Artık bizdesin
Takıma ilk seçtiğin beni ilk dakikada ellere yar ettin
Takima ilk secilen kişi şef yardımcısıdır. Ve sağ koldur. Yeri geldiğinde kaptanlık yapar.
Granüllü kahvenin sadesini neden sevemiyom
Bende beklemiyordum ama düşüncesini bilemem belki artimdan dolayı göndermistir bilemem diğer arkadaşlarımın bildirimlerini bilmediğim için yorumda yapamıyorumTakima ilk secilen kişi şef yardımcısıdır. Ve sağ koldur. Yeri geldiğinde kaptanlık yapar.
Seni göndermesine bende şaşırdım.aypare ackerman mikrofon sende?
İç ic afiyet olsun.
Sagol canimİç ic afiyet olsun.
Bu bir yarisma herkesin görüşüne saygı duymak gerekir dediğin gibiBende beklemiyordum ama düşüncesini bilemem belki artimdan dolayı göndermistir bilemem diğer arkadaşlarımın bildirimlerini bilmediğim için yorumda yapamıyorum
ben de merak ediyorum..aypare ackerman @sulisim Tebrikler kaptanlarım güzel eksiler.
Aypare nasıl kilo verdin bana yaz.
@Zeynebim2020 hoşgeldin canım.
askrhpozitif güle güle mavişim.
@Zipzip- eline sağlık canım.
Kesinlikle vardır bir dusuncesi bilemiyorum açıklama yapmamış herkes kendi takımı için en iyi olanı yapmaya çalışıyordur diye düşünerek saygı duyuyorumBu bir yarisma herkesin görüşüne saygı duymak gerekir dediğin gibi
Bende olsam seni yollardimKesinlikle vardır bir dusuncesi bilemiyorum açıklama yapmamış herkes kendi takımı için en iyi olanı yapmaya çalışıyordur diye düşünerek saygı duyuyorum
Teşekkür ederim canımaypare ackerman @sulisim Tebrikler kaptanlarım güzel eksiler.
Aypare nasıl kilo verdin bana yaz.
@Zeynebim2020 hoşgeldin canım.
askrhpozitif güle güle mavişim.
@Zipzip- eline sağlık canım.
Evet haklısın ama yuzdeye göre hareket ettim kırdıysam kusura bakma başka dikkat ettiğim bisey yoktuTakima ilk secilen kişi şef yardımcısıdır. Ve sağ koldur. Yeri geldiğinde kaptanlık yapar.
Seni göndermesine bende şaşırdım.aypare ackerman mikrofon sende?
Niye kiBende olsam seni yollardim
Kiz yok ne kırılması beklemiyordum şaşırdım sadeceEvet haklısın ama yuzdeye göre hareket ettim kırdıysam kusura bakma başka dikkat ettiğim bisey yoktu
Aman be şaka ya of sinirlendim suanda olan bir olayaNiye ki
Üzüldüm şimdiKiz yok ne kırılması beklemiyordum şaşırdım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?