi gibi 2 gündür bağırsakların çalışmıyor karnım davul gibi. Birseyler yapıp yarın sabaha kadar wc isini düzeltmem lazim. Ben okulda da çok stresli bir öğrenciydim hani 99 alıp ağlayanlar varya o benim
.
Canǰm kahvaltı yaptınmı hatta akşam yemekten 2 saat önce 1 çay kaşığı zencefil zerdeçal yarım limon sık 1 bardak sıcak su koy iç
Ben de tartı stresinden kilo veremiyordum 2 haftadır bu hafta diyetisyeni erteledim hatta bırakacağım muhtemelen 1-2 kez daha gidip şimdi stressiz daha dikkatliyim bence kilo vermeye başladım
Aynı sorunu yaşıyorum kaptanım. Stresten dünden buyana wc ye çıkamıyorum. Şiş şiş dolanıyorumyarın için çok tırsıyorum eldeki 1 kiloyu kaçırmaktan.
Banada öyle geldi biraz aç gözlüluk ettim insalah bugün daha iyi toparlycmmenün harika canım afiyet olsun
Afiyet olsun
Akşam çok olmuş canım. Sanki 2 akşamı birleştirmişsin gibi
Olası gereken 1 sebze yemeği 1 pilav veye makarna
Buralar da soğudu kar kış kıyamet şu an buraları
Afiyet olsun canım. Avakadoyu kabuğunu soymadan kap olarak kullanmak bi üst level sanırım. Harikasın![]()
Zerdecal zencefil cidden benim sabahki karnımı indirdi bosaldı hep aynı yapma bagırsakları saşırtSağol cankm onuda deniyim. Kahvaltı yaptım öncesinde probiyotiklj yeşil çay ictim
Kizzz bu stres niyee kizacam sana bak cidden stresten de veremezsin haberin ola akışına bırak o kadar vermişsin zaten kuzum ne sankiAy kızlar korkunç stresliyim tartı sözü verdim tartilamiyorum eşime tartiyj saklattim. yarın hem grup hemde doktor tartı günü. Diyetisyenin tartı günü çok stres yaptı. Diyetisyen eğer dediklerime uyduysan 86.20 falan olman lazım dedi. Akdi gibi 2 gündür bağırsakların çalışmıyor karnım davul gibi. Birseyler yapıp yarın sabaha kadar wc isini düzeltmem lazim. Ben okulda da çok stresli bir öğrenciydim hani 99 alıp ağlayanlar varya o benim
.
Stres olmayın kuzum yapmayın diyetisyen size sadece motive oluyor eğer bu kadar stres olacaksanız evet bırakın ciddenBen de tartı stresinden kilo veremiyordum 2 haftadır bu hafta diyetisyeni erteledim hatta bırakacağım muhtemelen 1-2 kez daha gidip şimdi stressiz daha dikkatliyim bence kilo vermeye başladım
Dur bakalım ne olacak canım yarın. Belki de sorun bile yokturAy kızlar korkunç stresliyim tartı sözü verdim tartilamiyorum eşime tartiyj saklattim. yarın hem grup hemde doktor tartı günü. Diyetisyenin tartı günü çok stres yaptı. Diyetisyen eğer dediklerime uyduysan 86.20 falan olman lazım dedi. Akdi gibi 2 gündür bağırsakların çalışmıyor karnım davul gibi. Birseyler yapıp yarın sabaha kadar wc isini düzeltmem lazim. Ben okulda da çok stresli bir öğrenciydim hani 99 alıp ağlayanlar varya o benim
.
Kizzz bu stres niyee kizacam sana bak cidden stresten de veremezsin haberin ola akışına bırak o kadar vermişsin zaten kuzum ne sanki
Stres olmayın kuzum yapmayın diyetisyen size sadece motive oluyor eğer bu kadar stres olacaksanız evet bırakın cidden