- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Takılıyorum canım iyiki doğmuş anacığın Allah uzun hayırlı ömürler nasip etsinAnacigimin doğum günü bugun
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takılıyorum canım iyiki doğmuş anacığın Allah uzun hayırlı ömürler nasip etsinAnacigimin doğum günü bugun
Heee simdi gördümAnacigimin doğum günü bugun
Sağlıklı huzurlu mutlu yaşlar ı olsun anneciğininAnacigimin doğum günü bugun
Teşekkür ederim.kaptanimDoğum günü kutlu olsun annenin nice saglikli yaşları olsun![]()
Yok daha 8 ay varDoğum günüm deme sakın
Teşekkür ederim aminnnTakılıyorum canım iyiki doğmuş anacığın Allah uzun hayırlı ömürler nasip etsin![]()
O bir su bu burcu daha var dogum gününeDoğum günüm deme sakın
Heee simdi gördüm
Annenin doğum günü kutlu olsun canim![]()
Çok teşekkür ederim kızlarSağlıklı huzurlu mutlu yaşlar ı olsun anneciğinin![]()
8 ay var demissin de yaslaniyorum 33 olacağımTeşekkür ederim.kaptanim
Yok daha 8 ay var
Teşekkür ederim aminnn![]()
Odamı sulakO bir su bu burcu daha var dogum gününe![]()
Ay benimde öyleydi yani son buraya gelmeden önceki günler bataklıkta sanıyordum kendimi.. bi türlü çıkamıyordum o kafadan.. yiyip yiyip üzülüp bi daha yiyordum..Sagol canım
Sanada afiyet olsun bende uzun zamandir pogca borek kek yapmiyorum arada eylül istiyor diye az malzemeyle yapiyorum,eskiden olsa hergun hemenhemen yapar yerdik
Hayir yok öyle bisey sen sadece anne karnında fazla kalmışsın aslında 18 yasindasin8 ay var demissin de yaslaniyorum 33 olacağım![]()
Iyi akşamlar canım ❤iyi akşamlar kızlarrr![]()
![]()
İyi akşamlar canımiyi akşamlar kızlarrr![]()
![]()
Kimse inanmiyo zaten yasima 18 mi desem acabaHayir yok öyle bisey sen sadece anne karnında fazla kalmışsın aslında 18 yasindasin
Önemli olan hissettiğin yaştırKimse inanmiyo zaten yasima 18 mi desem acaba![]()
Afiyet olsun canım11.00 1 nescafe 2 hurma
13.00 7 kaşık yumurtalı ıspanak 2 tbe 1 üçgen peynir
15.00 1 mandalina 10 fındık
16.30 1 elma 2yk yoğurt
18.30 6 yk yeşil fasulyenin kurusu 3 yk pilav Salata
2.5 şu
20.00 2 elmalı kurabiye![]()
Afiyet olsun elmalı kurabiye olmasaymis iyimis11.00 1 nescafe 2 hurma
13.00 7 kaşık yumurtalı ıspanak 2 tbe 1 üçgen peynir
15.00 1 mandalina 10 fındık
16.30 1 elma 2yk yoğurt
18.30 6 yk yeşil fasulyenin kurusu 3 yk pilav Salata