Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

eline sağlık

sagol tesekkür ederim hepimizin
Yapabilirs n dene canım ama bana göre değil.

Ohhh afiyet olsun. Ödemin yağın gitsin inşallah
insa bugun yine eliptige cıkacak kaptanım

Cumartesi kaçamağı yapılmış telafisi de yapılmış. Çok güzel
Ayyy evett yaaa yalnız kocamda diyete girdi ama sıkı degil hahahah akşam gene antep fıstığı kabak çekirdekle buluyo kendini ama ekmeği kesti oda bugdaya döndü
Tüm ekmekler buğdaydan değil miydi
Çayı kahveyi öğünlerden saymıyoruz canım. Sıvı içecekler sadece.
Cumartesiye göre en makulu olmuş hiç abartma yok.

Ben takıma girmek isterim daha çok motive olup sıkı tutarım diye umuyorum
Boncuk2307
Çok güzel menü spor da güzel su da var daha ne olsun
Akşamdan sonra ara olması güzeldi maalesef olmamış canım
Bu hafta bizim haftamız olacak kaptanım
Kaptanım regl haftasıymış madem canlarınız tatlı çeker Antep den 1 tepsi baklava göndereyim iyi olur kıyamıyorum size napiim

Ogunden saymamak iyi bisey mi oluo anlamadim da

Kaptanım bu hafta sana söz öyle güzel listeler öyle güzel bir sonuçla geleceğim ki salıya dikkat et sen de transfer hakkını kaybetme

Ben cumartesi basladim bu sekilde basladim yarin Apaya basliycam bu sekilde devam edicem 14 gun sonra tek ögun olacak seviye seviye temmuz ayina kadar
Apayi feza sayesinde öğrendim ben ilk kez. Açıkçası hiç kolay bir yöntem değil, kolaylıklar diliyorum canım, sifa için de yapıyorsunuz şifa olsun
ya makarna çok seviyosanızzzzz böyle mercimekli vs seçenekler var ben bi ara almıştım internetten
Ben makarna düşkünü değilim canım, pek aramam yani o yüzden farklı seçeneklerine de hiç bakmadım.
aslında makarnayı ölçülü ve sağlıklı tüketmenin çok versiyonu var. miktar ve eşlikçileri önemli
Ben ideal kiloya kadar pek düşünmüyorum canım zaten çok sevdalısı değilim. Şu an hiç yemiyor olmam sekersize başladığım için. Beyaz un girmiş hiçbir şeyi tüketmeyeceğim

Gözüme batan saat 21:00 de yenen çerez oldu. Gün içine çeksen en faydalı olur canım. Menün güzeldi yoksa. İyi kurtarmışsın. Sporlar da güzel
Ooo tek öğün.. Çok güzel
Eki Görüntüle 3575740
Geçen Cumartesi 71.6
Bugün 71.5
Fark 0.1 gr
Boncuk2307
Boncukum not alırsın diye alıntıladım
Canım saatlerini yazarsan öğünlerin daha iyi olur yorum yaparken
Sen de canım öğünlerin saatlerini yazarsan yorumlarımız daha iyi olur
Bana şok şeyler lazim ya hızlı kilo vermemi saglayacak seyler yavas gidince sabrım kalmiyor sanirim
Ama metabolizma çok yavaşlar. Daaha fazzlasını alırsın sonra. En güzeli sağlıklı beslenmek az gitsin benim olsun
Kizzz chatgbt bana bi tarif vermişti chia tohumlu muhallebi ta dün akşam dan yaptım Allah affetsin nasi bise o döktüm valla yiyemedigime mi yanayım aç kaldığıma mi malzemenin boşa gittiğine mi
Bana da bir öğün yazdı dedim yemiyor olmanın etkisi büyük yoksa böyle yazmazdın. Yavaşça çıktım hiç görmemiş okumamış gibi yaptım

Bende bunları yemiyodum. Hatta patates ve havuçu bile kestim bir defasında abartarak
Kuru meyve kuru yemişler serbest tabi kontrollü porsiyon olmalı.
Ben en çok fit tarifler adı altında değişik şeyler deniyodum
Ben de senin gibi yapmıştım. Bu sefer bunlardan sadece havucu yemeye devam edeceğim çünkü salataya eklemeyi seviyorum. Portakallı kereviz yemeğine ekliyorum ama patates ve diğerleri kesinlikle olmayacak.

Ben de senin gibi yapmıştım. Bu sefer bunlardan sadece havucu yemeye devam edeceğim çünkü salataya eklemeyi seviyorum. Portakallı kereviz yemeğine ekliyorum ama patates ve diğerleri kesinlikle olmayacak.
Aslında havuç tek öğünde çiğ olarak tüketilebilir. Sağlıklı olur. Pişince sakıncalı oluyor

Herkese günaydın.
Bugün sabahtan uyarayım. Yediklerimize ictiklerimize dikkat ediyoruz. Yoksa yolun sonunda var... Ona göre ...
Sabah kahvaltı için benimkiler pişi istedi. Karbonhidrat bağımlısı birinden bunu istediler düşünün halimi, mecburen yaptım ama aslaaaaa yemedim kaptanım

Bizim suan yapacagimiz daha kisasi 3 aylik karaciger temizligi yok mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…