Aynen canım.esim diyor toptancılara gidelim biraz alış veriş yapalım diyorTatlim olay kendin yapman degil ki. Yakinda unda yag gibi satis siniri gelir![]()
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım.esim diyor toptancılara gidelim biraz alış veriş yapalım diyorTatlim olay kendin yapman degil ki. Yakinda unda yag gibi satis siniri gelir![]()
Iyi ki bitmis borclarin canimBenim 1cumhuriyet,6tane kücük altin borcum vardi gecen sene
Aldigimda 450tl di yaptigimda 750tl simdi 1000tl
Bereket ödedim bitti çok zor gerçekten borcu olana
Şuan oyle bir donemki ne desem bilemiyorum..Bende geçen sene 600 liraya aldım çeyrek altını 1000 olmuş bozdursam mı diyorum ama yükseliyor![]()
Birzamanlar tospik vardi adı mavitospikti hatirlayan el kaldirsin uzun zamandir selam vermedi demekki özlememis bilemavitosbik07
Az kaldi az . Kendi vergilerimizle aylik 25000 (en dusuk) verdigimiz milletin vekilleri birtek asgari ucret zamlanirken hem fikir oluyorlar ve birtek kendi maas artislarinda sevgi pitircigi oluyorlar .Eskiden kuyruğa girilirdi ogunleri görücez
Borc olunca cok zor. Biz herseyimizi kayinpedere verdik gecen sene. Altin da var dolar da. Akşam ne aldiklarini sordular tekrar yazdirdilar. Üzülüyorum da ama bizimde baska hic birşeyimiz yok azar azar oderler artikBenim 1cumhuriyet,6tane kücük altin borcum vardi gecen sene
Aldigimda 450tl di yaptigimda 750tl simdi 1000tl
Bereket ödedim bitti çok zor gerçekten borcu olana
Sabah 56.8 dim canim cok yiyorum gerçekten ama dikkat edip 55 bandina inmem lazimAman kaptanım kg almaya baslayinca frenlemek cok zor![]()
Hollanda bir konya kadar ulke tarim ve hayvancilikta dünya da 3 sirada Adam akilli gunesi topragi bile yok topragi agac kabugundan uretiyorlar eskiden denizmis cekilmis her yer kum kun ustune serpme agac kabugu yapip cim yetistiriyorlarUretmezsen 8tl de olur migicim . Ne fabrika kaldi ne , nede ciftci memnun . Suan biz caydan cok az kar eder durumdayiz isciye gidiyor aldigin para yakinda kimse cayda uretmez . Niye uretsin ki caykur kamyonu devrilmese kimin haberi vardi disardan gelen caydan . Kamyon devrildikten sonra paketlere islendi menseinin neresi oldugu . Bunlar iyi gunlerimiz valla cocuklarimiza uzuluyorum .
Biliyosun neler cektigimi iyki bittiIyi ki bitmis borclarin canim![]()
Asgari ucretten once kendilerine zam yaparlar paramiz yetmiyor diyeAz kaldi az . Kendi vergilerimizle aylik 25000 (en dusuk) verdigimiz milletin vekilleri birtek asgari ucret zamlanirken hem fikir oluyorlar ve birtek kendi maas artislarinda sevgi pitircigi oluyorlar .
Bugun akşamdan itibaren başla canım.maalesef ki yarın başlanmıyor.haydi başla hemenYarin ya da cuma başlarım artik![]()
Senin minnoş miden 1 ekmegi nasil yedi kaptanımSabah 56.8 dim canim cok yiyorum gerçekten ama dikkat edip 55 bandina inmem lazim
Dun aksam 1 ekmek ve patates kizartmasi yedim![]()
Kitap okuyorum dostum, bir de annem geldi, bebekmişim gibi davranıyor bana hala
Baktım bir ara da keyfin yerindeydi
![]()
OhaaaaSabah 56.8 dim canim cok yiyorum gerçekten ama dikkat edip 55 bandina inmem lazim
Herkes kendi çıkarı peşinde bir gözün öbür göze faydası yok zaten kıyamet yaklaşınca alametler çoğalıyor yaşanmayan şey kaldımi depremler kıtlık zina vb şeyler Allah hepimizin herkesin yardımcısı olsun colugumuzu çocuğumuzu korusun kızım belki seneye okula gider ama dünya böyle pislestigi için okula bile göndermek gelmiyor içimden artık Allah'a emanet gidecekler mecburYazin olanlari dusunuyorum bir yerde yangın oldu bir yerde sel, iki yildir depremler şiddetleniyor. Ama biz insan oglu hâla anlamiyoruz bu işaretleri. Kitlikta olacaktir bu gidişle
Herkes ayni canim herkeste suan nereden kurtarsam var . Maaslar ayni her sabah zama uyaniyoruz bu yil hic birikim yapamadim ben sahsenBen nedense bu zamlardan çok büyük etkilendim.sebebini bilmiyorum.korkmaya başladım.rabbim beterinden korusun hepimizi.soframizdan ekmeğimiz yemeğimiz eksik olmasin
Hollanda inekleri ile turk inekleri sut verimleri arasinda bile fark var canimHollanda bir konya kadar ulke tarim ve hayvancilikta dünya da 3 sirada Adam akilli gunesi topragi bile yok topragi agac kabugundan uretiyorlar eskiden denizmis cekilmis her yer kum kun ustune serpme agac kabugu yapip cim yetistiriyorlar
Neden bizim ulke gunesi topragi bol ulke neden bizim ulke bir hollanda kadar olamiyor suc dolarin mi ??
Söylenecek cok sey varda bosver![]()
Vallahi billahi ben de aynı diyete başlamasaydım nasıl olurdum bilmiyorumCanim benim sorunum porsiyon kontrolsuzlugu. Suan gozumde o şey (tatli) yasakli oldugu icin buldugum her firsatta kitlik psikolojisi ile sonuna kadar yiyordum. Yani evde 1 tepsi tatlinin 3 4 dilim haricini ben bir gece de yerdim... Kendime yaptigim kotuluge bakar misin
BendeSabah 56.8 dim canim cok yiyorum gerçekten ama dikkat edip 55 bandina inmem lazim
Eskiden bende çok kördüm. Son bir kaç yildir daha farklo görüyorum artik. Bir dahaki seçimde cok şey değişecek ama daha iyiye gidecegine inanmiyorum, umudum yokHollanda bir konya kadar ulke tarim ve hayvancilikta dünya da 3 sirada Adam akilli gunesi topragi bile yok topragi agac kabugundan uretiyorlar eskiden denizmis cekilmis her yer kum kun ustune serpme agac kabugu yapip cim yetistiriyorlar
Neden bizim ulke gunesi topragi bol ulke neden bizim ulke bir hollanda kadar olamiyor suc dolarin mi ??
Söylenecek cok sey varda bosver![]()