- 30 Mart 2017
- 11.923
- 17.204
- 298
Yenen yenmiş artık afiyet olsunBugunkü menüm bıraz utanç verıcı ama
Çok streslıydım
1. Sınıf olan 2 tane bebeyle tek başına uğraşmanın vermiş olduğu stres(eşim yurt dışında)
Sabah
Tavada 1,5 yumurta
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı labne
1 yemek kaşığı erik reçeli
Yarım donates
Aralarda
1 buyuk dikdörtgen çikolata
2 3 tane sakız
Yarım paket peynırlı cubuk
Akşamustu
2 tavuk şiş
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
_Zeze Ellssa Boncuk2307
Cumartesiyi hayal ederekMenü spor su tamam
Tek anlam veremediğim iki ısırık alınca nasıl dura biliyorsunuz hepsini yemeden
Bunu gözden kaçırmışım. E çok iyiymiş canım bu. Ayşegül Çoruhlu’nun alkali dediği durum sanırım. Vücudunuz alkali olursa yağ yakarsınız diyorduBi uzmana sordum canim ketojenik diyette vucut ketozise girmismi diye bakilirmis benim vucudum ketozise girmis yani vucutta glukoz olmadigi icin enerji icin yaglari parcalamaya baslamis super bu
Akşam yemeğine odaklanalım canımBugunkü menüm bıraz utanç verıcı ama
Çok streslıydım
1. Sınıf olan 2 tane bebeyle tek başına uğraşmanın vermiş olduğu stres(eşim yurt dışında)
Sabah
Tavada 1,5 yumurta
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı labne
1 yemek kaşığı erik reçeli
Yarım donates
Aralarda
1 buyuk dikdörtgen çikolata
2 3 tane sakız
Yarım paket peynırlı cubuk
Akşamustu
2 tavuk şiş
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
_Zeze Ellssa Boncuk2307
Bunu görünce çorbayı merak ettim. Gidip baktımçorba da şişirdi. gidip bir madensuyu içeyim
Aynen şekerim :)Ödem olmayaydı iyiydi
Evet maalesef bebelere verırken attım ağzıma ben deYenen yenmiş artık afiyet olsun
Sakızı neden yazdın ki şekerli mi
Akşam bır Türk kahvesı ıctım bır de bol suBunu gözden kaçırmışım. E çok iyiymiş canım bu. Ayşegül Çoruhlu’nun alkali dediği durum sanırım. Vücudunuz alkali olursa yağ yakarsınız diyordu
Akşam yemeğine odaklanalım canım
Bunu görünce çorbayı merak ettim. Gidip baktımBen de nohutla buğdayı bir arada yersem davul gibi oluyorum.
İyi fikirCumartesiyi hayal ederekyine de maşallah diyelim, nolur nolmaz
Evt canim seker meyve un turevi yemezsen 3.gunden sonra vucut ketozise girermis benimde oyle oldu dr kontrolumde bunu dra anlatmaliyimBunu gözden kaçırmışım. E çok iyiymiş canım bu. Ayşegül Çoruhlu’nun alkali dediği durum sanırım. Vücudunuz alkali olursa yağ yakarsınız diyordu
Akşam yemeğine odaklanalım canım
Bunu görünce çorbayı merak ettim. Gidip baktımBen de nohutla buğdayı bir arada yersem davul gibi oluyorum.
Kahvaltiyi hayal edemiyorum cunku artik canim istemiyor yumurta gormek istemiyorumAçlık saatleri başladı yarınki kahvaltıyı hayal edelim
walla küçük bir dilim, küçük paket cikolata, kücük bir biskuvi dedikce sanki durdurulmaz bir hal alıyor vucutKeşke ben de açmasaydım zor kapattım akşama kadar
Ben daha bıkmadım kahvaltıyı severim değişik tarifler deniyorum bi deKahvaltiyi hayal edemiyorum cunku artik canim istemiyor yumurta gormek istemiyorum
Bende yuruyus yaptigim zamanlar aklim basima geliyor o kadar yurudum diyorum bosa gidecek diyomBak sabah spor yaptımm asla bozamıyorumm çünkü spor yaptığım boşa gidicek diye ağzımı açmayom
Ödem vardr belki canm gidecektir mutlakaGünaydın kızlar
Açıkçası ben bu kilo verme işinden çok sıkıldım ya
Bugün sabah tartıldım hala 67 çıkıyorum dün ne güzel 66 küsür çıkmıştım sporda yaptım ama bana mısın demiyor
gahahaha çok şekersinSenin ChatGpt'nin dilini görünce dedim benim ki niye gudubet acaba.Şimdi ben de bir program hazırlattım, ay pek şefkatliydi. Ben akademik çalışıyordum kendisiyle, o zaman gudubetleşiyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?