Afiyet olsun canım. Nerelerdesin menü den menüye görüyorum seni. Herşeh yolunda mıSelam kızlar bende menümü yazayım aç karna bir bardak kefir
Kahvaltı öncesi türk kahvesi
Kahvaltı saat 09.00
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 biber 4 çatal beyaz peynir4 zeytin
Öğlen resimde saat 13.30
Akşam 19.00
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık barbunya yemeği
1.5 litre su
Ya yürüyüşüm vardı ama adım sayar bozuldu galiba sıfırladi kendini silinmiş
Ara Nescafe
@Zipzip- @Filiz16Cordelia F Frozen01
iyi olmuş diyesim geldi ne derdin var da gidip bdv okuyorsun gülüm yaaaa ben tv de haber bile bakmıyorum psikolojimi bozuyor senin canın sıkılıyor çok rahatsın az gideyim içim kararsın mı diyorsun yoksaaaa50 sayfa birikmiş dün ben başka yere bakana kadar sayfa alıyor başını gidiyor.Zalimlar yüzünden bu gözler bir hafta bdv okumadi
Yasiyor musun kiz sen nerelerdesinGeçmiş olsun canim Allah şifa versin
Afiyet olsun canim
Ayrintisini bilmiyorum canim ufak bir operasyon demistieşi ne ameliyatı olacaktı ki , geçmişten gelip yazana kadar ben çatlarım şimdi
Ya aslında bdv konusu bana dedikodu gibi geliyor hele ki yorumlariyi olmuş diyesim geldi ne derdin var da gidip bdv okuyorsun gülüm yaaaa ben tv de haber bile bakmıyorum psikolojimi bozuyor senin canın sıkılıyor çok rahatsın az gideyim içim kararsın mı diyorsun yoksaaaa
Ah canımya. Çıkarma ben hep orda kalayım spor yaptığımı zann ederim
Dilimi eşşek arısı soksun. Durduğummyerde ceza aldım. Bugün 20.000 adımım var 5000 sizin olsun
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun canim Allah şifa versin
Afiyet olsun canim
Ben seni Zuhal ablamla tanıdım benim olmadığım bı surecte takıma gelmiştin benim aldığım izlenim Ozaman iyi bir dost olmuşsunuz farklıydı muhabbetiniz yada ben öyle görmek istedim bilmiyorumya şimdi ben asıl buraya sonra da kilolar firarda gurubuna yazıyorum ya onda sıkıntı var mı her ne kadar dilek bana baya gönül koymuş olsa da , sıkıntı oluyorsa söyleyin gülüm ki bileyim
Ben tam tersi düşünüyorum abla yapilan yanlısı unutmiyacaksin bu kendine olan saygindirkendine zarar dileğim, huzurlu kalbin yolu affetmekten(karşıda ki bilmese de olur) kötü duyguları serbest bırakıp yollamaktan geçer
Napiyon sen ya yuruyonmu halaŞarzım bitiyor daha 12 000 deyim
İnşallah çok kolay bir Ameliyat olur Rabbim yardımciniz olsun cnmTeşekkür ederim canım
Şimdilik iyi perşembe kalp kapakçığı değişecek
Afiyet olsun canımSelam kızlar bende menümü yazayım aç karna bir bardak kefir
Kahvaltı öncesi türk kahvesi
Kahvaltı saat 09.00
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 biber 4 çatal beyaz peynir4 zeytin
Öğlen resimde saat 13.30
Akşam 19.00
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık barbunya yemeği
1.5 litre su
Ya yürüyüşüm vardı ama adım sayar bozuldu galiba sıfırladi kendini silinmiş
Ara Nescafe
@Zipzip- @Filiz16Cordelia F Frozen01
çok tatlısınn yaaaaaaYa aslında bdv konusu bana dedikodu gibi geliyor hele ki yorumlarailem dışında kimsenin derdi ile çok dertlenmem he burada bir iki tanıdığım var uzulduklerim de olmuyor degil. Çok iç kararticiysa birde çok uzunsa okumam
15 bin olan varmi acaba benim disimdaŞarzım bitiyor daha 12 000 deyim
tamam sağ ol baharımAyrintisini bilmiyorum canim ufak bir operasyon demisti
zuhalim sayfa açtığı ilk başta ben de gittim, zaten onun yeri herkesten farklı sorgusuz hem deBen seni Zuhal ablamla tanıdım benim olmadığım bı surecte takıma gelmiştin benim aldığım izlenim Ozaman iyi bir dost olmuşsunuz farklıydı muhabbetiniz yada ben öyle görmek istedim bilmiyorum
Karınca ve hz İbrahimin hikayesini çok severim ve herzaman karınca olmusumdur
Ozamani çok iyi hatırlarsan Zuhal ablanin hiç haketmedigi muameleye maruz kaldı abla abla diye peşinde dönenler sırt cevirdi zamanında başka takımlarla da problem yaşandı ama okadsr tinlamadik ama aile gibi olduğumuz özelimizi paylaştığımız takım arkadaşlarimizdan yedik darbeyi .. biz o dönem gayet güzel konsantre olup kilomuzu veriyorduk bizim dagilmamiza sebeb oldular .
Ben sana abla demişim saygım sonsuzdur senin duruşunu sorgulamam ama sakın onlardan birini buraya davet etmeye yada burdan bı haber verme lütfen gerisine karışmam
Buyrun geldim.15 bin olan varmi acaba benim disimda