Üzüntü emojisi yakışmadı. Üzülme lütfen.zuhalim sayfa açtığı ilk başta ben de gittim, zaten onun yeri herkesten farklı sorgusuz hem de
ben oradan kimseye gel demedim demem de gülüm , şu an neden ısrarla beni uyarıyorsun gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum
ben sadece moniyi etiketledim ki hata yapmışım onunla da muhabbetimiz vardı açtığı sayfada kimse yokmuş bu gün oradan gelen fatma yazınca saf duygularla zayıflamak isteyen kimse tek kalmasın dedim ki bir daha kimseyi etiketlemem de ağzımı da açmam ne yapıyor diye bile sormam
Sweety83 tu canimEskisi neydi canım?
Heeevet ben Elisayi seviyorum.Sweety83 tu canim
az üzüldüm gülüm, senin kalpleri görünce de gözüm dolduÜzüntü emojisi yakışmadı. Üzülme lütfen.
Burdada sonbahar havasi var ne sicak ne soguk ben montla millet tsortle geziyormerhaba herkeseee ne var ne yokkk
okuldan ciktim hava isındi ama ustumdeki mont yinede bana fazla degil tabi belcikalilar icin fazla
eve geldim yemek yaptim esim ekmek almaya gidicekti dur dedim ben bi hava alayim ben giderim
Sagol canimHeeevet ben Elisayi seviyorum.
Afiyet olsun canimMenü ve spor
Sabah 09.00
1 kk peynir 5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık menemen
Öğle 14.00
1 salkım üzüm
1 dilim peynir
5 zeytin
Sütlü kahve
Akşam 19.00
Bol yeşil salata
4 köfte
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 21.00
10 fındık
1 avuç kuru üzüm
1 sade kahve
Zipzip- E Elif_Eylul askrhpozitif maviş kaptanım
spor
17.585 adım.
Ağlama hep gül.az üzüldüm gülüm, senin kalpleri görünce de gözüm dolduahh bu 40 lı yaşların bu yönünü hiç sevmedim aşırı duygusal oldum yaaa
Bitti şükür tamamladım.Napiyon sen ya yuruyonmu hala1o.ooo fazla yürümek yasaklanmalı
Sen buraların yenisisin. Daha biz yürümeye başlamadık bile. Bunlar sadece ısınma turları15 bin olan varmi acaba benim disimda
Ah ah gitti zeynebim15 bin olan varmi acaba benim disimda
Senin kiloda olsam ben 6 gun yer 1 gun ac kalirdim heraldeYeme kuzum sen hedefine odaklan bana bakma ben iki gün yerim 3 gün yemem eski kiloma dönerim sporu saldım sadece bu ara
Bulundu bulunduAy hatirasi olacakti teki kalmis elindeinsallah cikar bir yerden
Napiyon sen ya yuruyonmu hala1o.ooo fazla yürümek yasaklanmalı
Kapat yat napcan adimi dinlenmeyi hakettinŞarzım bitiyor daha 12 000 deyim
Ya abla kusura bakma kırmak istemem seni istemediğim için de dile getirmedim şimdiye kadar düşüncemizuhalim sayfa açtığı ilk başta ben de gittim, zaten onun yeri herkesten farklı sorgusuz hem de
ben oradan kimseye gel demedim demem de gülüm , şu an neden ısrarla beni uyarıyorsun gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum
ben sadece moniyi etiketledim ki hata yapmışım onunla da muhabbetimiz vardı açtığı sayfada kimse yokmuş bu gün oradan gelen fatma yazınca saf duygularla zayıflamak isteyen kimse tek kalmasın dedim ki bir daha kimseyi etiketlemem de ağzımı da açmam ne yapıyor diye bile sormam
Tamam kaptanım kapattım
Kapat yat napcan adimi dinlenmeyi hakettin
Bende yeni geldim yazam mi bol bolŞimdi bırakıp gitcem de yarın beğeni atarken 10 sayfa fazlasına söverim ona göre
Maşallah de kiz10 sayfa olursa şükret canım
Kiz ben kaptanin degilim merve isenin kaptan istersen bizim takima gel Allah soylettiTamam kaptanım kapattımsen de hemen yapayım