Vay be o karin nasil gitmis
Şimdi basit düzey birşeyler yapıyorum da ağırlıklarla çalışmayı çok istiyorum. Gerçekten o sarkan göbek nereye gitmiş. Hadi lüp lüp yağlar gitmiş de deri nereye gitmişartık ne düşünüyorum söylim mi, spor YAPMAMAK insanın kendine ihaneti İNANILMAZ O GÖBEK NASIL TOPARLAMIŞ BAKAR MISIN, sadece WOW diyebiliyorum ekrana ağzım açık baktım. tebrik etmek ve ders almak düşer bize deevde chloe ting mi başlasam napsam çok heycanlandım hfhskdf
dürüstçe söylim bak, çocuk evde sporu çok baltalayan bir şey. ben sırf bu yüzden salona gitmek istiyorum hem emvai çeşit ağırlıkla çalışabilirsin hem mentali toplarsın evde başladım mı elime ağırlık aldım mı kendi de almak istiyo olmuyo. ben o yüzden evde ağırlıksız çalışmayı tercih ediyom (2 tane dumbell ım var zaten biri 0.5 kg biri 1.5 kg fazlası yok da yine de işte.) hatta bak videosunu koycam jfkjldsfdŞimdi basit düzey birşeyler yapıyorum da ağırlıklarla çalışmayı çok istiyorum. Gerçekten o sarkan göbek nereye gitmiş. Hadi lüp lüp yağlar gitmiş de deri nereye gitmiş
EVett yaakuzuşum spor yapıyoruz ya o ödem de yapıyor onun artısıdır +100 grcık nedir kii, 2 hafta içinde 90'lardasın bak gör, +100 hiçbir şey. önemli olan cumartesi, moral bozup küsersek vücudumuz da kızmaz mı bize bi günde mi aldın bre kardeşim bi günde vermeyi bekliyosun diyeyavaş yavaş halledicez, haftada 500 grdan yılda 25-30 kilo falan yapar sonuçta.
ay muhteşem bir eksi, tebrikler
+500 de çok bir şey değil, cumartesiye hallolacaktır.
wcye çıkamamak çok etkiliyor, cumartesiye giderrr
ya düşük kilolarda kilo vermek zaten fazlasıyla zor oluyor, sen yine de iyi gidiyosun kendin de demişsin beklememek ve wc olmaması diye, salla gitsin
sabah ben de aynıydım, çok üzülmüştüm sporumu yapmadım çok az bi eksi görünce. ama bu kendimize kötülük yapıyoruz aslında bütün emeğimize, oyüzden çok takılmadan devam etmek lazım.
bakmaya doyamadım öyle güzel bi sonuç
sabit olmak en güzel şeylerden biriiii <3
baya iyi bir eksi, tebrik ederim.
cumartesi hedefi için umutluyuzzzzz
gayet güzel bir eksi, tebrikler <3
ay bu da aynısı, valla çok iyi
of ben de çok moral bozuyorum ya. sonra kendime aynı motivasyon konuşmalarını yaparken buluyorum kendimi
of spor yapmak işte ödem de tutuyor onun artısı diyelim. ctesiye halledicez.
muh te şemmm
tebrik ederim, çok güzel.
en büyük tebriği zaten sen hakediyorsun
tebrik ederim çokça, gayet iyi
tebrikler 🕶
ya biz de bir gün kısa kollu bir gün kazak saçma sapan. bugünden sonra yavaş yavaş ısınacakmış, ben artık ısınmasını istiyorum bıktım soğuktan.
sabit kalabilmek de başarı
harika bir eksi gelmiş senden de, tebrikler
Hastayım kuzum grip oldum oğlumdan yana başımda ağrı var burnum cekiyorum boynaEneee ben de diyorum bu jo nerden tanıdık bak bu bir işaret spora baslamalisin
dürüstçe söylim bak, çocuk evde sporu çok baltalayan bir şey. ben sırf bu yüzden salona gitmek istiyorum hem emvai çeşit ağırlıkla çalışabilirsin hem mentali toplarsın evde başladım mı elime ağırlık aldım mı kendi de almak istiyo olmuyo. ben o yüzden evde ağırlıksız çalışmayı tercih ediyom (2 tane dumbell ım var zaten biri 0.5 kg biri 1.5 kg fazlası yok da yine de işte.) hatta bak videosunu koycam jfkjldsfd
ama ben de ağırlık çalışmayı daha çok seviyorum ya
bu arada deri gitmemiştir taytın altındadır. genelde böyle yüksek kilolar verenler sarkan deriler için ameliyat oluyor galiba, tabii bu kadar sıkı bir sporla verdiyse belki de sarkmamıştır oladabilir.
Haklısınız kızlar kendim ettim inşallah toparlayabilirimya ben bu senenin ocak ayında denize girenler gördüm burda, ocak ayı şuandan daha sıcaktı. ne acayip bi sene oldu yavv
P Purple58 kesinlikle benim demek istediğim de buydu. bence listeleri yap, bi hafta alsan ikinci hafta verirsin. çok düşük kalorilerle beslenmek hiç sağlıklı bir şey değil işin gerçeği bu maalesef.
Iste karbonhidrat boyle bir batak yedikce icine cekiyor insaniDün karbonhidrat yüklü bir gün oldu. Yemişken şunu da yiyim düşüncesinden kurtulamadim.
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Sali
Sabah
2 dilim peynir
2 Yumurtali menemen
10 fındık,2 ceviz,5 üçgen cips
Öğlen 12
2 tabak kıymalı makarna
Salata
5 YK yoğurt
1 bayram çikolatası
3 küçük dilim kabak tatlısı
3-4 kaşık daha makarna
Akşam
Bisküvi ve marsmellovlu bisküvi çeşitlerinden
Çilek
5-6 kaşık makarna
Cips
Spor. 5300 adim
Ve bu sabaha da oğlanların yemedigi haşlanıp kızartılmış patatesi yiyerek başladım
dürüstçe söylim bak, çocuk evde sporu çok baltalayan bir şey. ben sırf bu yüzden salona gitmek istiyorum hem emvai çeşit ağırlıkla çalışabilirsin hem mentali toplarsın evde başladım mı elime ağırlık aldım mı kendi de almak istiyo olmuyo. ben o yüzden evde ağırlıksız çalışmayı tercih ediyom (2 tane dumbell ım var zaten biri 0.5 kg biri 1.5 kg fazlası yok da yine de işte.) hatta bak videosunu koycam jfkjldsfd
ama ben de ağırlık çalışmayı daha çok seviyorum ya
bu arada deri gitmemiştir taytın altındadır. genelde böyle yüksek kilolar verenler sarkan deriler için ameliyat oluyor galiba, tabii bu kadar sıkı bir sporla verdiyse belki de sarkmamıştır oladabilir.
Olabilir okuyiyim kendimeIste karbonhidrat boyle bir batak yedikce icine cekiyor insani
Nazarmi aldin acaba menulerin cok guzeldi dunu unutalim bugun devam cumartesiye az kaldi
Benimde hafiften boyle gobegim var ama bolgesel hareketleri yapmayi hic sevmiyorum
Geldim ama kimseler yokmuş. Uykuya devam edeyim
Günaydın herkese hanımlar. Ben kapatır ben açarım dükkanı
aşkım şurdan pay biçebiliriz benim annem 4 tane çocuk doğurdu maşallah kadın 50 yaşında benden fit, bikini giyip yanyana durduğumuzda annem genç kız gibi durur ben doğum sonrası göbek daha duruyo yani tam gitmediBana 40 yaş üzeri bir kadın toparlanan göbeğini göstermişti 25 kilo kadar vermiş pilates de yapmış bu arada bak demişti göbeğim de toplandı ve gerçekten sarkan falan yoktu. (Şişmanken dizime doğru sarkıyordu dedi.) Bunu bir doktor arkadaşla konuştuk genetik olduğunu söyledi herkes de sarkmıyormuş veya herkeste de deri kalmayacak diye bir kesinlik yokmuş
destek ekibi hep burda her şekilde toparlayacaksın toparlayana kadar durmak yokHaklısınız kızlar kendim ettim inşallah toparlayabilirim
5 kilo eline alsa kalp krizi geçirebilirim gayet haklıymışsın peşlerinde koşmakta ben 0.5 kilo diye izin verdim afjlsdkfÇok tatlı ya benimkiler de 4 yaşında 13-14 kiloydular zayiftilar ellerine 5 kilo dambıl alıp anneeee de diye bana getiriyorlardıben tabi bırak biraaaak diye kosuyordum
Amin hepimiz inşallahaşkım şurdan pay biçebiliriz benim annem 4 tane çocuk doğurdu maşallah kadın 50 yaşında benden fit, bikini giyip yanyana durduğumuzda annem genç kız gibi durur ben doğum sonrası göbek daha duruyo yani tam gitmedivücudun kendisi de insandan insana değişiyo sarkanlar da gördüm ameliyatla toparlayanlar ama sarkmayan da var tabii. hatta gökçe gösterişli yeni ameliyat oldu bu sarkmaları toparlamak için baya 12 saat falan sürmüş bütün ameliyatları düşününce biraz korkunç dhfkjdsfd umarım...... annem gibi olurum..... sen ben biz hepimiz için temennim bu
destek ekibi hep burda her şekilde toparlayacaksın toparlayana kadar durmak yok
5 kili eline alsa kalp krizi geçirebilirim gayet haklıymışsın peşlerinde koşmakta ben 0.5 kilo diye izin verdim afjlsdkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?