Hemen ekliyorum kaptanim. Sabah beri kosturuyorumAmine Busra spor bildirdin mi canım? Pazar için?
![Woman shrugging: light skin tone :woman_shrugging_tone1: 🤷🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-1f3fb-2640.png)
![Woman facepalming: light skin tone :woman_facepalming_tone1: 🤦🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-1f3fb-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen ekliyorum kaptanim. Sabah beri kosturuyorumAmine Busra spor bildirdin mi canım? Pazar için?
böyle devam edersen cumaya güzel bir eksi göreceksinSağol kaptancım
Akşama da 1 tabak kalacak şekilde yaptım erken kapatırsam günü yarından umutluyum
Sabah kahvaltım da düzgündü![]()
olsa da yesek be ne güzel döktürmüşsün ekrandan alıp yiyyesim geldiAhaaa valla guzel oldu tam benlik![]()
Ahaaa valla guzel oldu tam benlik![]()
Herkes boyle yapmıyor mu?Normalde ben kabak tatlısını yaparken kabakları tencereye diziyorum üstüne bol toz şeker geceden bekletince daha iyi
Kapağı kapalı altı açık kaynayana kadar tutuyorum sonra altını kısıyorum iyice suyu azalana kadar pişiyor sonra kapağı açıyorum son 10 dk falan..
Ocağın altını kapatınca hemen servis kasesine alıyorum üstü açık demlenmeye bırakıyorum o kadar şahane oluyor ki
Artık başka baharda yapar yerim![]()
Evt canım değiştirdim ismimi yazdım :))Sayılıyor tabi ki canim
Nick degismissin :)
Bende cok az yerim hic yapmayım yaa kim yiyecek o kadar kabagi :))Normalde ben kabak tatlısını yaparken kabakları tencereye diziyorum üstüne bol toz şeker geceden bekletince daha iyi
Kapağı kapalı altı açık kaynayana kadar tutuyorum sonra altını kısıyorum iyice suyu azalana kadar pişiyor sonra kapağı açıyorum son 10 dk falan..
Ocağın altını kapatınca hemen servis kasesine alıyorum üstü açık demlenmeye bırakıyorum o kadar şahane oluyor ki
Aa guzel olurZipzip-
Kaptanım sen yaparsan bende yaparım
Yarın komşuya bebek görmesine gideceğiz yapıp götürsem mi evde 2 koca kabakcık var![]()
Ücret kaldırıldı mı?Kusura bakmayın mesaja güldüm ne ücreti![]()
Cordelia nasılsın beybiaypare ackerman S sulisim Tebrikler kaptanlarım güzel eksiler.
Aypare nasıl kilo verdin bana yaz.
@Zeynebim2020 hoşgeldin canım.
askrhpozitif güle güle mavişim.
![]()
Zipzip- eline sağlık canım.
![]()
İyiyim tatlım. Geziyom sağda solda. Kuaföre gideceğim. Sen nasılsın?Cordelia nasılsın beybi![]()
teşekkürler tatlışkomaypare ackerman S sulisim Tebrikler kaptanlarım güzel eksiler.
Aypare nasıl kilo verdin bana yaz.
@Zeynebim2020 hoşgeldin canım.
askrhpozitif güle güle mavişim.
![]()
Zipzip- eline sağlık canım.
![]()
İnşallah canım yaböyle devam edersen cumaya güzel bir eksi göreceksin
olsa da yesek be ne güzel döktürmüşsün ekrandan alıp yiyyesim geldi![]()
Ooo bakım zamanıİyiyim tatlım. Geziyom sağda solda. Kuaföre gideceğim. Sen nasılsın?
Ben hazir vakumlu paketi aldim üzerine 2bardak seker koydum kısık ateste pisirdim yumusacik oldu istersen firinada sürebirsin kıtır olsun istersenNasil yaptin bende mi yapsam annem kabaklari birakti gitti![]()
Normalde ben kabak tatlısını yaparken kabakları tencereye diziyorum üstüne bol toz şeker geceden bekletince daha iyi
Valla ben mecbur sekerli yapiyorum kocaya
Harika gözüküyor.![]()
böyle devam edersen cumaya güzel bir eksi göreceksin
olsa da yesek be ne güzel döktürmüşsün ekrandan alıp yiyyesim geldi![]()
Teşekkür ederim kizlar hakkınızı helal edin
Aman bakmasaydim diyetteyim![]()
Bencede yapma bende yapıp komşulara ikram edeyim olmazsaBende cok az yerim hic yapmayım yaa kim yiyecek o kadar kabagi :))
Aa guzel olur![]()
helal olsun <3Ben hazir vakumlu paketi aldim üzerine 2bardak seker koydum kısık ateste pisirdim yumusacik oldu istersen firinada sürebirsin kıtır olsun istersen
Valla ben mecbur sekerli yapiyorum kocaya
Bende çok yemem zaten araogunde tahinle
Teşekkür ederim kizlar hakkınızı helal edin![]()
Hayırlı olsun yeni nick.Evt canım değiştirdim ismimi yazdım :))
Takıma ilk seçtiğin beni ilk dakikada ellere yar ettin![]()