- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
Sıkıntı yani yiyemiyoruzYedigini yazsin da adim cezası veririz belki
Sadece yürüyüş yap canim olmazsa zorlama kendiniHerhalde canım ya neyse geçer bildiğim bi rahatsızlığım yok ama eski dönemde 6. Takımdayken de yaşamıştım böyle bişey..
Ben hayatta bir çatalla kalamam yemeğe başlayıncaNeden 1 çatal kaptanım
Ya hiç yeme ya da küçük porsiyon bitki çayıyla ye içinde kalmasın sonra insanın saldırası geliyor
Yasak aslında ama doğum günü şeysi varBilmediğimden soruyorum yasak değilmi öyle şeyler yemek diyetteyiz ya ben daha hiç kaçamak yapmadım serbest de bende gömecem
Kendini zorlama lütfenSol dizim acıdı ya
Ne zaman spor yapsam biraz yürüsem çok çekmiyor az bişey ağrı yaptırıyor batma gibi
Belki bi dilim yerimNeden 1 çatal kaptanım
Ya hiç yeme ya da küçük porsiyon bitki çayıyla ye içinde kalmasın sonra insanın saldırası geliyor
Kaptan 1 dilim yerse tum kırmızı takim 1 dilim yerBelki bi dilim yerim
HaydaaaaKaptan 1 dilim yerse tum kırmızı takim 1 dilim yer
Yürüyüş cezası yolda gibi yersenYasak aslında ama doğum günü şeysi var
Kendini zorlama lütfen
Biz cabani görüyoruz
En onemlisi saglik
Belki bi dilim yerim
Afiyet olsun canımSabah : 1 yumurta 2 dlim bugday ekmeği dereotu dometes salata.
Öğlen : 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
Akşam için de çorba ve salata yiyeceğim. Evde sebzelerim bitmiş yarın gidip alışveriş yapmam lazım7000 adım atmışım akşama sekiz bin olur
Afiyet olsun canımMenum
Sabah gruba yazdığım zaman ne zaman unuttum
1 kupa kahve 1 muz 1 kasiktqn az fazla fistik ezmesi
1 saat sonra tost
Öğlen
1 kupa sütlü kahve 1 paket form.biskuvi 3 kare bitter
Aksam simdi yedim
1 büyük kabak 3 kaşık çavdar unu 1 yumurta ile mücver 1 bardak ayran
2lt su
E Elif_Eylul
Zipzip-
Geçmiş olsun canımValla 4_5gundur bir baş ağrısı geçmek nedir bilmiyor yoksa iyiyim
Afiyet olsun canım22 Kasım menü
Sabah
Haşlanmış yumurta,1 ceviz
Peynir,domates,kapya biber,roka
2 dilim tb ekmek,şekersiz çay
Ara öğün
bol su
Öğle
Eki Görüntüle 2957251
Ara öğün Eki Görüntüle 2957252
Akşam
Öğlenin aynısı..
spor
Yarım saat kardiyo/yağ yakımı
Adımımı tamamladımEki Görüntüle 2957253
aypare ackerman
Zipzip-
@Cordeliaa
E Elif_Eylul
Yaaa sana bisey diyimmi ben o şeyleri görünce bayılırımE Elif_Eylul senin bu varislerin için sülük tedavisi düşündün mü
Benim kadar korkak böcek görünce ortamı bırakan ben yaptirdiysam gerisini sen düşünYaaa sana bisey diyimmi ben o şeyleri görünce bayılırım
Yok canimyaBenim kadar korkak böcek görünce ortamı bırakan ben yaptirdiysam gerisini sen düşün
Ben hep ilaç kullanırken derim ki bu ilaçlar birer vesile şifam senden Allah'ım derim.seninde şifan Rabbimden olsunYok canimya
Eline sağlık kaptanımaypare ackerman
S sulisim
Kaptanlarim tebrik ederim eksileriniz cok guzel
Kazanan kirmizi takim kaptaniaypare ackerman
aypare ackerman kaptanim simdi Mavi Takımdan birini secip kendi takimina almani ve kendi takimindan bir kişiyi de mavi takima göndermeni bekliyoruz
MasterFit Yarışması 10. Etap 19.11.2021 Cuma 22.11.2021 P.tesi 26.11.2021 Cuma Fark Oran Kırmızı Takım
1aypare ackerman Kırmızı Kaptan 58,10 56,80 1,30 2,24 2@askrhpozitif Kırmızı 76,50 77,00 -0,50 -0,65 3@fittanne Kırmızı 90,20 90,50 -0,30 -0,33 4C _CikiLeta Kırmızı 61,40 60,00 1,40 2,28 5@sardunya1038 Kırmızı 64,80 6@Aijoo Kırmızı 68,80 68,80 0,00 0,00 7@bluegreeneyes Kırmızı 75,40 74,40 1,00 1,33 8@masal_19 Kırmızı 59,30 59,00 0,30 0,51 9@Cordeliaa Kırmızı Sarı 58,40 10E Elif_Eylul Kırmızı Sarı 71,60 11@Li_zigi Kırmızı Sarı 12@Tutaste53 Kırmızı Sarı 71,00Kırmızı Takım ortalama Mavi Takım 1S sulisim Mavi Kaptan 55,80 55,20 0,60 1,08 2@60kiloyum Mavi 86,90 87,00 -0,10 -0,12 3@Migim Mavi 73,60 73,20 0,40 0,54 4@madamhd Mavi 74,70 74,50 0,20 0,27 5Kahve __Kokusu Mavi 56,70 56,70 0,00 0,00 6@sara_28 Mavi 101,40 101,00 0,40 0,39 7@Zeynebim2020 Mavi 68,80 67,90 0,90 1,31 8C Chikolata_gozlum Mavi Sarı 9@Miss___hayaLet Mavi Sarı 10@Elisa83 Mavi Sarı 11@Nehir im Mavi Sarı
Ben geçen dağılmışım çayı bardağa doldururken hep taştıBende dun oglana kekik cay yapiyim midesi rahatlar diye ocaga cay koydum demlikte icindeki su bitmis cay kömür olmus demligin kapak kulpu erimis bugunlerde ben cok unutkan oldum az daha bakmasan caydanlikta kül olurdu
Ben kolay kolay ocakta bisey yakmazdim bu son aylarda cok unutkan oldum
Eline sağlık canımAhaaa valla guzel oldu tam benlik
Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallahMerhaba arkadaşlar . Okul bitti servisteyim bir selam vereyim dedim. Babam dün akşam acile gitmişti yatış vermişlerdi. Maalesef kalp damarlarında açılmayacak derece tıkanıklık varmış o yüzden sanırım bypass ameliyatı olacak. Tedirgin ve üzgünüm. Dua ederseniz çok mutlu olurum
Beni unutmaAşireti toplayim da
Eline sağlık kaptanım19-25 Kasım Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 10.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım aypare ackerman @fittanne C _CikiLeta @sardunya1038 @Aijoo @bluegreeneyes @masal_19 @Zeynebim2020 Mavi Takim S sulisim @60kiloyum @Migim @madamhd Kahve __Kokusu @sara_28 @askrhpozitif ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Bal0ncuk @twolittlemonkey @eceboce @dolunaydagel
Sağol canimEline sağlık kaptanım
aypare ackerman tebrik ederim canım
S sulisim senide tebrik ederim canım
Ben geçen dağılmışım çayı bardağa doldururken hep taştıeşim hu hu iyimisin diyor
Eline sağlık canım
Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Beni unutma
Eline sağlık kaptanım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Yaaa sana bisey diyimmi ben o şeyleri görünce bayılırım
Teşekkür ederim fıstıklarEline sağlık kaptanım
aypare ackerman tebrik ederim canım
S sulisim senide tebrik ederim canım
Ben geçen dağılmışım çayı bardağa doldururken hep taştıeşim hu hu iyimisin diyor
Eline sağlık canım
Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Beni unutma
Eline sağlık kaptanım
Hamile kalmadan önce nasıl formda kalıyordun ?Hamile kalmadan önceki nasıl formunda tutuyordun
Cok gecmis olsun benim de annem yakin zamanda kalp krizi geçirdi anjiyo oldu su an yanimda Allah kimseye sevdiklerinin acısını yasatmasin Allah babanızı evlatlarina sevdiklerine bağışlasın acil şifalar versinMerhaba arkadaşlar . Okul bitti servisteyim bir selam vereyim dedim. Babam dün akşam acile gitmişti yatış vermişlerdi. Maalesef kalp damarlarında açılmayacak derece tıkanıklık varmış o yüzden sanırım bypass ameliyatı olacak. Tedirgin ve üzgünüm. Dua ederseniz çok mutlu olurum
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar gecmis olsun diyen herkese teşekkür ederim
Ali Nazik olabilüKiz kiymali yogurtlu nasil salata o oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?