Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabahtan beri sürekli tuttum yapmadi namaza durdum anne çişimi yaptim dedi
Lazimlik al odaya koy çişin gelince bura otur de canim ben oyle yapiyordum
Kizim cok zor alıştı kabizlikta vardi
Ama oglum 2 haftada gece gunduz bez istemedi cabuk alisti
Her cocuk farkli inşallah cabuk alışır

Lazimlik al odaya koy çişin gelince bura otur de canim ben oyle yapiyordum
Kizim cok zor alıştı kabizlikta vardi
Ama oglum 2 haftada gece gunduz bez istemedi
Her cocuk farkli inşallah cabuk alışır
Var canim herseyi aldim simdi baktim altina büyugunü yapmaya calisiyor otutturdum

Var canim herseyi aldim simdi baktim altina büyugunü yapmaya calisiyor otutturdum
Benim kizin ana okulu ogretmeni bezin altina kilot giydirin ıslaklığı hissedip rahatsiz olur cikarmak ister demisti oyle dene istersen canim kilodunu giydir ustune bez tak istersen
2 bucuk yasinda basladiydi anaokuluna bu arada

Bismillah deyip bez almadım eylulü çişe alıştircam Allah izin verirse bez olmus anasinin dini
Kizz kış gunumu başlanır ha bı yazı bekleseydin
Hoşgeldin....bende ogretmenim...kilon yok senin biraz dikkat biraz sporla hallerdersin

Benim kizin ana okulu ogretmeni bezin altina kilot giydirin ıslaklığı hissedip rahatsiz olur cikarmak ister demisti oyle dene istersen canim kilodunu giydir ustune bez tak istersen
2 bucuk yasinda basladiydi anaokuluna bu arada
Bezin altina kilotmu

Kizz kış gunumu başlanır ha bı yazı bekleseydin

Hoşgeldin....bende ogretmenim...kilon yok senin biraz dikkat biraz sporla hallerdersin
Napayim canim 3yasinı doldurcak aralıkta bezler olmus kacpara

Dün 4kere üstunü değişti
Ablasinin topuklularini giyip cantasini takti
Prenses etegi varmis onu giydi döndü ortalikta
Maşallah çok şeker
Benim kızda halasının topukluları giyiyor hep onu taklit ederken yakaladım geçen güm halasınin telefon komışma takldini yaptı bende öylece izledim farkedince anne sen işini yap başka tarafa bak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…