• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Huhuvvvv 🫣🫣🫣🙈🙈 heyecanlandım.baahhh vereyimde gör 😀
Heyecanın bana kadar geldi. Ben de merak ettim kaç çıkacağını. Gönlünce olsun canım :KK200:
Çok yanlış bir haftada dönmüşüm adet öncesi her yerim şiş 🫣
Sağlık olsun kaptanım :KK200:
bende hemen cumartesiyi yazayım çokk adım attım ama saatim kaydetmemiş önce sporu yazayım sabah 30dk leslie keşke adımıda atabilseydim10bin vardır rahat nese hayırlısı

sabah 11,00
2 az yağda yumurta kaşarlı
biraz sürülebilir sarelle
3 üçgen peynir
salatalık sekersiz çay
2 3 dilim kepek ekmeği

saat 14.00 bir minik kurabiye

aksam 18,30
iki hamburger ve azıcık da patatesi yanına ayran içtim

su 2lt oldu sağlıksız oldu ama eve geç geldim dışarda da olanlar oldu
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Tam cumartesi ödül günü olmuş afiyet olsun
bugün 6 saat oldu hala ağzımda tampon var bişi yemedim iyi bişey ama su da içemiyorum yaa akşam ne yesem bilemedim tek öğün olcak gibi o_O
Sen diş çektirmiştin değilmi canım çok geçmiş olsun öncelikle. Çorba en iyisi olur. Dişten yiyemezsin çünkü

Çok geçmiş olsun. Ben de 3 ay önce 20 lik dişimi ameliyatla çektirmiştim. Çok zordu. İnşallah yarına toparlar 💐
Saolasın canım banada cerrahlık dediler ama çok rica ettim çekin diye ameliyatsız aldı saolsun ama çok kanama var ya sanki normal mi acaba bide kimisi tükürme yut diyor kimi tükğr diyor midem bulandı iyice
Benim en son 65 di galiba 9 mayısta tekrar gideceğim bakalım ne çıkacak

Bencce bir kase çorba iç fazla yormadan :KK200:
öyle yaparım muhtemelen bi mercimek çorbası tamamdır
Heyecanın bana kadar geldi. Ben de merak ettim kaç çıkacağını. Gönlünce olsun canım :KK200:

Sen diş çektirmiştin değilmi canım çok geçmiş olsun öncelikle. Çorba en iyisi olur. Dişten yiyemezsin çünkü
saolaasın kaptanım öyle yaparım muhtemlen

bende hemen cumartesiyi yazayım çokk adım attım ama saatim kaydetmemiş önce sporu yazayım sabah 30dk leslie keşke adımıda atabilseydim10bin vardır rahat nese hayırlısı

sabah 11,00
2 az yağda yumurta kaşarlı
biraz sürülebilir sarelle
3 üçgen peynir
salatalık sekersiz çay
2 3 dilim kepek ekmeği

saat 14.00 bir minik kurabiye

aksam 18,30
iki hamburger ve azıcık da patatesi yanına ayran içtim

su 2lt oldu sağlıksız oldu ama eve geç geldim dışarda da olanlar oldu
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
İki hamburger mi💃 ben dünü yazmadım tost ile 12de başlayıp , akşam karnıyarıgin yanında ekmek ardından makarna 🫣
Senin iki hamburgeri görünce içimde bir umut belirdi :KK53: :KK36:
Bugün iyi ye olur mu aç aç gezme:KK60:

İki hamburger mi💃 ben dünü yazmadım tost ile 12de başlayıp , akşam karnıyarıgin yanında ekmek ardından makarna 🫣
Senin iki hamburgeri görünce içimde bir umut belirdi :KK53: :KK36:
Bugün iyi ye olur mu aç aç gezme:KK60:
kaptanım sende destek mi oluyon köstek mi anlamadım kııaazz ama bugün dişim çekildi belki de 20 saatten fazladır açımm açç :KK51:

Saolasın canım banada cerrahlık dediler ama çok rica ettim çekin diye ameliyatsız aldı saolsun ama çok kanama var ya sanki normal mi acaba bide kimisi tükürme yut diyor kimi tükğr diyor midem bulandı iyice
Bana 2 saat tükürmek yok demişlerdi. Çok kötü hissediyor insan ☹️

ben de bişey sandım üstteki mesajları görünce, baskılar karşısında direnmiş elinden gelen çabayı göstermişsin, çabana sağlık derim bu menüye sadece :KK45: :KK45:

ayyyy bütün ebeveynlerin ortak sorunu. benim kız hadi memeden kesince uyur hadi wc işine alışınca uyur diye diye getirdim 3.5 yaşına tam 1hafta deliksiz uyuduk sevindik bu defa da her gece sabah ezanına ben ezandan korkuyorum diye uyanıp yanımıza gelip bizi uyandırıo napcam bilmiyorum :D
Bence hemen bir masal uydur. Yasli dede torununu da alıp sabah namazina gitsin ,abdest alıp heyecanla ezanı beklesinler. Çok sevinsin torun. ezan namaza gel demek anlat . Her ezanı duyduğunda dua ediyor olsun torun. Senin kız da namaza başlar bakarsın 😁

günü kapatıyorum ama sporumu akşam yazacağım

28.04.2025 Pazartesi Menüm

14.00
6 yk tavuklu pilav
4 yk bakla (çok şükür bitti :D )
1 kase yoğurt
1 avuç karışık kuruyemiş
1 muz

15.00 1 fincan sıcak çikolata

akşam 8 gibi bir kase yoğurt yerim

su: 2 lt olur

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Gönlümüzce olcakkk bencee 🥹🥹

Back
X