Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Takima ilk secilen kişi şef yardımcısıdır. Ve sağ koldur. Yeri geldiğinde kaptanlık yapar.
Seni göndermesine bende şaşırdım. aypare ackerman mikrofon sende?
Bende beklemiyordum ama düşüncesini bilemem belki artimdan dolayı göndermistir bilemem diğer arkadaşlarımın bildirimlerini bilmediğim için yorumda yapamıyorum

Bende beklemiyordum ama düşüncesini bilemem belki artimdan dolayı göndermistir bilemem diğer arkadaşlarımın bildirimlerini bilmediğim için yorumda yapamıyorum
Bu bir yarisma herkesin görüşüne saygı duymak gerekir dediğin gibi

Bu bir yarisma herkesin görüşüne saygı duymak gerekir dediğin gibi
Kesinlikle vardır bir dusuncesi bilemiyorum açıklama yapmamış herkes kendi takımı için en iyi olanı yapmaya çalışıyordur diye düşünerek saygı duyuyorum

Kesinlikle vardır bir dusuncesi bilemiyorum açıklama yapmamış herkes kendi takımı için en iyi olanı yapmaya çalışıyordur diye düşünerek saygı duyuyorum
Bende olsam seni yollardim

Takıma ilk seçtiğin beni ilk dakikada ellere yar ettin

Takima ilk secilen kişi şef yardımcısıdır. Ve sağ koldur. Yeri geldiğinde kaptanlık yapar.
Seni göndermesine bende şaşırdım. aypare ackerman mikrofon sende?
Evet haklısın ama yuzdeye göre hareket ettim kırdıysam kusura bakma başka dikkat ettiğim bisey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…