Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

baktım bakmaz olur muyum
senin menülerde bence protein artırmak lazım biraz kahvaltıya yumurta öğünlere yoğurt eklemen lazım bence. et tavuk balık vs de bir öğüne ilave etmek daha güzel olur.

bak en yüksek proteinli düşük kalorili şey mesela çökelek o yoksa lor peyniri. salata mı yaptın içine bir kaşık at. yumurta kır içine 1 kaşık at yulaf yiceksen içine bi kaşık at.
Genelde yumurta yerim kahvaltı da . Mesela bugün salata ya nohut kattım mercimek filan eklesem protein olmuş olur demi. Bugünkü menumu daha çok beğeneceksin. Sence akşam yatmadan bir ara ogun yapıyorum ya ne yemeliyim gun kurusu gibi şeyler yiyorum ama yine yoğurt mu yesem ki acaba şu pul biberli olan dan haftanın 2 günü mesela

17 Nisan Perşembe
12.00: 2 haşlanmış yumurta, bir dilim lor peyniri, salatalık, domates, biraz ceviz.
14.00: yarım avuç kuru dut, 1 çilek, 2 dilim elma, biraz fındık ve ceviz
16.00-1700 arası: 2 büyük tabak türlü (içindekiler: soğan, domates, kabak, patlıcan), 2 yk bulgur pilavı, 1 dilim organik ekmek

su: 2 lt olur
spor: 50 dk dışarıda yürüyüş

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Tenrikler canım. Menü de yürüyüşte harika

Menum
Sabah 12.45
Yumurta salatasi
5 zeytin
5 badem
Salata
Beyaz peynir

Aksam 16.15
Kisir

Bugun boyle bir menu oldu
Spor 30 dk yuruyus
Su 2 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Afiyet olsun cabim.Kısır derken ne kadar canım. Ölçü yazmamışsın. Kısır görünce ben hep korkuyorum. Bana artı olarak döndüğü için herkeste aynı zannediyorum.

Afiyet olsun cabim.Kısır derken ne kadar canım. Ölçü yazmamışsın. Kısır görünce ben hep korkuyorum. Bana artı olarak döndüğü için herkeste aynı zannediyorum.
Kisir 1 tabak var sanirim ben apa diyeti yapiyorum bulgur yiyebiliyoruz porsiyon yok herkes pogaca tatli gotururken ben sadece kisir yedim canim 🥰

Genelde yumurta yerim kahvaltı da . Mesela bugün salata ya nohut kattım mercimek filan eklesem protein olmuş olur demi. Bugünkü menumu daha çok beğeneceksin. Sence akşam yatmadan bir ara ogun yapıyorum ya ne yemeliyim gun kurusu gibi şeyler yiyorum ama yine yoğurt mu yesem ki acaba şu pul biberli olan dan haftanın 2 günü mesela
evet mercimek ve nohut hem proteinden hem karbonhidrattan hem liften zengin besinler ❤️❤️ bence akşam değil sabah şekerli şeyleri akşam yatmadan önce yoğurt gibi şeyleri tercih etsen sanki daha iyi dediğin gibi. dört gözle bekliyorum bugünkü menünü

Akşam da yediğime göre menumu yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarim ev yapımı tam buğday lavaş
1 dilim peynir
Domates salatalık yeşillik

Ogle
1 avuç nohutlu yesil salata
1 kade yoğurt

Ara
3 hurma
Sütlü şekersiz nescafe

Akşam
Et döner
Salata ve yoğurt
Ya barbunya yedim bide onu biraz fazla kaçırdım sanim 5 6 kaşık barbunya zeytinyağlı
Şuan baya sisim yatmadan ara yapar mıyım bilmiyorum yersem yazim

Su 3 lt
30 dk tempolu yürüyüş
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk seni de etiketledim bak diye

sibel_84 sibel_84 sibelim nasıl oldun

Eklentiler

• 20250417_185248.webp
    20250417_185248.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 6

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

Ogle
1 kade yoğurt

Ara
3 hurma
Sütlü şekersiz nescafe

Akşam
Et döner
Salata ve yoğurt
Ya barbunya yedim bide onu biraz fazla kaçırdım sanim 5 6 kaşık barbunya zeytinyağlı

Su 3 lt
30 dk tempolu yürüyüş
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk seni de etiketledim bak diye

et döner ekmeksizdiyse barbunya 4 kaşık falan yiyebilirsin sorun olmaz, gayet dengeli bence günün akşam ara öğün yapmasan da olur acıkırsan yoğurt da olur yoksa ödem şişkinlik atıcı bişeyler de olur
sadece sütlü nescafe 2 si bir arada mı sütle mi yaptınn

et döner ekmeksizdiyse barbunya 4 kaşık falan yiyebilirsin sorun olmaz, gayet dengeli bence günün akşam ara öğün yapmasan da olur acıkırsan yoğurt da olur yoksa ödem şişkinlik atıcı bişeyler de olur
Et döner ekmeksiz biraz fazla kaçtı barbunya yaa . Nescafe sut ile hazırladım hazır değil 2 si bi arada değil yani . ❤️

Bide öncesinde çok az yiyordum şuan sanki dünya kadar yemişim gibi hissediyorum bu şekilde verebilecek miyim gercekten

Bide öncesinde çok az yiyordum şuan sanki dünya kadar yemişim gibi hissediyorum bu şekilde verebilecek miyim gercekten
ilk başta biraz vermeyebilirsin belki ama sonradan vereceğine eminim. az yemek değil doğru yemek biraz önemli o yüzden zaten detox vs ile önce kilo veriyoruz sonra geri alıyoruz 🥹 metabolizmamızı bozuyoruz 🥹 bi iki hafta böyle dene doyduysan yeme ama aç da kalma yani

ilk başta biraz vermeyebilirsin belki ama sonradan vereceğine eminim. az yemek değil doğru yemek biraz önemli o yüzden zaten detox vs ile önce kilo veriyoruz sonra geri alıyoruz 🥹 metabolizmamızı bozuyoruz 🥹 bi iki hafta böyle dene doyduysan yeme ama aç da kalma yani
Tamam anlaştık 🥰

Slm kızlar bugünkü menüm

Sabah 1.5 yumurta az yağda ,bol may@danoz , 2 wasa, 6 7zeytin 1/2 avakado 1dilim peynir

Ara 1elme
Ara 1/2 züber kahve

Akşam 2 tavuk pirzola fırında bol salata 1bardak ayran 1dilim ekmek
Su 3litre
sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Slm kızlar bugünkü menüm

Sabah 1.5 yumurta az yağda ,bol may@danoz , 2 wasa, 6 7zeytin 1/2 avakado 1dilim peynir

Ara 1elme
Ara 1/2 züber kahve

Akşam 2 tavuk pirzola fırında bol salata 1bardak ayran 1dilim ekmek
Su 3litre
sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Genel olarak da beğendim ama Kahvaltı çok doyurucu güzel olmuş afiyet olsun 🌿

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307

Bugün oğlumun töreni vardı kaçamaklı bir gün oldu

Kahvaltı 9.00
5 6 tane Peynirli börek (minik ve az yağlı yarım yufka eder toplam)

12.30
Aynı börekten 2 tane
2 3 kaşık makarna salatası
2 kurabiye (ev yapımı)
2 dilim yaş pasta (biri innncecik 😁 biri büyük dilim 🙈)
Yarım da meyve suyu

15.30
Sütlü türk kahvesi (şekersiz)

18.30
1 kase Lahana salatası yoğurtlu

Su 1.5 litre

Spor
7500 adım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

Ogle
1 kade yoğurt

Ara
3 hurma
Sütlü şekersiz nescafe

Akşam
Et döner
Salata ve yoğurt

Su 3 lt
30 dk tempolu yürüyüş

Bugün doyurucu ve güzel olmuş bence menü afiyet olsun 🌿

Back
X