• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• Screenshot_20211122-142424_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20211122-142424_Samsung Health.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 21
Takima ilk secilen kişi şef yardımcısıdır. Ve sağ koldur. Yeri geldiğinde kaptanlık yapar.
Seni göndermesine bende şaşırdım. aypare ackerman aypare ackerman mikrofon sende?
Bende beklemiyordum ama düşüncesini bilemem belki artimdan dolayı göndermistir bilemem diğer arkadaşlarımın bildirimlerini bilmediğim için yorumda yapamıyorum 🤷

Bende beklemiyordum ama düşüncesini bilemem belki artimdan dolayı göndermistir bilemem diğer arkadaşlarımın bildirimlerini bilmediğim için yorumda yapamıyorum 🤷
Bu bir yarisma herkesin görüşüne saygı duymak gerekir dediğin gibi😌

Kesinlikle vardır bir dusuncesi bilemiyorum açıklama yapmamış herkes kendi takımı için en iyi olanı yapmaya çalışıyordur diye düşünerek saygı duyuyorum😬
Bende olsam seni yollardim🤥

😳😳😳😳🥺
Takıma ilk seçtiğin beni ilk dakikada ellere yar ettin🙄

Takima ilk secilen kişi şef yardımcısıdır. Ve sağ koldur. Yeri geldiğinde kaptanlık yapar.
Seni göndermesine bende şaşırdım. aypare ackerman aypare ackerman mikrofon sende?
Evet haklısın ama yuzdeye göre hareket ettim kırdıysam kusura bakma başka dikkat ettiğim bisey yoktu 🥺

Back