- 14 Şubat 2021
- 2.018
- 12.056
- 158
Sonuç olarak 16 saat aç kalıyorsan aynı şey. Ayşegül coruhlu seninkisi gibi akşam erken bitmeli açlığı öneriyor. Çalışanlar için veya geç kalkanlar için de 12'de ilk öğün 6-8 gibi son öğün daha uygun oluyor .Cok erken kalkıyorum ya kahvaltıyı 12 ye kadar bekleyebilir miyim acaba bilmiyorum aslında benim yaptığım da saatleri değiştirmek yaa sabah 9 10 gibi kahvaltı 4 gibi akşam son yemek aynı şey değil.mi
Hah işte bende onu yapıyorum evet . Ama olmamış demekkiSonuç olarak 16 saat aç kalıyorsan aynı şey. Ayşegül coruhlu seninkisi gibi akşam erken bitmeli açlığı öneriyor. Çalışanlar için veya geç kalkanlar için de 12'de ilk öğün 6-8 gibi son öğün daha uygun oluyor .
Muhteşem bir sabır ve azim hikayesi canım, Allah emeklerinin karşılığını boş çıkarmayacaktır, inşallah seneye devam edersin okuluna.O hikaye tam bi kan ter gözyaşı ve azim hikayesi nazlicim
Benim neredeyse 20 yıla yakın tecrübem vardı Türkiye de, mebdeydim. Hatta son seneler öğretmen eğitimleri bile verdim normal okul derslerime girmenin yanisira ingilizce daha iyi nasıl öğretilir diye. Yüksek lisansim filan da vardı. Amaaa gel gör kii hiç işe yaramadı burada. İş başvuruları yaptım okullara dönüş alamadım. Hatta ücretsiz gönüllü çalışırım dedim o bile olmadı. Sonra vazgeçtim öğretmenlik işinden ingilizce ile calisabilecegim ilanlara basvurdum beginner seviyesinde ne bileyim emlakcilik HR pozisyonlari filan.. onlara da şansım tutmadı.
Bir yandan da işte Hollandaca öğrenmeye başladım. Ama artık çok bunalmistim. Eve tek ekmek getiren eşimdi benim de katkım olsun istiyordum. Ve bir de ne bileyim pantolon mu ihtiyacim var mesela, para istemeye çekinir olmuştum.Öyle öyle kilo almaya da başladım işte. Bari güzel ev hanimligi yapayım diye. içimden mutfak şefi çıktı.
Neyse sonra geçen sene biraz dili öğrendikten sonra öğretmenlik değil ama asistanlık pozisyonlarına başvurdum. Burda öğretmene yardım eden kişiler var, daha az maaşlı ama en azından okuldasin. Bana uzak bir şehirde bir okul kabul etti ve asistan olarak başladım. İş başta zor geldi çünkü tam hayalimdeki gibi değildi. Daha çok fiziksel bir iş yapiyordum hademe gibi bizdeki. Ama vazgeçmedim. Sonra okulun ingilizce öğretmenlerinden biri burn out oldu. Hastalık iznine çıktı. Ben de gidip idareyle konuştum onun derslerime ben gireyim dedim. Diğer ingilizceciler ilk birkaç ders gözlemledi beni. Sonra dersleri bana verdiler. Senenin sonunu orda getirdim. Asistan olarak gözüküyordum hala ama bildiğin öğretmenlik işi yaptım. Seneye de bizle kal diye teklif etti okul ama tabi o ingilizceci dönecekti ben yine asistan olarak düşünülmüştüm.
O sıralar başka okullara da başvuru yapıyordum. Tam 66 okula başvurdum ingilizce öğretmenliği rolü için. Seviyem B1+ ve başvuru mektuplarini ve cvyi Hollandaca gönderiyorum. Çoğundan red yedim zaten. Bir on on beş okul görüşmeye çağırdı. Onlr da deneyimin iyi ama Hollandacan yetmeyebilir dedi. Sonra şimdiki okulum bana örnek ders anlatımı için randevu verdi. Bana bir konu verdiler hiç bilmediğim bir sınıfa ders anlattım, iki kişi de gözlemledi. Ders gayet iyi geçti. Güzel hazirlanmistim. Ve beni işe aldılar. En düşük seviye öğretmenlikten başladim, eski deneyimlerimi hesaba katmadilar tanı. Ama olsun ben mutluluktan uçuyordum. İyi kötü ilk seneyi tamamladım sayılır bu okulumda. İnşallah seneye de kal derler, öyle umuyorumçünkü gerçekten elinden gelenin fazlasını yapıyorum..okulla uyuyor okulla uyanıyorum.
Böyle işte
Teşekkür ederim canım not aldım.Hikmet hükümenoğlu Harika bir hayat. Bu kitap var aklımda arkecim
Canım bazen tıkanıyor vücut. Ben bir buçuk ayda 10 kilo almış adamım. Yani vücut öyle oynuyor ki bizimle. Ben ne yaparsam yapayım veremedim bir ara.Belki de doğru diyorsun ben ara ogun yapınca daha iyi hissediyorum bide öyle deneyim tekrar
Aslinda artı miktarı değil canımı sıkan ben güzel eksilmistir umuduyla çıktım.tartiya fakat hayal kırıklığı
Tebrikler canım . Kesin harika ötesi.
Bugün sabit istek cumartesiye güzel bir eksi bizi bekliyor.
Dış gucleri takacak kadar bile umrumda değil artık. Dersime girip çıkıyorum. Seneye de tayin ister çeker giderim.Afiyet olsun canmbiraz erkene çekme işini abartmışsın ama sen vücudunu daha iyi tanırsın
Afiyet olsun
Afiyet olsunspor da var darısı bana sporun
Taşımalık sağlıklı öğünler hazırlamayı öğrenmeliyiz sanırım grupca
Fena değil canm çorba ve keşkek ölçülü olmak kaydıyla harika öğün olur akşama da salata protein misss
Ramazan etkisinden çıkamadık sanırım benim de canm çekiyor
kaptanım dış güçlerin senin canını sıkmasına izin verme lütfen diş için de geçmiş olsun
Ohh afiyet şifa olsun
Afiyet olsun canmspor da harika ben de geri ipe başlamam lazım uzun süreli sporlara zaman ayıramıyorum bu ara ekstra yoğunum ama ip hem etkili hem zaman olarak kısa sürüyor
Afiyet olsun kaptanım akşam yine vurucu atışları yapmışsın
tebrik ediyorum senin spor azminden ben de diliyorum
Afiyet olsunakşamki meyveler harici abartılı değil hatta kahvaltı eksiğiniz acısını çıkarmışsın meyvelerle
Afiyet olsun boncuğumilk öğüne de protein eklemelisin
Afiyet olsunayrıca mesleki azmin için de benden kocaman bir alıntı yapmamışım yazarken fark ettim bari unutmadan ekleyeyim dedim
Günaydın canm yinemi kar ❄
Salıya göre gayet güzel canmtebrik ederim
Harikatebrik ediyorum
Afiyet olsun canm
hadi bakalım kaptanım hayırlı olsun
Tebrik ediyorum canm
Afiyet olsun
Kuzum cumartesiye gidecektir şimdiki artıya takılma
tebrik ediyorum canm
Cumartesiye eksiye döner canm çok takma
Neden artı çıktığını biliyorsun canmaslında wc bile çikmiş olsan ekside sayılırsın
Cumartesi eksi gelecek inanıyorum sana
Vaoww tebrikler canm
Cumartesi eksi habercisi canm sabit olmak da
Allah kolaylık versin abla kaptanlar uygun görürse sıkıntı yok,
Tebrikler canım. Salı için güzel bir sonuçGünaydınnn hanımlar
Başlangıç 12 nisan cuma ...86.2
15 nisan salı.........85.6
fark -0.6 kg
sibel_84
Boncuk2307
Ellssa
Eki Görüntüle 3576879
Sen salida kilo alıp cumartesiye kadar veren kişisin.. o yüzden bana bu artı çok normal geliyor.Hayırlı sabahlar kızlar
Hafta sonu 3 cimcime bende kaldığı için pek fırsat bulup giremedim
Menüler öğünlerde iyiydi de aralarda cıslı şeyler yedim, şükür misafirlerimi dün yolladım, bu 5 günü güzel geçirmem lazım
Gece ve sabah su içtim, birde kahve içtim, çorabı da erken giydim, (tartıyı unuttum) tartılsam da yanlış çıkacak
Şimdiden +2 kg diyebiliriz
Cumartesi 81
Bugün 83
Bu cumartesi hedefim 79.900
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Tebrikler canım
Afiyet olsun canım. Ben sabah kahvaltimi bile düzgün yapamadım.
Valla annemlerde idim birden kırıldığını farkettim. Nasıl oldu ne zaman oldu ben de anlamadım. Bugün gideceğim doktora inşallah yaptırırım.Geçmiş olsun canım. Mesajlara bakayım neden kırıldığını yazmışsındır belki. Hemen yaptırılabilecek bir kırıktır umarım.
İnsanın morali ister istemez bozuluyor canım bende lokum attım ağzıma valla kahvaltı daKızlar istahim açıldisabah 7 doğru uyandimm kahvaltı hazirlarken
5 üçgen cips yedim. Sonra kahvaltı .
Saat 10.30 gibi de makarnayı karıştırırken bir güzel koktu bir güzel koktu. 2 defa ye gitsin Fikri geldi
Şimdi kendimi kahveyle oyalıyorum
Sabah erken kalktığım ve acıktığım için erkenden kiloma baktım. Biraz daha beklesem biraz daha ödem giderdi kilom da + 500 olunca canım ona da sıkıldı.
Biraz yürüyüş yapıp 9'da falan tartılsaydım + 100 200 olurdu.
Ama +500 un adı bile can sıkıyor
Mens gununmu yaklasiyor canim atak olusmusKızlar istahim açıldisabah 7 doğru uyandimm kahvaltı hazirlarken
Saat 10.30 gibi de makarnayı karıştırırken bir güzel koktu bir güzel koktu. 2 defa ye gitsin Fikri geldi
Sabah erken kalktığım ve acıktığım için erkenden kiloma baktım. Biraz daha beklesem biraz daha ödem giderdi kilom da + 500 olunca canım ona da sıkıldı.
ay anneanneler can zaten can, ben annem gelince biraz kendimi dinlenmiş hissediyorum vallahiAnnanneler candır
Mümkünse annanneler torunların yanına gidip sevsinler
3 torun 2 gece bende kaldılar, üstümden dozer geçmiş gibiyim. Yok birde küçüğü ağlamaya başlamış bende gidecem diye, popişinden haberi yok
Dün akşam yolladım, ev temizle, duş al derken pertim çıktı
İki kedim de ishal olmuş, günde 3 defa da onların wc temizle, kum süpür + bugün ağrı var
Bugün nasıl biter bilemiyorum
Mens önceki hafta böyle oluyorMens gununmu yaklasiyor canim atak olusmus
Tebrik ederim canmGünaydınnn hanımlar
fark -0.6 kg
sibel_84
Boncuk2307
Ellssa
Eki Görüntüle 3576879
O zaman cumartesi süpriz eksi olsun diyelim ablaHayırlı sabahlar kızlar
Menüler öğünlerde iyiydi de aralarda cıslı şeyler yedim, şükür misafirlerimi dün yolladım, bu 5 günü güzel geçirmem lazım
Gece ve sabah su içtim, birde kahve içtim, çorabı da erken giydim, (tartıyı unuttum) tartılsam da yanlış çıkacak
Cumartesi 81
Bugün 83
Tebrik ederim kaptanım
Tebrik ederim canm
Anlık bişey canm takılma bozdum diye üzülme anı yaşa düzeninle devam et sonuç güzel olacak süreçten tat almaya bakKızlar istahim açıldisabah 7 doğru uyandimm kahvaltı hazirlarken
Aynn öyle o yüzden kendine odaklanDış gucleri takacak kadar bile umrumda değil artık. Dersime girip çıkıyorum. Seneye de tayin ister çeker giderim.
Ya canım çok sıkıldı kızlar tartildim . Güya yeme şeklimi değiştirdim erken e çektim akşam yemeğini aç geziyorum resmen akşam 4 ten beri bise yemiyorum protein de yemeye çalıyorum neden olmuyor anlamıyorum gerçekten vücudum kapatmış kendi demekki
Cumartesi 101 7
Buğu 101.8 +100 gr
Kusura bakma kaptanım elimden bise gelmiyor
sibel_84
Ellssa Boncuk2307
Günaydınnn hanımlar
fark -0.6 kg
sibel_84
Boncuk2307
Ellssa
Eki Görüntüle 3576879
Hayırlı sabahlar kızlar
Cumartesi 81
Bugün 83
Bildirim yapanlar ektedir. Şimdi yapmayanlara odaklanayim.
Yok spor gbi degilde bolgesel biseyKarakılçık ekmegi miibayılırım kendisine. Çanakkaledeyken aliyoduk bir firin yapıyor. O nasi muhteşem bişey öyle. Afiyet olsun
Tamam canım inşallah sağ salim yaz gelsin de. Gelince yazarım
O hikaye tam bi kan ter gözyaşı ve azim hikayesi nazlicim
Benim neredeyse 20 yıla yakın tecrübem vardı Türkiye de, mebdeydim. Hatta son seneler öğretmen eğitimleri bile verdim normal okul derslerime girmenin yanisira ingilizce daha iyi nasıl öğretilir diye. Yüksek lisansim filan da vardı. Amaaa gel gör kii hiç işe yaramadı burada. İş başvuruları yaptım okullara dönüş alamadım. Hatta ücretsiz gönüllü çalışırım dedim o bile olmadı. Sonra vazgeçtim öğretmenlik işinden ingilizce ile calisabilecegim ilanlara basvurdum beginner seviyesinde ne bileyim emlakcilik HR pozisyonlari filan.. onlara da şansım tutmadı.
Bir yandan da işte Hollandaca öğrenmeye başladım. Ama artık çok bunalmistim. Eve tek ekmek getiren eşimdi benim de katkım olsun istiyordum. Ve bir de ne bileyim pantolon mu ihtiyacim var mesela, para istemeye çekinir olmuştum.Öyle öyle kilo almaya da başladım işte. Bari güzel ev hanimligi yapayım diye. içimden mutfak şefi çıktı.
Neyse sonra geçen sene biraz dili öğrendikten sonra öğretmenlik değil ama asistanlık pozisyonlarına başvurdum. Burda öğretmene yardım eden kişiler var, daha az maaşlı ama en azından okuldasin. Bana uzak bir şehirde bir okul kabul etti ve asistan olarak başladım. İş başta zor geldi çünkü tam hayalimdeki gibi değildi. Daha çok fiziksel bir iş yapiyordum hademe gibi bizdeki. Ama vazgeçmedim. Sonra okulun ingilizce öğretmenlerinden biri burn out oldu. Hastalık iznine çıktı. Ben de gidip idareyle konuştum onun derslerime ben gireyim dedim. Diğer ingilizceciler ilk birkaç ders gözlemledi beni. Sonra dersleri bana verdiler. Senenin sonunu orda getirdim. Asistan olarak gözüküyordum hala ama bildiğin öğretmenlik işi yaptım. Seneye de bizle kal diye teklif etti okul ama tabi o ingilizceci dönecekti ben yine asistan olarak düşünülmüştüm.
O sıralar başka okullara da başvuru yapıyordum. Tam 66 okula başvurdum ingilizce öğretmenliği rolü için. Seviyem B1+ ve başvuru mektuplarini ve cvyi Hollandaca gönderiyorum. Çoğundan red yedim zaten. Bir on on beş okul görüşmeye çağırdı. Onlr da deneyimin iyi ama Hollandacan yetmeyebilir dedi. Sonra şimdiki okulum bana örnek ders anlatımı için randevu verdi. Bana bir konu verdiler hiç bilmediğim bir sınıfa ders anlattım, iki kişi de gözlemledi. Ders gayet iyi geçti. Güzel hazirlanmistim. Ve beni işe aldılar. En düşük seviye öğretmenlikten başladim, eski deneyimlerimi hesaba katmadilar tanı. Ama olsun ben mutluluktan uçuyordum. İyi kötü ilk seneyi tamamladım sayılır bu okulumda. İnşallah seneye de kal derler, öyle umuyorumçünkü gerçekten elinden gelenin fazlasını yapıyorum..okulla uyuyor okulla uyanıyorum.
Böyle işte
Allah kavuştursun canım benim.
Hikmet hükümenoğlu Harika bir hayat. Bu kitap var aklımda arkecim
Oo kaptişim bir geldin pir geldin.
EMS elektrikli spor olan mi? Bir kere denedim
Dur tahmin edeyim canım, boş muhabbet edip boş zamanlarında idareye yıkama yağlama halinde olan bir grup öğretmen mi? Kitap okumak daha güzel eğer durum buysa.
Acil şifa diliyorum canım hepinize. Oğlunun ağzı için karadut özü denedin mi.Canım benim ağzım burnum akıyor sadece ama sanki soba bacasına kafamı sokmuş gibi genizim dolu, kızın burnu akıyor huysuz, nazlı, eşim öksürüyor burnu akiyor, oğlumun gözlerine vurdu, gözleri kızardı gözaltıları çürüdü resmen, ağzında uçuklar çıktı kıza bulaşmasın diye evin içinde dört dönüyorum. Oyuzden pek buralara giremiyorum. Allah im kurtarsın bizi nasıl bir döngüye girdiysek 2 aydır kurtulamadik
teşekkür ederim kuşumKııaaaazzzzzz hayurduuurrr
bir kac gün dikkat edersen toparlarsın canımHayırlı sabahlar kızlar
Cumartesi 81
Bugün 83
kesinlikle en önemli sey istikrarKızlar gayret eden, kimi zaman tartıda morali bozulsa da ya da güzel eksiler görüp rehavete kapılsa da ipin ucunu kaçırmadan devam eden herkesi yürekten kutluyorum. Biraz resmi bir kutlama oldu gibi
Yalnız özellikle salı tartısının moralimizi bozmasına izin vermeyelim. Bir yerde bir yanlış yapıyorsak görmek için fırsattır ama baskülde gördüğümüz her artı da yanlış beslendiğimiz anlamına gelmez. Bazen eksiyi görmek için biraz sabretmek gerekiyor.
Bu yazdıklarımı önce kendime söylüyorum tabiiki çünkü benim de moralim bozuluyor maalesef. Ama hep hatırlatalım kendimize. Önemli olan istikrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?