Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün ikindi 5 gibi psikolojik olarak kendimi çok kötü hissettim. Bazı sebeplere bağlı kendi suçlama, değersizlik, umutsuzluk...Ve akabinde " Ne yesem " düşüncesi ki orucluydum:( dün öğlen çocuklara geçen hafta bahsi geçen bisküvili pastayı yapmıştım. O mu dedim acaba cezbetti? O da olur ama , bugün için planlayıp ıslattigim barbunyayi gönül dedi ki pişir doyana kadar ye 😲 ( barbunya , diyetimde olmadığı için sadece hafta sonları ödül yapmayı deneyecektim. )
Bir yanim diyor ki yeme yarın tartı günü. Diğer yanım diyor ki ye çok ye ve depresyona gir, üzül , mağdur ol😦

"Olabilir" telkini yaptım kendime ...olabilir diyeti bozmak isteyebilirim, olabilir kendimi suclayabilirim, olabilir zihnim bana tuzak kurabilir, olabilir yiyip tartı gününde artı cikabilirim, olabilir oruç tutabilirim tutmaya da bilirim ...

Daha kötü şeyler yememek için kalktım barbunyayi pişirdim. Oruca devam etsem mi diye kararımı akışa bıraktım .

Yemekleri pisirdikten sonra oğlanı çarşıdan alma işi çıktı seve seve gittim oyalanmis olurum diye. İftarda beklediğimden 1 fazla karnıyarık yedim, sonra LGS ye hazırlanan çocuğumun biriyle yine aynı tartismayi 50. Kez falan yapıyoruz kısa kestim gittim yattım.
Uykum gelmiş ve uyudum.

Yani hep diyorum içimden bazen kendimi sabote etmek geliyor 😮 kendimize kızınca kendimizi disiplinize edeceğimize inanç o kadar kuvvetli ki! Kendimizi tartaklayinca ve cezalandırinca herşey yoluna girecek sanki!
Ama şunu unutuyoruz en büyük ceza çok istediğimiz birşeye kavuşamamak.

Zihnimiz " Al sana ceza: bundan sonra diyet yapmatacaksin ve kilo alacaksin !! İstediğin kiyafetleri de giymeyeceksin, sağlığın da bozulacak ! Sen suclusun cezanı da en ince şekilde kesiyirum! " diyor adeta.
Sen saglikli kiloyu hak etmiyorsun çünkü şu hatan var !

Ben kendi kendimi cok yargiladigim için yillardir diyet yapmakta zorlandığıma inanıyorum artık. O yüzden "olabilir" telkini bana iyi geliyor. İçimizden gelen o sesler genelde ebeveyn sesidir. Babam gayet yargılayıcı despot cezalandırıcı bir insandir.
O konuşuyor sanki içimde. Suçu anne babamıza atmak çözüm değil, sadece ilacın da bu konu ile ilgili olduğu için durum tespiti yapmak gerekli.

Kendimizi dinliyoruz ama ne yapmıyoruz ?
YARGİLAMİYORUZ:KK19:
eline sağlık 🤗

bol eksilerin olsun😊

Tebrikler canım 😘

Tebrikler çok güzel bi eksi 🌹

Bol bol eksilerin olsun 😘🌹

Hayırlı olsun bol eksiler görelim hep beraber 😊

Tebrikler 😘😘😘

Ya maşaAllah 🌹tebriklerr❤️

Tebrik ederim eksin çok güzel🌹

Hayırlı olsun bol eksilerin olsun😊
sagol tesekkür ederim hepimizin ♥️♥️♥️
Yapabilirs n dene canım ama bana göre değil.

Ohhh afiyet olsun. Ödemin yağın gitsin inşallah 🤲
insa bugun yine eliptige cıkacak kaptanım ♥️

🍄🍄🍄Cumartesi 🍄🍄🍄

🍄Sabah 10.30

Peynirli yumurtalı menemen
8 zeytin, 1 dilim kaşar
1 dilim tahin ekmeği
Keto brownie

🍄Ara .kahve

🍄15.00
Yeşil çay
1 avuç Antep fıstığı
1 çerez kasesi çekirdek

🍄Akşam 20
9yk barbunya
Airfryda 2 küçük patlıcan kızartma çok da küçük degildi😅
2 yk yoğurt
4 YK hazir et döner

🍄🍄🍄Spor. 🍄🍄🍄
Dünun telafisi 20 dk Growwithjo ✅
Akşam tekrar Growwithjo 20 dk ✅
10 dakika dans,esneme
+3400 adım

@bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Cumartesi kaçamağı yapılmış telafisi de yapılmış. Çok güzel :KK9:
Ayyy evett yaaa yalnız kocamda diyete girdi ama sıkı degil hahahah akşam gene antep fıstığı kabak çekirdekle buluyo kendini ama ekmeği kesti oda bugdaya döndü🤣🤣
Tüm ekmekler buğdaydan değil miydi :KK53::KK53:
Bende menümü yazayım
Kahvaltı
1 dilim ekmek
5 adet zeytin
Azıcık Sarelle bir çay kaşığı
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
Sonrasında
1 fincan Türk kahvesi
Akşam
1 lahmacun
Salata
Ara öğün
Kayısı çayı
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @bluegreeneyes
Çayı kahveyi öğünlerden saymıyoruz canım. Sıvı içecekler sadece.
Cumartesiye göre en makulu olmuş hiç abartma yok. :KK9:

Ben takıma girmek isterim daha çok motive olup sıkı tutarım diye umuyorum🌿
Boncuk2307 Boncuk2307
🌸 12.04.2025 🌸
10.00:
tam buğday lavaş arası az yağlı sahanda yumurta, marul

14.00:
tam buğday ekmek üzeri fıstık ezmesi ve muz

17.00:
1 muz, 3 çilek

19.00:
3 kaşık barbunya, 2 kaşık bulgur pilavı, çiriş otu kavurması, 1 kase yoğurt

su: 2 lt
spor:
15 dk cardio, 10 dk tük vücut antrenman, 11 bin adım 💪💅

@bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Çok güzel menü spor da güzel su da var daha ne olsun :KK9:
Biraz geç kaldım telefona bakamadım menü bildirimi deneme haftası 3. Gün

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307

Kahvaltı 11.00
1.5 dilim Çavdar ekmek
1 az yağda baharatlı başlanmış yumurta
1 domates kekikli kaşarlı
1 tatlı kaşığına yakın kuru peynir
Çay

16.30 akşam yemeği
Belen tava
Gavurdağı salata
Bikaç çeşit meze (acılı ezme közlenmiş biber vs) 5 6 tatlı kaşıgı vardır toplam
Ayran
Pide 4 5 parça (biraz fazla oldu)

Ara öğün 9 da
Çay
Meyve pestili 2 parça
Yarım kurutulmuş amma (trabzon hurması)

Su
1 lt daha içemedim dışarda olunca

Spor
8 bin adım
Akşamdan sonra ara olması güzeldi maalesef olmamış canım :anne:
İşte buuu kaptanım 😍💓 güzel bir giriş gelişme sonuç yapalım bu hafta 💪💪

Afiyet olsun canm🌼🤍

Ohh ne güzel 😍💓 darısı başıma diyelim 🤣🤣

Abla ben kırmızıya odaklamışım kendimi mavi kaptan yazısını bile fark etmemişim yani o kadar şaşkınım bu gün 🤣🤣🤣

Bilmem mi canm daha önceki kaptanlık yarışlarında da tüm tuşlara aynı anda basıp harika sonuçlar çıkarıyordun 🤝🤝💙

🤣🤣🤍💙 düştük dillere

Afiyet olsun canm🌼🤍 spor da menü de güzel 👌

Canm biraz gözüme az geldi sabah yeşillik peynir yumurta vs ols adana doyurucu olurmuş 😘

Afiyet olsun canm🌼🤍 spor da menü de 👌👌

Afiyet olsun canm🌼🤍 suyu artırırsan daha güzel olur 😘
Bu hafta bizim haftamız olacak kaptanım :sampiyon::sampiyon:
Canlarım ciğerlerim.
Benim kırmızı güllerim 🌹🌹🌹🌹
Bu hafta hep birlikte asılıp çok güzel kilolar veriyoruz. Havalar ısındı. (Her ne kadar bugün buraya kar yağsa da öğleden sonra güzeldi hava.) yürüyüşlere ve spora dikkat ediyoruz.
Menüleri eksiksiz istiyorum ama mümkünse lütfen diyete uygun olsun. Benim öğretmen damarımi tutturmayin bu hafta ona göre 😁😁

P Purple58
arke arke
@gezegenfeza
@Ilyusa
@Sem2024
zeyneppk zeyneppk
@_Zeze
@Jou
@belmayne
Tutku44 Tutku44
@Nazlimuuu
Kaptanım regl haftasıymış madem canlarınız tatlı çeker Antep den 1 tepsi baklava göndereyim iyi olur kıyamıyorum size napiim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK36:

Cumartesi kaçamağı yapılmış telafisi de yapılmış. Çok güzel :KK9:

Tüm ekmekler buğdaydan değil miydi :KK53::KK53:

Çayı kahveyi öğünlerden saymıyoruz canım. Sıvı içecekler sadece.
Cumartesiye göre en makulu olmuş hiç abartma yok. :KK9:
Ogunden saymamak iyi bisey mi oluo anlamadim da

Canlarım ciğerlerim.
Benim kırmızı güllerim 🌹🌹🌹🌹
Bu hafta hep birlikte asılıp çok güzel kilolar veriyoruz. Havalar ısındı. (Her ne kadar bugün buraya kar yağsa da öğleden sonra güzeldi hava.) yürüyüşlere ve spora dikkat ediyoruz.
Menüleri eksiksiz istiyorum ama mümkünse lütfen diyete uygun olsun. Benim öğretmen damarımi tutturmayin bu hafta ona göre 😁😁

P Purple58
arke arke
@gezegenfeza
@Ilyusa
@Sem2024
zeyneppk zeyneppk
@_Zeze
@Jou
@belmayne
Tutku44 Tutku44
@Nazlimuuu
Kaptanım bu hafta sana söz öyle güzel listeler öyle güzel bir sonuçla geleceğim ki 🤩 salıya dikkat et sen de transfer hakkını kaybetme 💪

Ben cumartesi basladim bu sekilde basladim yarin Apaya basliycam bu sekilde devam edicem 14 gun sonra tek ögun olacak seviye seviye temmuz ayina kadar
Apayi feza sayesinde öğrendim ben ilk kez. Açıkçası hiç kolay bir yöntem değil, kolaylıklar diliyorum canım, sifa için de yapıyorsunuz şifa olsun 💕
ya makarna çok seviyosanızzzzz böyle mercimekli vs seçenekler var ben bi ara almıştım internetten 😂
Ben makarna düşkünü değilim canım, pek aramam yani o yüzden farklı seçeneklerine de hiç bakmadım.
aslında makarnayı ölçülü ve sağlıklı tüketmenin çok versiyonu var. miktar ve eşlikçileri önemli :kk77:
Ben ideal kiloya kadar pek düşünmüyorum canım zaten çok sevdalısı değilim. Şu an hiç yemiyor olmam sekersize başladığım için. Beyaz un girmiş hiçbir şeyi tüketmeyeceğim

🎉🎊☘️🦜🪴🍃12 Nisan Cumartesi🪴🌿🪻🌺🎊🎉
🪻9.00 4 yk fırında patates, 2 dilim peynir, 4 ceri, maydonoz, 3 dilim ekmek, 2 c.b çay
🪻12.00 4 ykercimek corbası
🪻16.00 5 yk kısır , salata, 1 dilim biberli ekmek, 3 çb çay
🪻20.00 1 kase yogurt
🪻21.00 yarım avuç çerez(kaju,fındık ,badem, antp fıstıgı) 2 cb çay

🍶1.5 lt
🌿piknikli bir gündü
🙈günlük cay miktarım fazla su miktarım malesef azdı
🎯spor yapıldı🎊🎉

🥇olmak için çaba harcağım hergün 🎯
3352 adım ....335p
10 dk eliptik....70p
60 tane karın hareketi....60p
Toplam...465 p

@sibel_84
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Eki Görüntüle 3575637 Eki Görüntüle 3575638
Gözüme batan saat 21:00 de yenen çerez oldu. Gün içine çeksen en faydalı olur canım. Menün güzeldi yoksa. İyi kurtarmışsın. Sporlar da güzel :KK200:
12 Nisan Cumartesi Menü
15.00-16.00 arası tek öğün, kahvaltı:
Fırında patates, yarın dilim organik ekmek, beyaz peynir, siyah zeytin, 1,5 haşlanmış yumurta, 1 dilim avakado, 5 çilek, 1 tk pekmez, 1 çk bal, salatalık, domates

Su: ikiye yaklaşmışımdır ama tam hatırlamıyorum 🙈
Spor: spor yapmadım ama hareketli, yürümeli bir gündü

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @sibel_84
Ooo tek öğün.. Çok güzel :KK9:
Eki Görüntüle 3575740
Geçen Cumartesi 71.6
Bugün 71.5
Fark 0.1 gr
Boncuk2307 Boncuk2307
Boncukum not alırsın diye alıntıladım
Günaydın ☀️

Dünün menüsü :

Sabah : 1 kibrit kutusu peynir, 1 avuç Antep fıstığı

Öğlen yarım simit

Akşam : 1 kase çorba, 1 tabak kuru fasülye, 4 kaşık pilav, 3 kaşık et, salata, yarım ayva tatlısı (az şekerli), 3-4 kuru üzüm

Adım : 5700
Su : 1,5 litre

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @bluegreeneyes
Canım saatlerini yazarsan öğünlerin daha iyi olur yorum yaparken
Selamlar @bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Dün menüsü
Kahvaltı
Omlet
2 dilim tbe
2 dilim peynir
Yeşillik
5 zeytin

Ara
Kahveler bir yulaflı bar

Akşam
1 tabak tavuk sote
1 kase sade makarna
1 bardak ayran

Ara
1 küçük bisküvi kahve
Sen de canım öğünlerin saatlerini yazarsan yorumlarımız daha iyi olur
Bana şok şeyler lazim ya hızlı kilo vermemi saglayacak seyler yavas gidince sabrım kalmiyor sanirim
Ama metabolizma çok yavaşlar. Daaha fazzlasını alırsın sonra. En güzeli sağlıklı beslenmek az gitsin benim olsun :KK200:
Kizzz chatgbt bana bi tarif vermişti chia tohumlu muhallebi ta dün akşam dan yaptım Allah affetsin nasi bise o döktüm valla yiyemedigime mi yanayım aç kaldığıma mi malzemenin boşa gittiğine mi 😂😂
Bana da bir öğün yazdı dedim yemiyor olmanın etkisi büyük yoksa böyle yazmazdın. Yavaşça çıktım hiç görmemiş okumamış gibi yaptım :KK53::KK53:

Bende bunları yemiyodum. Hatta patates ve havuçu bile kestim bir defasında abartarak🤭
Kuru meyve kuru yemişler serbest tabi kontrollü porsiyon olmalı.
Ben en çok fit tarifler adı altında değişik şeyler deniyodum
Ben de senin gibi yapmıştım. Bu sefer bunlardan sadece havucu yemeye devam edeceğim çünkü salataya eklemeyi seviyorum. Portakallı kereviz yemeğine ekliyorum ama patates ve diğerleri kesinlikle olmayacak.

Ben de senin gibi yapmıştım. Bu sefer bunlardan sadece havucu yemeye devam edeceğim çünkü salataya eklemeyi seviyorum. Portakallı kereviz yemeğine ekliyorum ama patates ve diğerleri kesinlikle olmayacak.
Aslında havuç tek öğünde çiğ olarak tüketilebilir. Sağlıklı olur. Pişince sakıncalı oluyor

Herkese günaydın.
Bugün sabahtan uyarayım. Yediklerimize ictiklerimize dikkat ediyoruz. Yoksa yolun sonunda :sinirli: :sinirli: :sinirli: var... Ona göre ...:KK70::KK70:
Sabah kahvaltı için benimkiler pişi istedi. Karbonhidrat bağımlısı birinden bunu istediler düşünün halimi, mecburen yaptım ama aslaaaaa yemedim kaptanım💕

Apayi feza sayesinde öğrendim ben ilk kez. Açıkçası hiç kolay bir yöntem değil, kolaylıklar diliyorum canım, sifa için de yapıyorsunuz şifa olsun 💕

Ben makarna düşkünü değilim canım, pek aramam yani o yüzden farklı seçeneklerine de hiç bakmadım.

Ben ideal kiloya kadar pek düşünmüyorum canım zaten çok sevdalısı değilim. Şu an hiç yemiyor olmam sekersize başladığım için. Beyaz un girmiş hiçbir şeyi tüketmeyeceğim
Bizim suan yapacagimiz daha kisasi 3 aylik karaciger temizligi yok mesela

Back
X