- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Hay böyle seylerin icine edemŞiiii öyle bok felan deme atiliriz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay böyle seylerin icine edemŞiiii öyle bok felan deme atiliriz![]()
Iyiz şükür canm sen nasılsın annen nasıl oldu iyi mi biraz daha durumuHosbuldum tatlimnasilsiniz kislar ben evime geldim cok şükür evin islerine giristim yarina temizlik kalmasin diye annem ben de kalacak 1 hafta belki 2 hafta kadar
özledim sizleri
![]()
Hoşbuldum ablam sorma yani bombok yoluna gittik kimseciklerde de don gondermemis ki yaHosgeldin mapus arkadasimbok yoluna gittik ya
Hosbuldum kaptanimHsogeldin canim bizde seni özledik![]()
Ben alıskinım ban yemeye size bisey olmasinHoşbuldum ablam sorma yani bombok yoluna gittik kimseciklerde de don gondermemis ki yagonderdiler mi acaba mapus damlari cok aksiyonluydu
Hosbuldum kaptanim![]()
Sana da bisey olmasin abla klavyeni kirlettigine degmez böyle gereksiz seyler parmaklarimiza yazikBen alıskinım ban yemeye size bisey olmasin![]()
Bunlar klavye delikanlilıgi yapiyor isteSana da bisey olmasin abla klavyeni kirlettigine degmez böyle gereksiz seyler parmaklarimiza yazik![]()
Bundan sonra gel pisi pisi dicem boylelerine taninmamak icin her yolu deniyorlar ama korktunujmu şiz pist bizi gizli takip edenler nabersinizBunlar klavye delikanlilıgi yapiyor iste![]()
La git manyak yeni çıktın mapustan haklisin sakinBundan sonra gel pisi pisi dicem boylelerine taninmamak icin her yolu deniyorlar ama korktunujmu şiz pist bizi gizli takip edenler nabersiniz![]()
La git manyak yeni çıktın mapustan haklisin sakin![]()
Deli deme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Deliyim gözü kara deliyim yakarim buralari yakarim benDeli deme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allah rahmet eylesin çok üzüldümKarsi binanin kapicisi intihar etmiscok borcu varmis arkasinda kalan cocuklar ,karisi napcak peki rabbim kimsenin imtihanini yari yolda birakmasin
gitmek en kolayi .
Cok üzüldüm.Karsi binanin kapicisi intihar etmiscok borcu varmis arkasinda kalan cocuklar ,karisi napcak peki rabbim kimsenin imtihanini yari yolda birakmasin
gitmek en kolayi .
Foto attin mi foto?Ayşoooo bidaha sen gidiyosun anamın hayvanat bahcesini sulamaya
Başım ağrıdı beee gidene kadar
Kiz çaktirma 2gün önce gittim dedim foto cekmeyi unuttum dedimFoto attin mi foto?