• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

çok geçmiş olsun canım, afiyet olsun :KK200:

teşekkürler canım :KK68:

afiyet olsun canım güzel bir menü

iki öğünde de biskvili puding çok olmuş sanki, afiyet olsun :KK200:

güzel menü afiyet olsun canım

Allah yardımcın olsun canım, büyük kızımla ki babamın desteği çoktur, 1. sınıfta ne cebelleştim bir ben bilirim :(

afiyet olsun :KK200:

afiyet olsun kaptanım :KK200:

afiyet olsun canım, saatleri de yazarsan bir dahaki sefere şahane olur sanki :KK60:

afiyet olsun, spor şahane :KK68:

afiyet olsun canım :KK200:
Tammdr teşekkür ederim

gerçekten çok tatlı 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_9346.webp
    IMG_9346.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 11
ayyyy bütün ebeveynlerin ortak sorunu. benim kız hadi memeden kesince uyur hadi wc işine alışınca uyur diye diye getirdim 3.5 yaşına tam 1hafta deliksiz uyuduk sevindik bu defa da her gece sabah ezanına ben ezandan korkuyorum diye uyanıp yanımıza gelip bizi uyandırıo napcam bilmiyorum :D
çocukken ben de böyleymişim, eski evimiz camiye çok yakınmış sabah ezan okunduğunda çığlık çığlığa uyanırmışım
ve bu çığlık atma işi bende kaldı biliyor musun :(
gece kabus olmasına gerek hoşuma gitmeyen birşey gördüğümde dahi etimden et kopuyormuşcasına çığlık atarım
ilk evlendiğimizde eşim bunu blmiyordu tabii, ilk çığlığımda bana birşey oldu diye çok korkmuştu :D

Yapalımm bebeğimm suyun akana kadar yap hemen soğuk duş😍😍
Akşam olsa bebeler uyusa da spor yapsam 😊 çok şey mi istedim 😂😂
Günaydın kızlar ❤️ dün çocuklar yatınca büyük oglanda yuzme dersindeydi babasıyla bi uyumuşum ne hikmetse bebeler de sabaha kadar deliksiz uyumuş bende bi uyumuşum valla gözümü açtığımda sabah olmuştu bu bir ilk🤣🤣 neyse az da olsa dinlendim çok şükür
Ohhh ne güzel gelmiştir canm 💙🌼
yaa evet aynen öyle oldu, 3 arkadaşın mesajı nasıl olduysa aynı mesaj olarak alıntılanmış ama hepsinin menü olması gerekiyordu :)

afiyet olsun canım, yeni haftaya güzel bir başlangıç yaparsın eminim :KK68:

yaa sormaaa, aralarında senin de menünün olduğu bi kısım alıntım saçmaladı bi miktar :D
Şimdilik güzel gitti darısı günün geri kalanına canm 💙🌼
Çok güzel menü :KK9: adımını yaz lütfen boş geçmesin.

Oluyor bazen malesef

Ya bir keresinde alıntılarım girmediğim yerlerden bilmediğim insanların mesajlarıydı. Çok şaşırmıştım :işsiz:

Çok beğendim çok güzel Cumartesiye kadar böyle devammm :KK53::KK53: _Zeze _Zeze

Maşallah diyelim :KK200:
He hee kesin aynen devam ederim 👹👹
ben de bişey sandım üstteki mesajları görünce, baskılar karşısında direnmiş elinden gelen çabayı göstermişsin, çabana sağlık derim bu menüye sadece :KK45: :KK45:

ayyyy bütün ebeveynlerin ortak sorunu. benim kız hadi memeden kesince uyur hadi wc işine alışınca uyur diye diye getirdim 3.5 yaşına tam 1hafta deliksiz uyuduk sevindik bu defa da her gece sabah ezanına ben ezandan korkuyorum diye uyanıp yanımıza gelip bizi uyandırıo napcam bilmiyorum :D
Vücut alışkın olmayınca ödem yaptı hemen sabah şiş uyandım vicdan yaptım
İnşallah vuvudun şaşırmıştır da bütün ödemi yağları bırakır 🥳
Tamam toparla bebeğim, 3 litre su iç gitsin ödemeler
İnşallah kaptanım🥰

bende hemen cumartesiyi yazayım çokk adım attım ama saatim kaydetmemiş önce sporu yazayım sabah 30dk leslie keşke adımıda atabilseydim10bin vardır rahat nese hayırlısı

sabah 11,00
2 az yağda yumurta kaşarlı
biraz sürülebilir sarelle
3 üçgen peynir
salatalık sekersiz çay
2 3 dilim kepek ekmeği

saat 14.00 bir minik kurabiye

aksam 18,30
iki hamburger ve azıcık da patatesi yanına ayran içtim

su 2lt oldu sağlıksız oldu ama eve geç geldim dışarda da olanlar oldu
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

bugün 6 saat oldu hala ağzımda tampon var bişi yemedim iyi bişey ama su da içemiyorum yaa akşam ne yesem bilemedim tek öğün olcak gibi o_O
Çok geçmiş olsun. Ben de 3 ay önce 20 lik dişimi ameliyatla çektirmiştim. Çok zordu. İnşallah yarına toparlar 💐

Akşam olsa bebeler uyusa da spor yapsam 😊 çok şey mi istedim 😂😂

Ohhh ne güzel gelmiştir canm 💙🌼

Şimdilik güzel gitti darısı günün geri kalanına canm 💙🌼

He hee kesin aynen devam ederim 👹👹

Vücut alışkın olmayınca ödem yaptı hemen sabah şiş uyandım vicdan yaptım

İnşallah kaptanım🥰
Benim oğlan uyudu hemen yaptımm 45 dk 😀

Yediklerime ek olarak
Yağsız sadece limonlu bı kase salata
2 adet karabugday patlağı
Yedim
Ac olunca tatsız tuzsuz karabugday patlağı bile nasıl tatlı geliyor :)
_Zeze _Zeze
Aslında akşamki menümü de yazayım ekstra bır şey olursa yazarım canım
Akşam
1 tabak kabak patlıcan kızartması(yağsız airfryer da )
Sarımsaklı yoğurtlu
1 dilim ekşi mayalı ekmek

Akşam musaıt olmayabılırım ;)
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Su 2 ltreyı gecer
Spor olarak ta 45 nöbet Görevımde hep yürüdüm :)
Çok güzel gidiyorsun canım :rapci:
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus kaptanım zeytinyağlı pırasanın yanına ne yapabilirim 🥹
_Zeze _Zeze kaptanım börekleri yazmış sağolsun ben de yardımcı olayım canım. Patates kızartması çok güzel gider :KK45:

Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanım boy kilon kaçtı insülin direnci kaç çıktı
Bende de var ve kendimi çok zor tutuyorum tutamıyorum desek daha doğru olur yakın zamanda ölçülmesi pazartesi ölçülecek bakalım merakla bekliyorum kaç çıkar
Benim en son 65 di galiba 9 mayısta tekrar gideceğim bakalım ne çıkacak
bugün 6 saat oldu hala ağzımda tampon var bişi yemedim iyi bişey ama su da içemiyorum yaa akşam ne yesem bilemedim tek öğün olcak gibi o_O
Bencce bir kase çorba iç fazla yormadan :KK200:

Back
X