Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Karsi binanin kapicisi intihar etmis :KK43: cok borcu varmis arkasinda kalan cocuklar ,karisi napcak peki rabbim kimsenin imtihanini yari yolda birakmasin :KK43: gitmek en kolayi .
Rabbim taksiratlarini af etsin

Allah'ım ne buyuk bencillik yaaa.o kadın napacak şimdi o çocuklar napacak şimdi..Rabbim sabır versin
Bu ara o kadar cok duyuyorum ki intihari evlerden irak. Engelli cocugununun engelini kaldiramayip intihar etti akrabamiz (ki hep kadin ugrasiyormus hastane vs icin) adamin intiharindan bir hafta sonra cocuk öldu . Rabbimin sinavini veremedi iste . Hayat zor ,maddi manevi ama arkanda colugun cocugun varken goremeyecek.duruma dusurmesin kimseyi :(

Hosbuldum tatlim 💜 nasilsiniz kislar ben evime geldim cok şükür evin islerine giristim yarina temizlik kalmasin diye annem ben de kalacak 1 hafta belki 2 hafta kadar🤗 özledim sizleri 🤭
Hosgeldin mapus arkadasim:KK74::KK70::KK70::KK70:bok yoluna gittik ya

Bu ara o kadar cok duyuyorum ki intihari evlerden irak. Engelli cocugununun engelini kaldiramayip intihar etti akrabamiz (ki hep kadin ugrasiyormus hastane vs icin) adamin intiharindan bir hafta sonra cocuk öldu . Rabbimin sinavini veremedi iste . Hayat zor ,maddi manevi ama arkanda colugun cocugun varken goremeyecek.duruma dusurmesin kimseyi :KK43:
Allah'ım sukursuzluk hep yanımızda...insan oğlu işte..verdiğinde aldığıda imtihan ama anlayana...büyümek ve olgunlaşmak arasındaki fark burda işte..adam büyümüş yaşta ama yasadiklari onu olgunlastiramamis...Allah affetsin ne diyelim

Onlar hala var mi ya :KK70:eskiden tvde cikardi. 😂
Burda bi kafe düzenledi fena da olmadı talep olursa arada yapacaklarmış. Benim gibi erkekli ortamlarda oynayamayanlar için iyi oluyor 🤗

Afiyet olsun kızlar 💕

Afiyet olsun kizlar💕

👏👏👏👏

👏👏👏👏

Olur ama mutlaka ödem çayı yap onuda ic

Oooo eritmisimdir bu kadar harekete afiyet olsun

Afiyet olsun....

Onu bilmiyordum.....sağol canım söylediğin için

Afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Afiyet olsun🌹

Çok güzel görünüyorsun gerçekten zarif ❤ amin

Afiyet olsun 🥰

Ay inşallah 😀😀😀😀😀

Ayağına sağlık ❤😘

Günaydın kızlar 💜💜🧜‍♀️

Ayağına sağlık @Li_zigi

Günaydın kızlar ❤💜🧜‍♀️
Sağolun kızlar 🥰

4 bin.. yok devamı gelmiyor.. karın ağrısından da kıvranıyorum. Ben bu hafta adımlarımı tamamlar Bi de 100 gr olsun verirsem kendimi ödüllendirecem🤣🤣 nerdeyse ilk defa regl dönemimde diyet ve yürüyüş yapıyorum 🤦‍♀️
Önceden 15.000 idi 8.000 bana çerez gibi geliyor 😂hafta sonu olduğu için biraz geç tamamlanıyor yürüyüşün çok faydası var bence göreceksin benimde adet günlerim canım tatlı şeyler istiyor 😭

Back