• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• Screenshot_20211122-135058.png
    Screenshot_20211122-135058.png
    156,9 KB · Görüntüleme: 17
Normalde ben kabak tatlısını yaparken kabakları tencereye diziyorum üstüne bol toz şeker geceden bekletince daha iyi🤪🤪🤪
Kapağı kapalı altı açık kaynayana kadar tutuyorum sonra altını kısıyorum iyice suyu azalana kadar pişiyor sonra kapağı açıyorum son 10 dk falan..
Ocağın altını kapatınca hemen servis kasesine alıyorum üstü açık demlenmeye bırakıyorum o kadar şahane oluyor ki😍😍
Artık başka baharda yapar yerim😄😄😄🤪🤪🤪🤪
Herkes boyle yapmıyor mu?

Normalde ben kabak tatlısını yaparken kabakları tencereye diziyorum üstüne bol toz şeker geceden bekletince daha iyi🤪🤪🤪
Kapağı kapalı altı açık kaynayana kadar tutuyorum sonra altını kısıyorum iyice suyu azalana kadar pişiyor sonra kapağı açıyorum son 10 dk falan..
Ocağın altını kapatınca hemen servis kasesine alıyorum üstü açık demlenmeye bırakıyorum o kadar şahane oluyor ki😍😍
Bende cok az yerim hic yapmayım yaa kim yiyecek o kadar kabagi :))
Zipzip- Zipzip-
Kaptanım sen yaparsan bende yaparım🤪🤪
Yarın komşuya bebek görmesine gideceğiz yapıp götürsem mi evde 2 koca kabakcık var 😄😄
Aa guzel olur 🥰🥰

Nasil yaptin bende mi yapsam annem kabaklari birakti gitti 😃😃
Ben hazir vakumlu paketi aldim üzerine 2bardak seker koydum kısık ateste pisirdim yumusacik oldu istersen firinada sürebirsin kıtır olsun istersen 🤐

Valla ben mecbur sekerli yapiyorum kocaya🙈
Bende çok yemem zaten araogunde tahinle🙈
Harika gözüküyor. 😔

böyle devam edersen cumaya güzel bir eksi göreceksin:KK200::KK200::KK200:

olsa da yesek be ne güzel döktürmüşsün ekrandan alıp yiyyesim geldi:KK37:

🤤🤤🤤🤤
😍😍

Aman bakmasaydim diyetteyim :kızgın::kızgın:
Teşekkür ederim kizlar hakkınızı helal edin 🤦🏻‍♀️

Ben hazir vakumlu paketi aldim üzerine 2bardak seker koydum kısık ateste pisirdim yumusacik oldu istersen firinada sürebirsin kıtır olsun istersen 🤐

Valla ben mecbur sekerli yapiyorum kocaya🙈
Bende çok yemem zaten araogunde tahinle🙈

Teşekkür ederim kizlar hakkınızı helal edin 🤦🏻‍♀️
helal olsun <3

Back