- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
AboooAynen ya kızım ikide bir soruyor kime gülüyorsun diye en sonunda kime gülüyorsun gerızekalı dedi![]()
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AboooAynen ya kızım ikide bir soruyor kime gülüyorsun diye en sonunda kime gülüyorsun gerızekalı dedi![]()
Ee oda çarpıkOyle sanirim simdi baska kalbi kullandim![]()
Bende hep özellikle yaptığını düşünüyordumBunlarında boylari esit degil![]()
Haydi acikla bakem cocugaAynen ya kızım ikide bir soruyor kime gülüyorsun diye en sonunda kime gülüyorsun gerızekalı dedi![]()
Aynen ya kızım ikide bir soruyor kime gülüyorsun diye en sonunda kime gülüyorsun gerızekalı dedi![]()
Ay canim kaptanim ben de bulup attim bile. Tesekkür ederim.
Genemi benFiliz teyzesi gibi açık sözlü![]()
Ben hurma yemedimbugunkü hurmalar bizi cuma tırmalamaz inş
Cumaya tırmancak o hurmalarbugunkü hurmalar bizi cuma tırmalamaz inş
Hurmalar erirse tekrari olmazsa niye tirmalasin.bugunkü hurmalar bizi cuma tırmalamaz inş
Yok canim yaa ozellikle yapmiyorumBende hep özellikle yaptığını düşünüyordum![]()
Ay karnım ağrıyor
artık gülemuyorum
![]()
Her zaman senGenemi ben![]()
Var sende bi şeyler kaptanımYok canim yaa ozellikle yapmiyorum
❤❤
Morla deneme yapayim :))
Ay unutmuşdum tekrar hatırlatdıntavuğun dötüne biber sürülürmü yaa naasıl yumurtluyorki dötü yanınca yumurtamı çıkarıyo
tavuğun dötüne biber sürülürmü yaa naasıl yumurtluyorki dötü yanınca yumurtamı çıkarıyo
Aaralarında boşluk bırak biYok canim yaa ozellikle yapmiyorum
❤❤
Morla deneme yapayim :))