Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Karsi binanin kapicisi intihar etmis cok borcu varmis arkasinda kalan cocuklar ,karisi napcak peki rabbim kimsenin imtihanini yari yolda birakmasin gitmek en kolayi .
Rabbim taksiratlarini af etsin

Allah'ım ne buyuk bencillik yaaa.o kadın napacak şimdi o çocuklar napacak şimdi..Rabbim sabır versin
Bu ara o kadar cok duyuyorum ki intihari evlerden irak. Engelli cocugununun engelini kaldiramayip intihar etti akrabamiz (ki hep kadin ugrasiyormus hastane vs icin) adamin intiharindan bir hafta sonra cocuk öldu . Rabbimin sinavini veremedi iste . Hayat zor ,maddi manevi ama arkanda colugun cocugun varken goremeyecek.duruma dusurmesin kimseyi

Hosbuldum tatlim nasilsiniz kislar ben evime geldim cok şükür evin islerine giristim yarina temizlik kalmasin diye annem ben de kalacak 1 hafta belki 2 hafta kadar özledim sizleri
Hosgeldin mapus arkadasimbok yoluna gittik ya

Allah'ım sukursuzluk hep yanımızda...insan oğlu işte..verdiğinde aldığıda imtihan ama anlayana...büyümek ve olgunlaşmak arasındaki fark burda işte..adam büyümüş yaşta ama yasadiklari onu olgunlastiramamis...Allah affetsin ne diyelim

Onlar hala var mi ya eskiden tvde cikardi.
Burda bi kafe düzenledi fena da olmadı talep olursa arada yapacaklarmış. Benim gibi erkekli ortamlarda oynayamayanlar için iyi oluyor

Afiyet olsun kızlar

Afiyet olsun kizlar

Olur ama mutlaka ödem çayı yap onuda ic

Oooo eritmisimdir bu kadar harekete afiyet olsun

Afiyet olsun....

Onu bilmiyordum.....sağol canım söylediğin için

Afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Sağolun kızlar

Önceden 15.000 idi 8.000 bana çerez gibi geliyor hafta sonu olduğu için biraz geç tamamlanıyor yürüyüşün çok faydası var bence göreceksin benimde adet günlerim canım tatlı şeyler istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…