• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

aaa bunu bilmiyordum dikkat edeyim o zaman seneye de küçüğüm 1. sınıf olacak çünkü :KK51:

sana birşey diyeyim mi büyük kızımı doğurduğumdan beri benden yaşça büyük bir arkadaşım var bana hep dedi ki çocuğu hiçbirşey için zorlama, kendinden düşün sen hala altına mı kaçırıyorsun ya da anneni emiyor musun, illaki wc de öğrenecek yürüyecek de yemek yemeyi de öğrenecek ne kendini ne çocuğunu yor bu konuda derdi

okuma konusunda babam çok pimpirikli olduğu için çok gerildim biraz fazla gerdim kızımı da o yüzden biraz rahat olmak gerekiyor sanırım canım, illa ki öğrenecek :KK200:

tabii ki sor lütfen, yardım edebileceğim birşey olursa seve seve :KK68:

örnek olarak attım canım, ben kitapçıdan almıştım

teşekkürler kaptanım, tamamdır :KK60:
Tamam canım zorlamayacağım sağol. Başlarda baya zorladım da ama baktım olmuyor haklısın yani zorlamamak gerek.

Evet kızlar yoğun geçen hafta sonundan sonra yediklerimi yazayım 😊
26 nisan Cumartesi menü
09.30 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6-7 zeytin, çeyrek simit, yeşillik, domates salatalık
15.00 1 kaşık yoğurtlu pancar salatası, 2 tane mercimek köftesi, 3-4 tane ince zeytinyağlı sarma, yarım tuzlu kurabiye
18.00 1 kase ıspanak yemeği, 2 kaşık makarna, 3 kaşık yoğurt, soğan salatası
3 litre su 8.500 adım

27 Nisan Pazar menü
09.00 2 yumurta ile mantarlı biberli kaşarlı omlet, 2 wasa, 7 zeytin
15.30 yarım kase keşkek, yarım kase yoğurtlu kuskus salatası, 3-4 tane zeytinyağlı sarma, yarım dilim peynirli börek
20.30 💣💣 yarım kase yoğurtlu kuskus salatası, 1 dilim börek, çeyrek dilim pasta
2.5 litre su 10.800 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Cumartesi ev gezmesi
Pazar gündüz kuzenin aile arası söz merasimi akşamına benim büyük oğlusun doğum günü derken iki gün resmen karbonhidrat zehirlenmesi yaşadım çok şükür düzenimize döndük yeni haftaya yeni güne başladık da daha dengeli bir şekilde devam ediyoruz
Eki Görüntüle 3583401
ben de bişey sandım üstteki mesajları görünce, baskılar karşısında direnmiş elinden gelen çabayı göstermişsin, çabana sağlık derim bu menüye sadece :KK45: :KK45:
Unutmuşuz resmen deliksiz uyumayı 🤣🤣
ayyyy bütün ebeveynlerin ortak sorunu. benim kız hadi memeden kesince uyur hadi wc işine alışınca uyur diye diye getirdim 3.5 yaşına tam 1hafta deliksiz uyuduk sevindik bu defa da her gece sabah ezanına ben ezandan korkuyorum diye uyanıp yanımıza gelip bizi uyandırıo napcam bilmiyorum :D

Yediklerime ek olarak
Yağsız sadece limonlu bı kase salata
2 adet karabugday patlağı
Yedim
Ac olunca tatsız tuzsuz karabugday patlağı bile nasıl tatlı geliyor :)
_Zeze _Zeze
Aslında akşamki menümü de yazayım ekstra bır şey olursa yazarım canım
Akşam
1 tabak kabak patlıcan kızartması(yağsız airfryer da )
Sarımsaklı yoğurtlu
1 dilim ekşi mayalı ekmek

Akşam musaıt olmayabılırım ;)
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Su 2 ltreyı gecer
Spor olarak ta 45 nöbet Görevımde hep yürüdüm :)

Evet kızlar yoğun geçen hafta sonundan sonra yediklerimi yazayım 😊
26 nisan Cumartesi menü
09.30 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6-7 zeytin, çeyrek simit, yeşillik, domates salatalık
15.00 1 kaşık yoğurtlu pancar salatası, 2 tane mercimek köftesi, 3-4 tane ince zeytinyağlı sarma, yarım tuzlu kurabiye
18.00 1 kase ıspanak yemeği, 2 kaşık makarna, 3 kaşık yoğurt, soğan salatası
3 litre su 8.500 adım

27 Nisan Pazar menü
09.00 2 yumurta ile mantarlı biberli kaşarlı omlet, 2 wasa, 7 zeytin
15.30 yarım kase keşkek, yarım kase yoğurtlu kuskus salatası, 3-4 tane zeytinyağlı sarma, yarım dilim peynirli börek
20.30 💣💣 yarım kase yoğurtlu kuskus salatası, 1 dilim börek, çeyrek dilim pasta
2.5 litre su 10.800 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Cumartesi ev gezmesi
Pazar gündüz kuzenin aile arası söz merasimi akşamına benim büyük oğlusun doğum günü derken iki gün resmen karbonhidrat zehirlenmesi yaşadım çok şükür düzenimize döndük yeni haftaya yeni güne başladık da daha dengeli bir şekilde devam ediyoruz
Eki Görüntüle 3583401
İnşallah vuvudun şaşırmıştır da bütün ödemi yağları bırakır 🥳
Tamam toparla bebeğim, 3 litre su iç gitsin ödemeler

27 nisan pazar
kahvaltı 10.00: 1 sahanda yumurta, 3 yk çökelek, domates, 1 dilim tam buğday ekmeği, limonlu zeytinyağlı su (chatgpt iç dedi)

12.00 1 hurma, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi

15.00 2.5 adet lahmacun (ince hamur, bol salata ile), ayran

su: 2 lt
spor: 11.700 adım, 300 ip atlama

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
2.5 lahmacunu da mi chatgpt dedi:KK62:
Neyseki erken yemişsin 👍( yoksa normali 2 lahmacun , diyet olunca 1 lahmacun). Seninki ödül olmuş :KK66:adımlarin güzel ok yaktın gitti :KK60:
Bugün karb daha az ve bol su olursa eksi görürsun

2.5 lahmacunu da mi chatgpt dedi:KK62:
Neyseki erken yemişsin 👍( yoksa normali 2 lahmacun , diyet olunca 1 lahmacun). Seninki ödül olmuş :KK66:adımlarin güzel ok yaktın gitti :KK60:
Bugün karb daha az ve bol su olursa eksi görürsun
yaaa 2.5 lahmacun dediğim küçücük lahmacun, bir porsiyonu 5 tane normalde öyle düşün kaptanım ve evet chatgpt den izinli yedim asfkjsdlfsdf

Sporunu takdir ediyorum , diyetini de edeyim di mi 😘 yaz şuraya bir basari hikayesi :KK66:
Gerci cok birsey yok sucuk patates falan yedim herhalde o bana ağır geldi😃😃🤣🤣 spor ediyorum bitanemm saat 15.00 da yapicam spor suyum çıkana kadar diyetimi de takdir ett 🫠🫣

Son düzenleme:
Tutkuu harikasın balımm yaa enerjine hayranımm ama ben 20lik bir çekşm hallettirdim kendileri şuan uyuşukluk geçtikçe ağrı yapıyor çeneme çeneme heralde bugün hem bişi yemem hemde ağrı kesici içip akşam direk uyurum :KK61::KK61::KK61:
Cok geçmiş olsun kuzum cok zor bilirim 20 lik
ben de bişey sandım üstteki mesajları görünce, baskılar karşısında direnmiş elinden gelen çabayı göstermişsin, çabana sağlık derim bu menüye sadece :KK45: :KK45:

ayyyy bütün ebeveynlerin ortak sorunu. benim kız hadi memeden kesince uyur hadi wc işine alışınca uyur diye diye getirdim 3.5 yaşına tam 1hafta deliksiz uyuduk sevindik bu defa da her gece sabah ezanına ben ezandan korkuyorum diye uyanıp yanımıza gelip bizi uyandırıo napcam bilmiyorum :D
Vay bıdık vay goruyon mu sen bicirigi 😁 anaokuluna başlayınca inşallah normale dönüyor hersey oğlum öyle idi
Kızlar ben adet oldum yea 💃 💃
Bakalım yarın bizi baskülde ne güzellikler bekliyor 😂

Benim de 1 2 günüm var 🙃🙃🥴 toplucane adet oluyoz desenize

Back
X