Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben baya sıkı yapiyorum ama spor hergun olamayabiliyor
Un seker turevi kesinlikle tuketmiyorum meyvede yok sehriye vs de yok tek bulgur tuketiyorum gazamiz mubarek olsun
Başladınız mı canım, bende apacılara takılayım, menülerini takipteyim, gerçi kurallar belli, extra değişik bişey var mı görelim

Ya canım çok sıkıldı kızlar tartildim . Güya yeme şeklimi değiştirdim erken e çektim akşam yemeğini aç geziyorum resmen akşam 4 ten beri bise yemiyorum protein de yemeye çalıyorum neden olmuyor anlamıyorum gerçekten vücudum kapatmış kendi demekki
Cumartesi 101 7
Buğu 101.8 +100 gr
Kusura bakma kaptanım elimden bise gelmiyor

sibel_84 sibel_84
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Böyle durumlarda yemeği artırıp tekrar azaltarak vücudu şaşırtmak gerek biliyor
Bakmadım geçmiş menülerine ama çok az yiyor olabilir misin?

Harikasın canım 👏👏 nasıl oldunuz

Canım benim ağzım burnum akıyor sadece ama sanki soba bacasına kafamı sokmuş gibi genizim dolu, kızın burnu akıyor huysuz, nazlı, eşim öksürüyor burnu akiyor, oğlumun gözlerine vurdu, gözleri kızardı gözaltıları çürüdü resmen, ağzında uçuklar çıktı kıza bulaşmasın diye evin içinde dört dönüyorum. Oyuzden pek buralara giremiyorum. Allah im kurtarsın bizi nasıl bir döngüye girdiysek 2 aydır kurtulamadik

Ya canım çok sıkıldı kızlar tartildim . Güya yeme şeklimi değiştirdim erken e çektim akşam yemeğini aç geziyorum resmen akşam 4 ten beri bise yemiyorum protein de yemeye çalıyorum neden olmuyor anlamıyorum gerçekten vücudum kapatmış kendi demekki
Cumartesi 101 7
Buğu 101.8 +100 gr

sibel_84 sibel_84

Canım +100gr çok bisey degil. Ama beslenme ile ilgili şunu öğrendim aralıklı oruç herkese uygun değil.mesela ben aralıklı oruç yaptım insilun direncim 11 e çıkmış,şekerim çıkmış, insilun oranım tavan yapmış..geçen hafta doktor 3ana 1 ara öğün verdi. Ben 2 ana 2 ara öğün yapıcam. Son 1.5 aydır sabah 09.00 kahvaltı gündüz 2 atistirma akşam 19.00 yemek hatta 21.00 de 3 4 fındık atıyorum ağzıma. Tüm kan değerlerim düzelmiş. Uzun süreli açlık bana göre değilmiş. Bence sende 1 hafta dene. 2ana 2ara ögün

Cumartesi 101 7
Buğu 101.8 +100 gr

sibel_84 sibel_84
Çok bir artı değil canım haftasonu ne kadar dikkat edersek edelim olmuyor.
Cumartesi 80.6
Bugun 79.8
Fark: -800 ❣️
sibel_84 sibel_84
Tebrikler canım

Cumartesi 80.6
Bugun 79.8
Fark: -800 ❣️
sibel_84 sibel_84
Harika bir eksi tebrikler canım 👏👏
Canim istersen benim yaptigim gibi yap birkac gunde onu dene bakalim nasil olacak
Sen nasıl yapiyordun ki canim
Böyle durumlarda yemeği artırıp tekrar azaltarak vücudu şaşırtmak gerek biliyor
Bakmadım geçmiş menülerine ama çok az yiyor olabilir misin?
Muhtemelen az yiyorum benim kilomdaki birine göre
Canım benim ağzım burnum akıyor sadece ama sanki soba bacasına kafamı sokmuş gibi genizim dolu, kızın burnu akıyor huysuz, nazlı, eşim öksürüyor burnu akiyor, oğlumun gözlerine vurdu, gözleri kızardı gözaltıları çürüdü resmen, ağzında uçuklar çıktı kıza bulaşmasın diye evin içinde dört dönüyorum. Oyuzden pek buralara giremiyorum. Allah im kurtarsın bizi nasıl bir döngüye girdiysek 2 aydır kurtulamadik
Allah şifa versin kuzum selamete kavuştursun inşallah

Canım +100gr çok bisey degil. Ama beslenme ile ilgili şunu öğrendim aralıklı oruç herkese uygun değil.mesela ben aralıklı oruç yaptım insilun direncim 11 e çıkmış,şekerim çıkmış, insilun oranım tavan yapmış..geçen hafta doktor 3ana 1 ara öğün verdi. Ben 2 ana 2 ara öğün yapıcam. Son 1.5 aydır sabah 09.00 kahvaltı gündüz 2 atistirma akşam 19.00 yemek hatta 21.00 de 3 4 fındık atıyorum ağzıma. Tüm kan değerlerim düzelmiş. Uzun süreli açlık bana göre değilmiş. Bence sende 1 hafta dene. 2ana 2ara ögün
Belki de doğru diyorsun ben ara ogun yapınca daha iyi hissediyorum bide öyle deneyim tekrar
Çok bir artı değil canım haftasonu ne kadar dikkat edersek edelim olmuyor.

Tebrikler canım
Aslinda artı miktarı değil canımı sıkan ben güzel eksilmistir umuduyla çıktım.tartiya fakat hayal kırıklığı

Back
X