- 15 Kasım 2020
- 12.911
- 70.704
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladınız mı canım, bende apacılara takılayım, menülerini takipteyim, gerçi kurallar belli, extra değişik bişey var mı görelimBen baya sıkı yapiyorum ama spor hergun olamayabiliyor
Un seker turevi kesinlikle tuketmiyorum meyvede yok sehriye vs de yok tek bulgur tuketiyorum gazamiz mubarek olsun
Ya bende + çıktım bugün
Yemeyi de abartmıyorum suyu da çok iyi içiyorum ama tartı beni şaşırttı eksi bekliyordum sürpriz olduYa bende + çıktım bugünnapacuk
Cumartesi güzel gitmiş diye sevinmiştim
Abartılı artılar değil canım cumartesiye kadar hallederiz inşAllah ben spor veya yürüyüş yapmıyorum ondan olabilir takimlarw girince öyle yürüyüşe başlarım dedim
Böyle durumlarda yemeği artırıp tekrar azaltarak vücudu şaşırtmak gerek biliyorYa canım çok sıkıldı kızlar tartildim . Güya yeme şeklimi değiştirdim erken e çektim akşam yemeğini aç geziyorum resmen akşam 4 ten beri bise yemiyorum protein de yemeye çalıyorum neden olmuyor anlamıyorum gerçekten vücudum kapatmış kendi demekki
Cumartesi 101 7
Buğu 101.8 +100 gr
Kusura bakma kaptanım elimden bise gelmiyor
sibel_84
Ellssa
Boncuk2307
Pazar aksami basladik canim 40 gun ayni.Başladınız mı canım, bende apacılara takılayım, menülerini takipteyim, gerçi kurallar belli, extra değişik bişey var mı görelim
Ben şu içmiyorum ya artırmaya çalışacağımYemeyi de abartmıyorum suyu da çok iyi içiyorum ama tartı beni şaşırttı eksi bekliyordum sürpriz oldu![]()
Harikasın canımnasıl oldunuz
İnşAllahAbartılı artılar değil canım cumartesiye kadar hallederiz inşAllah ben spor veya yürüyüş yapmıyorum ondan olabilir takimlarw girince öyle yürüyüşe başlarım dedim
Ya canım çok sıkıldı kızlar tartildim . Güya yeme şeklimi değiştirdim erken e çektim akşam yemeğini aç geziyorum resmen akşam 4 ten beri bise yemiyorum protein de yemeye çalıyorum neden olmuyor anlamıyorum gerçekten vücudum kapatmış kendi demekki
Cumartesi 101 7
Buğu 101.8 +100 gr
sibel_84
Ellssa
Boncuk2307
Çok bir artı değil canım haftasonu ne kadar dikkat edersek edelim olmuyor.Ya canım çok sıkıldı kızlar tartildim . Güya yeme şeklimi değiştirdim erken e çektim akşam yemeğini aç geziyorum resmen akşam 4 ten beri bise yemiyorum protein de yemeye çalıyorum neden olmuyor anlamıyorum gerçekten vücudum kapatmış kendi demekki
Cumartesi 101 7
Buğu 101.8 +100 gr
sibel_84
Ellssa
Boncuk2307
Tebrikler canım
Harika bir eksi tebrikler canım
Sen nasıl yapiyordun ki canimCanim istersen benim yaptigim gibi yap birkac gunde onu dene bakalim nasil olacak
Muhtemelen az yiyorum benim kilomdaki birine göreBöyle durumlarda yemeği artırıp tekrar azaltarak vücudu şaşırtmak gerek biliyor
Bakmadım geçmiş menülerine ama çok az yiyor olabilir misin?
Allah şifa versin kuzum selamete kavuştursun inşallahCanım benim ağzım burnum akıyor sadece ama sanki soba bacasına kafamı sokmuş gibi genizim dolu, kızın burnu akıyor huysuz, nazlı, eşim öksürüyor burnu akiyor, oğlumun gözlerine vurdu, gözleri kızardı gözaltıları çürüdü resmen, ağzında uçuklar çıktı kıza bulaşmasın diye evin içinde dört dönüyorum. Oyuzden pek buralara giremiyorum. Allah im kurtarsın bizi nasıl bir döngüye girdiysek 2 aydır kurtulamadik
Belki de doğru diyorsun ben ara ogun yapınca daha iyi hissediyorum bide öyle deneyim tekrarCanım +100gr çok bisey degil. Ama beslenme ile ilgili şunu öğrendim aralıklı oruç herkese uygun değil.mesela ben aralıklı oruç yaptım insilun direncim 11 e çıkmış,şekerim çıkmış, insilun oranım tavan yapmış..geçen hafta doktor 3ana 1 ara öğün verdi. Ben 2 ana 2 ara öğün yapıcam. Son 1.5 aydır sabah 09.00 kahvaltı gündüz 2 atistirma akşam 19.00 yemek hatta 21.00 de 3 4 fındık atıyorum ağzıma. Tüm kan değerlerim düzelmiş. Uzun süreli açlık bana göre değilmiş. Bence sende 1 hafta dene. 2ana 2ara ögün
Aslinda artı miktarı değil canımı sıkan ben güzel eksilmistir umuduyla çıktım.tartiya fakat hayal kırıklığıÇok bir artı değil canım haftasonu ne kadar dikkat edersek edelim olmuyor.
Tebrikler canım
sagol kaptanımAfiyet olsun canım. Güzel bir eksiyi hakettin bence.
Afiyet olsun canım
Güzel bir eksi görürüz inşallah canım.
Menü harika . Sporda .![]()
Kııaaaazzzzzz hayurduuurrr