Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım elinden geleni yapıyorsun gerisi takımdakilere kalmış sıkma kendiniÜzerimde çok stres varkaptan olmak zormuş gerçekten
![]()
Bu akşam ödem çayımı da içerim adım spor tamam menum iyi ins yarın güzel şeyler olurYok canım elinden geleni yapıyorsun gerisi takımdakilere kalmış sıkma kendini
Bende ilk kez bu adımlara çıkıyprum![]()
İnşallah canımmBu akşam ödem çayımı da içerim adım spor tamam menum iyi ins yarın güzel şeyler olur![]()
Kazanan Kaptan karşı takimdan birini alıp kendi takımından birini gönderiyorİnşallah canımm
Yarın ki sonuçlar yarışmayı etkiliyor mu ?
Ama adımlar ve cuma tartisi belirliyor sonucuİnşallah canımm
Yarın ki sonuçlar yarışmayı etkiliyor mu ?
Vay iyiymişKazanan Kaptan karşı takimdan birini alıp kendi takımından birini gönderiyor
OhaAnam ben diyim 30 siz diyin 40 cicek sadece evin icinde var artı bahcedekileri söylemeyim bile![]()
Ohaaa iste
NedenOhaaa iste![]()
Kiz okadar cicek senin neyine ozaman bırakıp gitmiceksin ogluna
Yok annen için dedim.neden diyeKiz okadar cicek senin neyine ozaman bırakıp gitmiceksin ogluna
Sera yapmış eviAnam ben diyim 30 siz diyin 40 cicek sadece evin icinde var artı bahcedekileri söylemeyim bile![]()
Yok annen için dedim.neden diye
Evi botanik bahcesi yapmış![]()
Aynen öyke kizlar envayi çesit çiçek çiçek çiçek varSera yapmış evi![]()
Satışa çıkarsaydin hepsini hazır gitmişken sürpriz yapardın anneneAynen öyke kizlar envayi çesit çiçek çiçek çiçek var![]()
Ekmek yemeyince sanki tokluk hissetmiyorum gibi geliyor bana. Hele et yoksa hic tokluk hissetmiyorum psikolojik bir şey herhalde. Dukanda hic değil yulaf kepegi kemirebiliyirsunEkmek sevmiyorsan çok rahat yaparsın.
Protein+ sebze + sağlıklı karbonhidratlar ( çiğ ceviz, fındık, badem....) Dukan kadar sıkıcı değil kuzum. Paketli her türlü gıdadan uzak duruyoruz. Kan değerlerini müthiş düzenliyor.
Haklısın kuzum dikkat edip arti gormek hic iyi olmazdi herhaldeBuna şükür canım, ya artı olsa daha kötü
Allah sizi boyle gecmis okumayinca kala kaliyorsun@Zeynebim2020 sağlıklı kontrolü için hastaneye sonra nöbetçi mahkemeye çıkacaksın.![]()
Benim 3 cicek var balkonda olmusler onlari attim simdiAnam ben diyim 30 siz diyin 40 cicek sadece evin icinde var artı bahcedekileri söylemeyim bile![]()
2 gün sonra WC ye çıkabildim...ama topu topu 100 Gr eksideyim...bakalım yarın a ne olur gorcez...send durumlar nasil