• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kız saçmalama Allah aşkına takılıyoruz 😏 kaptansin herşeyi yapma hakkına sahipsin fermanın sorgulanamaz🥰
Olur mu öyle şey ben poncik bir kaptanim :D
Ama dediğim gibi yuzdelere göre hareket ettim başka bir sebebi yok belki de hata etmişimdir hayirlisi olsun :KK36:

Merhaba arkadaşlar . Okul bitti servisteyim bir selam vereyim dedim. Babam dün akşam acile gitmişti yatış vermişlerdi. Maalesef kalp damarlarında açılmayacak derece tıkanıklık varmış o yüzden sanırım bypass ameliyatı olacak. Tedirgin ve üzgünüm. Dua ederseniz çok mutlu olurum

Eklentiler

• IMG_20211122_123506.jpg
    IMG_20211122_123506.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba arkadaşlar . Okul bitti servisteyim bir selam vereyim dedim. Babam dün akşam acile gitmişti yatış vermişlerdi. Maalesef kalp damarlarında açılmayacak derece tıkanıklık varmış o yüzden sanırım bypass ameliyatı olacak. Tedirgin ve üzgünüm. Dua ederseniz çok mutlu olurum
Geçmiş olsun canım Rabbim sifa versin

Gecmis olsun Allah sifa versin canim

Back