Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Annanneler candır
Mümkünse annanneler torunların yanına gidip sevsinler
3 torun 2 gece bende kaldılar, üstümden dozer geçmiş gibiyim. Yok birde küçüğü ağlamaya başlamış bende gidecem diye, popişinden haberi yok
Dün akşam yolladım, ev temizle, duş al derken pertim çıktı
İki kedim de ishal olmuş , günde 3 defa da onların wc temizle, kum süpür + bugün ağrı var
Bugün nasıl biter bilemiyorum

Hepinize acil şifalar diliyorum canım

Afiyet olsun canm biraz erkene çekme işini abartmışsın ama sen vücudunu daha iyi tanırsın
Afiyet olsun
Afiyet olsun spor da var darısı bana sporun
Taşımalık sağlıklı öğünler hazırlamayı öğrenmeliyiz sanırım grupca
Bugun beyaz keşkek ve mercimek corbasi vardi bide vişne kompostosu vardi
Fena değil canm çorba ve keşkek ölçülü olmak kaydıyla harika öğün olur akşama da salata protein misss
Tatlı çekiyor canım ya sorunum bu neden böyle oluyro :/
Ramazan etkisinden çıkamadık sanırım benim de canm çekiyor
Benim de canım çok sıkkın. Kendimi yemeye vurmaktan korkuyorum. Dişim de kırıldı. İyice çöktüm. Esim gelir gelmez kafayı vurur yatarım herhalde
kaptanım dış güçlerin senin canını sıkmasına izin verme lütfen diş için de geçmiş olsun
Ohh afiyet şifa olsun
Afiyet olsun canm spor da harika ben de geri ipe başlamam lazım uzun süreli sporlara zaman ayıramıyorum bu ara ekstra yoğunum ama ip hem etkili hem zaman olarak kısa sürüyor
Afiyet olsun kaptanım akşam yine vurucu atışları yapmışsın
15 dakika bunu yaptım.

Bizim jo' nun son hali

tebrik ediyorum senin spor azminden ben de diliyorum
Afiyet olsun akşamki meyveler harici abartılı değil hatta kahvaltı eksiğiniz acısını çıkarmışsın meyvelerle
Afiyet olsun boncuğum ilk öğüne de protein eklemelisin
Afiyet olsun ayrıca mesleki azmin için de benden kocaman bir alıntı yapmamışım yazarken fark ettim bari unutmadan ekleyeyim dedim
Herkese günaydın. Karlı bir günden merhabalar olsun ...
Günaydın canm yinemi kar ❄
arka arkaya 6 kere fln tartıldım, sadece -200 olmaz olmamalı diye ama öyleymiş maalesf
ctesi: 71.65
salı: 71.45
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Salıya göre gayet güzel canm tebrik ederim
Cumartesi:68.2
Salı:67.6
Fark:-600 gram
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Harika tebrik ediyorum
Afiyet olsun canm
Kilo bildirimimi yaptım canlar. Şimdi oglusu anneme bırakıp okula geçeceğim. Kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorum.
hadi bakalım kaptanım hayırlı olsun
Kızlar sabahtan tartildim . Geçen cumartesi 87.10
Bugün 86.50 -600gr
Boncuk2307 Ellssa bluegreeneyes
Tebrik ediyorum canm
Sabahki menüm :) hemen yedim kurt gibi acıktım :) yaklaşık 340 kalori
Afiyet olsun
Kuzum cumartesiye gidecektir şimdiki artıya takılma
Cumartesi 80.6
Bugun 79.8
Fark: -800
Ellssa Boncuk2307
sibel_84
tebrik ediyorum canm
Cumartesi 67.5
Salı 68.0 fark +500 Gr

Boncuk2307 Ellssa
Cumartesiye eksiye döner canm çok takma
Cumartesi 69.0
Bugün 69.4
+400
Sanırım wc ye çıkamamak ve suyu az içmekten

Ellssa
Boncuk2307
Neden artı çıktığını biliyorsun canm aslında wc bile çikmiş olsan ekside sayılırsın
Cumartesi eksi gelecek inanıyorum sana
Kilo bildirimi
Cumartesi 81.6
Bugün 80.5
Fark -1.1 kg

Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Vaoww tebrikler canm
Cumartesi eksi habercisi canm sabit olmak da
Boncuk2307 Ellssa bluegreeneyes

Günaydın. Kızlar işyerinde çok yoğunluk var 2 gündür. Başımı kaldıramadım. Çok yoruldum. Ben i hazırlığa alırsanız sevinirim.
Allah kolaylık versin abla kaptanlar uygun görürse sıkıntı yok,

Hayırlı sabahlar kızlar
Hafta sonu 3 cimcime bende kaldığı için pek fırsat bulup giremedim
Menüler öğünlerde iyiydi de aralarda cıslı şeyler yedim, şükür misafirlerimi dün yolladım, bu 5 günü güzel geçirmem lazım

Gece ve sabah su içtim, birde kahve içtim, çorabı da erken giydim, (tartıyı unuttum) tartılsam da yanlış çıkacak
Şimdiden +2 kg diyebiliriz

Cumartesi 81
Bugün 83

Bu cumartesi hedefim 79.900

inşAllahh canım

Çok bir artı değil canım haftasonu ne kadar dikkat edersek edelim olmuyor.

Tebrikler canım
Tesekkur ederim kaptanim
Harika bir eksi tebrikler canım

Sen nasıl yapiyordun ki canim

Muhtemelen az yiyorum benim kilomdaki birine göre

Allah şifa versin kuzum selamete kavuştursun inşallah
12 de kahvalti 6 da aksam yemegi un seker ekmek meyve sehriye bunlar yok aksamlari bulgur pilavi yiyebiliyorum ama her aksam yemiyorum bide aksam yemeginide doyunca birakiyorum midemi sisirmiyorum yemekten 2 saat sonra su sivi iciyorum
Kilo bildirimi
Cumartesi 81.6
Bugün 80.5
Fark -1.1 kg

Vaovvv supersin canim cumayi hayal bile edemiyorum

Cok erken kalkıyorum ya kahvaltıyı 12 ye kadar bekleyebilir miyim acaba bilmiyorum aslında benim yaptığım da saatleri değiştirmek yaa sabah 9 10 gibi kahvaltı 4 gibi akşam son yemek aynı şey değil.mi

Kızlar gayret eden, kimi zaman tartıda morali bozulsa da ya da güzel eksiler görüp rehavete kapılsa da ipin ucunu kaçırmadan devam eden herkesi yürekten kutluyorum. Biraz resmi bir kutlama oldu gibi

Yalnız özellikle salı tartısının moralimizi bozmasına izin vermeyelim. Bir yerde bir yanlış yapıyorsak görmek için fırsattır ama baskülde gördüğümüz her artı da yanlış beslendiğimiz anlamına gelmez. Bazen eksiyi görmek için biraz sabretmek gerekiyor.

Bu yazdıklarımı önce kendime söylüyorum tabiiki çünkü benim de moralim bozuluyor maalesef. Ama hep hatırlatalım kendimize. Önemli olan istikrar.

Cok erken kalkıyorum ya kahvaltıyı 12 ye kadar bekleyebilir miyim acaba bilmiyorum aslında benim yaptığım da saatleri değiştirmek yaa sabah 9 10 gibi kahvaltı 4 gibi akşam son yemek aynı şey değil.mi
10 gibi yapabilirsin kahvaltiyi.Bende 7 de kalkiyorum alistim artik

Benim de canım çok sıkkın. Kendimi yemeye vurmaktan korkuyorum. Dişim de kırıldı. İyice çöktüm. Esim gelir gelmez kafayı vurur yatarım herhalde
Geçmiş olsun canım. Mesajlara bakayım neden kırıldığını yazmışsındır belki. Hemen yaptırılabilecek bir kırıktır umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…