Dun aksam makarna vardi mönülerindeHafi Allah kolaylik versin
Ne oldu yine
Hic duymamistim ya alakasi var mi gercekten
Düsmeyin bence ,Istanbulda markali ürünlerin defolu urunlerini satiyorlardi hala var mi bilmiyorum , belki bir secenek olabilir. Zara falan oluyordu.
Gerekirse , dikis makinesi ogrenmek gerek , bem cok seviyorum dikisle ugrasmayi ama cocuklar izon vermiyor.
Makarna
Gecmis olsun abla uzuldum ya , hayirlisi olsun. Burda da vakalar artiyor gittikce .
Bence en iyisini yapiyorsun.
Hosgeldiniz.
Abla alistirma külodu giydir istersen en azindan kiyafetleri cis olmaz. Biz geceleri alistirma külodu takiyoruz artik.
2022 olsa iyi canim 1 hafta sonramiz ne olacak bilmiyoruzHerşey zam2022 bizi neler bekliyoreeee
Aynen benim de vardı.ahh zaman sen neler yaptın bizeBen cocukken hatirliyorum bizim örme kazak pantolon eteklerimiz vardi annemiz örerdi herseyi,teyzeler elbise , salvar etek gömlek etek pantolon dikerlerdi makinede. Simdilerde kalmadi sanirim.
Onlar hic bir ise yaramiyo yaSagol canim 2tane cis kilodu var giydiriyorum ama geciriyor
Rabbim şifasını versin inşallahTeşekkür ederimdua edin inşallah ameliyati olacak babamın şimdi yola çıktılar Konya'ya gidiyorlar. Eşim götürüyor. Babamla vedalaştırken bana hakkını helal et deyip ağladı benim ne hakkım olabilir ki babamın üstünde duygusalım endişeliyim umarım sağlıkla gelir evimize
TeşekkürlerGüle güle giy
Aramıza hoşgeldinn
Geçmiş olsun abla
Kur oyunu yok canim
Hersey dolar uzerinden olursa zamlanir
Bezinden ,kahvesinden bir cok urun ithal ediliyor
Bugun profilde biri yazmis bugday ithal edilmiyor diye insanlar bilmeden konuşuyor
En basit bugday bile ithal ediliyor
Sadece bugday olsa iyi bir cok tarim ürününü ithal ediyoruz
Ee petrol uretimin yok dogal olarak yurt dışından aliyorsun benzine zam gelecek
Benzine zam demek her turlu uretim alaninda zam demek pazara nasil tasinacsk sebze meyve
Daha yazilacak cok sey varda uzun bile yazdim
Olmuyor faydasi ciddenOnlar hic bir ise yaramiyo ya
Kendi islaninca rahatsiz oluyor mu?
Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah canım sağ selamet ameliyat olup kavuşursunuz inşallahTeşekkür ederimdua edin inşallah ameliyati olacak babamın şimdi yola çıktılar Konya'ya gidiyorlar. Eşim götürüyor. Babamla vedalaştırken bana hakkını helal et deyip ağladı benim ne hakkım olabilir ki babamın üstünde duygusalım endişeliyim umarım sağlıkla gelir evimize
Duzenleme sart ama kimsenin umru degil..Ya E Elif_Eylul markette zam olayı kur oyunu geliyor ne bilim dolar yükselimce her hafta zam yapıyorvalla ne olacak bilmiyorum
Ne guzel ugrasip yapıyorsunKızlar ekmeğinizi kendiniz yapın.alin çuvalla unu yapın valla ben çok nadir beyaz ekmek alıyorum kendime de tam buğday ekmeği yapıyorum
Bende cok seviyorum hazir baklava ile iki kez yaptim bu yaz ama kendini frenlemek cok zor oluyor seveneBence çok güzel sütlü sütlü
Allah sifa versin canimTeşekkür ederimdua edin inşallah ameliyati olacak babamın şimdi yola çıktılar Konya'ya gidiyorlar. Eşim götürüyor. Babamla vedalaştırken bana hakkını helal et deyip ağladı benim ne hakkım olabilir ki babamın üstünde duygusalım endişeliyim umarım sağlıkla gelir evimize
Cok dogru diyosun. Aksam esimde oyle soyluyordu. Zamaninda tarima, sanayiye onem verilmeliydi diye...Kur oyunu yok canim
Hersey dolar uzerinden olursa zamlanir
Bezinden ,kahvesinden bir cok urun ithal ediliyor
Bugun profilde biri yazmis bugday ithal edilmiyor diye insanlar bilmeden konuşuyor
En basit bugday bile ithal ediliyor
Sadece bugday olsa iyi bir cok tarim ürününü ithal ediyoruz
Ee petrol uretimin yok dogal olarak yurt dışından aliyorsun benzine zam gelecek
Benzine zam demek her turlu uretim alaninda zam demek pazara nasil tasinacsk sebze meyve
Daha yazilacak cok sey varda uzun bile yazdim
O simdi hangi alemde yemek yiyor acaba
Allah şifa versin inşallahTeşekkür ederimdua edin inşallah ameliyati olacak babamın şimdi yola çıktılar Konya'ya gidiyorlar. Eşim götürüyor. Babamla vedalaştırken bana hakkını helal et deyip ağladı benim ne hakkım olabilir ki babamın üstünde duygusalım endişeliyim umarım sağlıkla gelir evimize
İlk başlarda zor oluyor.sonra alışıyorsun.fazla yapıp buzluğa attığım zaman da oluyorNe guzel ugrasip yapıyorsun
Bizim evde ekmek cok yeniyor ugrasmak zor olur
Bende çok severim hem ev hem hazır baklavayı ama dediğin gibi frenlemek çok zor gerçi ben bütün tatlıları severim yeterki tatlı olsunBende cok seviyorum hazir baklava ile iki kez yaptim bu yaz ama kendini frenlemek cok zor oluyor sevene
Ahaaa sen❤SEVDA❤ORDULU.52🇹🇷 on Instagram: "Ah yavrum ye ye😘😘"
5,416 likes, 188 comments - sevdana_gonul_verdim34 on November 16, 2021: "Ah yavrum ye ye😘😘".www.instagram.com
Bende dış ticaret mezunuyum hiç o alanda çalışmadımYani o kadar uzagim ki artık mesleğime üzülüyorum bazen
Ben ilkokula giderken annem bize yelek, hırka orerdi hep. Hirkayi köyde buldum da hiç bir şey olmamıştıAynen benim de vardı.ahh zaman sen neler yaptın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?