Benim annem de öyleBenim annem gilde yufka yaparlar en fazla 2 çuval derin dondurucuya atıp az az tuketirler kalın lavaş, fırında ekmek hepsini dondurucuya atıyor
Bugun haberde gordum kahveyede satis siniri gelmişTatlim olay kendin yapman degil ki. Yakinda unda yag gibi satis siniri gelir
Ondan bu göbüşler böyle oldu tatlı isteği olunca sütlü tatlı yemek daha iyi bence az serbetliye göre kalorisi az ama biz napiyoruz ikisinide yiyoruzSende benim kafadansin
Abooowww ne demek diyet moduna geçemiyorum.azar azar kısarak başla canımBiz evde 4 kisiyiz canim babam ,annem ben ve kardeşim
Kimse diyette olmadiig icin cok ekmek tüketiliyor:)
Benim tekrar diyet moduna geçmem lazim.ama gecemiyorum
Eskiden kuyruğa girilirdi ogunleri görücezTatlim olay kendin yapman degil ki. Yakinda unda yag gibi satis siniri gelir
Dunyanin icine ettik iste . Hicbirseyin kiymetini bilmiyoruz malesef . Ben eskiden Turkiyenin su yoksulu ulkelerden oldugunu bilezdim inan hep kandirmislar biziOyle birsey ki canim iklim sartlarida o kadar değişiyor ki bizim köyde bugday olmadi bu sene verim yuzde 50 azaldi
Yaa aslinda onlar varken yaptim hep ama o moda giremiyorum canimEvde baskalari yeyip icerken senin dikkat etmen cok daha zor. Gecen sene baslarda bende cok zorlandim. Eşim habire tatli istiyordu. Yemegin yanına pilav makarna vs. Mesela annemlere gidince istemsizce fazla yiyorum. Karsimda tabak tabak yiyen insanlar
En güzeli valla bak.daha doyurucu oluyorBende pandemi basladiginda bir cuval unu bitirdim ekmek yapmaktan
Eşim altinin 1000 olcagini soyledi bugun. Annemde gitmis altinini bozdurmuş ilk yukselişe gectiginde bugun aradim hasta gibiydi13 olmasinda yakindir cok hizli artiyor
Hangi konuda kandirmadilar kiDunyanin icine ettik iste . Hicbirseyin kiymetini bilmiyoruz malesef . Ben eskiden Turkiyenin su yoksulu ulkelerden oldugunu bilezdim inan hep kandirmislar bizi
ALLAH ŞİFA VERSİN ÇOK GEÇMİŞ OLSUNTeşekkür ederimdua edin inşallah ameliyati olacak babamın şimdi yola çıktılar Konya'ya gidiyorlar. Eşim götürüyor. Babamla vedalaştırken bana hakkını helal et deyip ağladı benim ne hakkım olabilir ki babamın üstünde duygusalım endişeliyim umarım sağlıkla gelir evimize
Yazin olanlari dusunuyorum bir yerde yangın oldu bir yerde sel, iki yildir depremler şiddetleniyor. Ama biz insan oglu hâla anlamiyoruz bu işaretleri. Kitlikta olacaktir bu gidişleKıyamet alametleri bunlar kıtlık falan da başlar yakında
Yarin ya da cuma başlarım artikAbooowww ne demek diyet moduna geçemiyorum.azar azar kısarak başla canım
Bende geçen sene 600 liraya aldım çeyrek altını 1000 olmuş bozdursam mı diyorum ama yükseliyorEşim altinin 1000 olcagini soyledi bugun. Annemde gitmis altinini bozdurmuş ilk yukselişe gectiginde bugun aradim hasta gibiydikaderine razi ol diyorum ama ah vah edip duruyor. Allaha sukur ki kimseye borcumuz yok diye dua ediyorum. Sadece cocuklara takilan birkac ceyrek gram borcumuz var, vakti gelince yapilacak..
Benim 1cumhuriyet,6tane kücük altin borcum vardi gecen seneEşim altinin 1000 olcagini soyledi bugun. Annemde gitmis altinini bozdurmuş ilk yukselişe gectiginde bugun aradim hasta gibiydikaderine razi ol diyorum ama ah vah edip duruyor. Allaha sukur ki kimseye borcumuz yok diye dua ediyorum. Sadece cocuklara takilan birkac ceyrek gram borcumuz var, vakti gelince yapilacak..
Dolar 1213 olmasinda yakindir cok hizli artiyor
Canim benim sorunum porsiyon kontrolsuzlugu. Suan gozumde o şey (tatli) yasakli oldugu icin buldugum her firsatta kitlik psikolojisi ile sonuna kadar yiyordum. Yani evde 1 tepsi tatlinin 3 4 dilim haricini ben bir gece de yerdim... Kendime yaptigim kotuluge bakar misinOndan bu göbüşler böyle oldu tatlı isteği olunca sütlü tatlı yemek daha iyi bence az serbetliye göre kalorisi az ama biz napiyoruz ikisinide yiyoruz
Çok doğru söylüyorsunKıyamet alametleri bunlar kıtlık falan da başlar yakında
Bizimkiler yufkayi bi ilk bahar da yapıp atarlar dondurucuya bide son baharda elleri altında olsun diye ama ekmek lavaş aralarda hep yapılır dondurucuya stoklamak daha iyi hep yapmak zorunda kalmıyorsunBenim annem de öyledondurucu da tıka basa dolu
Aman kaptanım kg almaya baslayinca frenlemek cok zorYaa aslinda onlar varken yaptim hep ama o moda giremiyorum canim
Tam bugday ekmegi alip sadece kahvaltida yiyordum sonra yemiyordum
Ama bi turlu donemedim
Köyde oldugum surece yemege cok alıştım sanirim o zaman eritiyordum simdi dikkat etmek zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?