Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şimdi basit düzey birşeyler yapıyorum da ağırlıklarla çalışmayı çok istiyorum. Gerçekten o sarkan göbek nereye gitmiş. Hadi lüp lüp yağlar gitmiş de deri nereye gitmiş

Şimdi basit düzey birşeyler yapıyorum da ağırlıklarla çalışmayı çok istiyorum. Gerçekten o sarkan göbek nereye gitmiş. Hadi lüp lüp yağlar gitmiş de deri nereye gitmiş
dürüstçe söylim bak, çocuk evde sporu çok baltalayan bir şey. ben sırf bu yüzden salona gitmek istiyorum hem emvai çeşit ağırlıkla çalışabilirsin hem mentali toplarsın evde başladım mı elime ağırlık aldım mı kendi de almak istiyo olmuyo. ben o yüzden evde ağırlıksız çalışmayı tercih ediyom (2 tane dumbell ım var zaten biri 0.5 kg biri 1.5 kg fazlası yok da yine de işte.) hatta bak videosunu koycam jfkjldsfd

ama ben de ağırlık çalışmayı daha çok seviyorum ya

bu arada deri gitmemiştir taytın altındadır. genelde böyle yüksek kilolar verenler sarkan deriler için ameliyat oluyor galiba, tabii bu kadar sıkı bir sporla verdiyse belki de sarkmamıştır oladabilir.

Dün karbonhidrat yüklü bir gün oldu. Yemişken şunu da yiyim düşüncesinden kurtulamadim.

Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Sali

Sabah

2 dilim peynir
2 Yumurtali menemen
10 fındık,2 ceviz,5 üçgen cips

Öğlen 12
2 tabak kıymalı makarna
Salata
5 YK yoğurt
1 bayram çikolatası
3 küçük dilim kabak tatlısı
3-4 kaşık daha makarna

Akşam
Bisküvi ve marsmellovlu bisküvi çeşitlerinden
Çilek
5-6 kaşık makarna
Cips

Spor. 5300 adim

Ve bu sabaha da oğlanların yemedigi haşlanıp kızartılmış patatesi yiyerek başladım

EVett yaa

Bana 40 yaş üzeri bir kadın toparlanan göbeğini göstermişti 25 kilo kadar vermiş pilates de yapmış bu arada bak demişti göbeğim de toplandı ve gerçekten sarkan falan yoktu. (Şişmanken dizime doğru sarkıyordu dedi.) Bunu bir doktor arkadaşla konuştuk genetik olduğunu söyledi herkes de sarkmıyormuş veya herkeste de deri kalmayacak diye bir kesinlik yokmuş

Haklısınız kızlar kendim ettim inşallah toparlayabilirim

Iste karbonhidrat boyle bir batak yedikce icine cekiyor insani
Nazarmi aldin acaba menulerin cok guzeldi dunu unutalim bugun devam cumartesiye az kaldi

Çok tatlı ya benimkiler de 4 yaşında 13-14 kiloydular zayiftilar ellerine 5 kilo dambıl alıp anneeee de diye bana getiriyorlardı ben tabi bırak biraaaak diye kosuyordum

Iste karbonhidrat boyle bir batak yedikce icine cekiyor insani
Nazarmi aldin acaba menulerin cok guzeldi dunu unutalim bugun devam cumartesiye az kaldi
Olabilir okuyiyim kendime gerçi karb yemek için nazara ihtiyacım da yok

Salı
Sabah 7.30
1 yumurta haslama
Salatalik domates biber
Cay
1 dilim ekmek

Öglen 12.00
Domates corbasi
Tavuk haslama sulu patates havuc haslama
2 kasik pilav
1 tane tulumba tatlisi

Aksam 18.00
Bulgur pilavi
Tavuk haslama
Salata
Yumurtali yesil fasulye kavurmasi

Çay
Çerez

Su 2lt

Boncuk2307 Ellssa

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-16-00-19-54-782_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 0
aşkım şurdan pay biçebiliriz benim annem 4 tane çocuk doğurdu maşallah kadın 50 yaşında benden fit, bikini giyip yanyana durduğumuzda annem genç kız gibi durur ben doğum sonrası göbek daha duruyo yani tam gitmedi vücudun kendisi de insandan insana değişiyo sarkanlar da gördüm ameliyatla toparlayanlar ama sarkmayan da var tabii. hatta gökçe gösterişli yeni ameliyat oldu bu sarkmaları toparlamak için baya 12 saat falan sürmüş bütün ameliyatları düşününce biraz korkunç dhfkjdsfd umarım...... annem gibi olurum..... sen ben biz hepimiz için temennim bu

Haklısınız kızlar kendim ettim inşallah toparlayabilirim
destek ekibi hep burda her şekilde toparlayacaksın toparlayana kadar durmak yok
Çok tatlı ya benimkiler de 4 yaşında 13-14 kiloydular zayiftilar ellerine 5 kilo dambıl alıp anneeee de diye bana getiriyorlardı ben tabi bırak biraaaak diye kosuyordum
5 kilo eline alsa kalp krizi geçirebilirim gayet haklıymışsın peşlerinde koşmakta ben 0.5 kilo diye izin verdim afjlsdkf

Amin hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…