Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Deneme haftası 4.gün menüsü

Kahvaltı 11
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
1 kase yulaf (5 kaşık yulaf süt yarım muz 3 çilek 1tk kakaolu şekersiz fıstık ezmesi)
Çay

Ara 14.00
1 adet Buzlu yaş incir

Akşam yemeği 17.30
7 -8 adet sarma
1 kase patates salatası
(unsuz şekersiz) (tahin pekmez yumurta bitter ve dondurulmuş meyveli )
Fit brownie 4 tane
Kabak çekirdeği & Mısır çerezi ikisi toplam bir kase eder

Acıktım 2 salatalık yedim az önce

Su
1.5 litre

Spor
9 bin adım
Afiyet olsun canım :KK200:

Notes_250414_002520_1.webp

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Sağol kaptişim. Aynı takimdayiizz :halay::KK68:

Umarım canım benim. Yeniden azimli olmamız lazım bir an önce.
Yazın balikesire gidip eski arkadaşlarımı görmek istiyorum günübirlik filan. Demesinler ne kadar kilo almış
Yaaa Balıkesire gidersen bana da söylee belki buluşabilirizz :KK76: :KK76:
Ben takıma girmek isterim daha çok motive olup sıkı tutarım diye umuyorum🌿
Canım şimdi herkes aynı şekilde katılıyor ya kimseye haksızlık olmasın. Sen yine de menünü sporunu yazıyorsun zaten motivasyon kaybetme sakın cumartesiye inşallah takımlara gireceksin :KK36:

Kuşum dün geceki hastanede bağırsak tıkanıklığı dediler yatırmak istediler ama yer yoktu eve gittik. Bugün daha kötü oldu üni hastanesine geldik, burası hala teşhis koymadı, tomografi sonucu bekliyoruz.
Arkecimm, canımm çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl eşin daha iyi mi?
Kızlar bugün çok güzel birşey oldu. Hani diyodum ya çok stresliyim filan fıstık. Okul idaresi dersimi gözlemlemeye gelicekti. Benim sınıfların da biraz hareketli genelde. Zorlanıyorum. Neyse baya uğraştım güzel bi ders hazırladım. Sınıf da sakın durdu Allah'tan ve beklediğimden çok daha iyi geçti. Heyecanımı saymazsak epey iyiydi hatta. 2 gündür doğru düzgün uyumuyorum bile. Neyse çok şükür atlattım. Döndüm sahalara
Gözün aydın kuzu 😉 orada öğretmenliğe nasıl başladın canım? Direk bir değişim programıyla mi gittin yoksa dili hallettikten sonra orada yeniden mi başladın?
Sizede çok geçmiş olsun canım Rabbım şifa versin tüm hastalara. İnsan çocuğu hasta olunca hayatın anlamı kalmıyor . Valla yaz gelsin sahile gidip güneşin altında malak gibi yatmayı hayal ediyorum. Okadar bıktım bu kıştan😪
Yaaa sormaya, yazı rahat ederiz inşallah 🤩🤩
🌷herkese merhaba🌷
yeni eski bir sürü arkadaş var herkese ufak bir kendimi tanitarak selam vermek isterim
:KK36::KK36::KK36::KK36:
Ben Tutku 35 yasındayım
1.5 yasında bir oglum ve 10 yasında bir kızım var. Çok eskiden cuma zayiflama yarişmlarındaydım sonradan burayı açtık bir süre buradaydım insa sonra yogunluktan ayrıldım yine sizinle devam etmek istiyorum :KK49::KK76::kk77::halay::spor::KK55::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

@Zipzip-
@Elhan
@Cordelia
kaptanlarıda cok özledim ☺️
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307 sizlerede kocaman öpücükler 😘😘♥️♥️💐💐
Merhaba Tutku, ben Nazlı. 34 yaşındayım evliyim bir çocuğum var.Ocak ayindan beri buradayım. Başladığımdan beri 10 kilo verdim. Uzun zamandır ara vermiştim şimdi tam gaz devam etmek için buradayım 💪💪
Kaptanım en son beni seçmen gözlerimi yaşarttı 😂😂

Canım şimdi herkes aynı şekilde katılıyor ya kimseye haksızlık olmasın. Sen yine de menünü sporunu yazıyorsun zaten motivasyon kaybetme sakın cumartesiye inşallah takımlara gireceksin :KK36:
Tamam canım sıkıntı değil🥰

Menümü paylasayim da erkenden uyuyayım. Yarın nöbetçiyim. Yoğun bir gün beni bekliyor
Kahvaltı
2 çatal yağda yumurta
1 parça beyaz peynir
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün
Dukan ve 1 fincan Türk kahvesi
Akşam
5 adet hurma
3 kaşık yoğurt
Acikirim diye
3 kaşık da salata yedim
Ara öğün
Kayısı çayı
Adım sayım 2000 civarı ama akşama kadar ev sil süpür çamaşır yıka ütüle as yaptım.
Suyum tamam iki buçukta fazla
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @bluegreeneyes
Kaptanım salıya kitlenmiş resmen 💃

İnşallah arke yaa karşı takımsın ama sen fazlasıyla bekledin 7ler için canım benim. Bu hafta gayet et 🙏
Bu hafta yeniden duzene girelim hepimiz sonra daha da motive olucaz inşallah
Ağzın bal yesin canım (kilo olmasın şifa olsun). Gerçekten çok bekledim, bu sefer gelsin artık 🙏
Bu arada ben kitap secemedim. Telefonumda bir kitap vardı bir türlü baslayamadiğim belki onu okurum.
Ne okuyacaksın canım. Benim de bu aralar kitabım yok, yarın sabah kütüphaneye uğrayıp alayım diyorum.

Bende takımlara katılmak isterim 😊❤️

Aklımdakini yazmışsın kesin öyledir zaten :KK48:

Sevgili kaptanım saatlerini de yazarsan daha sağlıklı yorum yapabilirim afiyet olsun

Hiçte bilee :KK12::KK48:

Canım senden de saatlerini yazmanı rica ediyorum

Güzel :KK9:

Etiketlemende bizleri de eklersen memnun oluruz canım:KK66:
Tamam etiketlerim bır de Boncuk2307 Boncuk2307 ’yı mı etiketleyecegım

Aklımdakini yazmışsın kesin öyledir zaten :KK48:

Sevgili kaptanım saatlerini de yazarsan daha sağlıklı yorum yapabilirim afiyet olsun

Hiçte bilee :KK12::KK48:

Canım senden de saatlerini yazmanı rica ediyorum

Güzel :KK9:

Etiketlemende bizleri de eklersen memnun oluruz canım:KK66:
Saatleri de yazayım kahvaltı saat 10
Aksam 18.00 da
Afiyet olsun canım. Ama çorba sanki bir tık fazla olmjs gibi geldi bana.
Arkecimm, canımm çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl eşin daha iyi mi?

Gözün aydın kuzu 😉 orada öğretmenliğe nasıl başladın canım? Direk bir değişim programıyla mi gittin yoksa dili hallettikten sonra orada yeniden mi başladın?

Yaaa sormaya, yazı rahat ederiz inşallah 🤩🤩

Merhaba Tutku, ben Nazlı. 34 yaşındayım evliyim bir çocuğum var.Ocak ayindan beri buradayım. Başladığımdan beri 10 kilo verdim. Uzun zamandır ara vermiştim şimdi tam gaz devam etmek için buradayım 💪💪

Kaptanım en son beni seçmen gözlerimi yaşarttı 😂😂
Ekran görüntüsü almıştım. Sen ikinci sayfada kalmışsın. Tek tek isaretkeyince baktım eksik var. Diğer sayfa olduğu aklıma geldi. Karıştı yani o gün biraz canimcim. Annemlerdeydim.
Kaptanım salıya kitlenmiş resmen 💃
Hemde nasıl odaklandım

@bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

sabah 11.45
2 dilim karakılçık ekmeği arasında sucuklu kaşarlı tost (sucuk ev yapımı)
1 tk petek bal ve 1 tk süt kaymağı
7 zeytin
domates salatalık biber

öğlen 14.00
2 kepçe yoğurt çorbası, 1 bitter tadelle, 1 dilim karakılçık ekmeğiyle beyaz peynirli tost

akşam 19.15
tavuk kanat ve patates
cipes otu salatası
1 dilim karakılçık ekmeği

şimdi bitki çayı içeceğim.

1,5 lt su
Haha dün herkes kanat yemiş anlaşılan 😂 afiyet olsun canım
Ben bugün giremedim canımlar, annemi uğurladım oğlum her annemin gidişinde depresyona giriyor maalesef bir de onunla uğraştım. Yarın inşallah tam anlamıyla başlıyorum. :KK200::KK36:
Allah kavuştursun canım ❤️
Herkese günaydın güzel bir gün ve hafta olsun inşallah 🤲🤲
Bi sen bi ben be kaptanım Günaydın ❤️

Back
X