- 29 Kasım 2020
- 3.003
- 14.638
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceden benim yüzdeden haberim yoktu sadece farka bakıyorduk.Peki birinciyi yüzde değil de kilo gram hesabına yapsak nasıl olur. Yüzde hesaplamak ekstra iş oluyor gerçekten de![]()
Çok güzel olmuş. Liste de çok mantıklı. Yorup sıkacak bir liste değil isteyen herkes uyabilir. Sağol canımBu arada menü ile aynı mesaja yazmak istemedim. Benim eski bir çizelgem var onu yapacağım tekrar.
ekleyebilirsem buraya eklerim.
Sorun şu ki, hep olduğum yerde duruyorum, benim yaptığıma diyet yapmak denmez. Yemek az yiyorum ki o bile çok da, ama akşam çayla bir kase kuru üzüm ne varsa götürüyorum. Bu şekilde kilo verilmez. Daha önce de yazmıştım ben diyetisyen ile 66’dan 57’ye 6 haftada düştüm. Haftada 2 kg ortalama verdim, daha az verdiğimde de yağdan vermiştim bir hafta 500 g verdim ama ölçüde 1,5 kilo yağdan gitmişti. Menü her hafta değişiyordu ama mantık aynı; aklımda kalan menüyü yazıyorum isteyen benimle birlikte uygulayabilir. 5 kaşık isteyen 6 yapabilir bana diyetisyen 5 kaşık istediğini yiyebilirsin demişti, istersen tereyağ ye ister makarna, ben pilav varsa 2 kaşık, yemekten 3 kaşık yiyordum.
Uyanınca 1 kaşık sirkeli su
2 incir yada kuru kayısı ve su
Kahvaltı; 1 yumurta, 1 dilim peynir, 5/6 zeytin, bol yeşillik, domates salatalık, 2 dilim ekmek
Ara öğün 1 meyve
Öğlen; 5 kaşık yemek yada ızgara köfte/tavuk/et
Akşam; 1 kase çorba, 5 kaşık yemek, salata yada 1 kase yoğurt
Yemekten 2 saat sonra 1 meyve vardı ama şart değil.
Günlük en az yarım saat yürüyüş.
Mide esnek bir organ yedikçe büyüyor yemeği azaltınca da zamanla küçülüyor, ilk hafta baş ağrısı olur normaldir demişti.
Ben bu listeyi uygulayacağım çizelgeyi de hazırladım. Ekran görüntüsü alıp paylaşabiliyorum, direkt dosyayı yükleyemedim.
Önceden benim yüzdeden haberim yoktu sadece farka bakıyorduk.Bonus anlattı bana farkla yüzde aynı şey değilmiş o daha iyi açıklar bunu. Farklı kilodaki kişiler aynı gram kilo verse bile bir olmazmış sanırım dimi bonus
Çok güzel olmuş. Liste de çok mantıklı. Yorup sıkacak bir liste değil isteyen herkes uyabilir. Sağol canım![]()
Tam kardıyo vıdeo10 dakikada pes ettim![]()
Anladım Mantıklı doğru diyorsun. Ama grubumuz ortalama 70 80 bandında kilolarimiz çok benzer tabiki çok önemli bişey değil ama ben hep unutup ilk sayfaya girip hesaplama yapıyorumespressoc 100 kilo birisinin verdiği 500 gr la 70 kilo birisinin verdiği aynı olmuyor.
Ben de burda öğrendim bunu.
İkimizde emek harcayıp veriyoruz ama kilosu düşük olandan daha az gidiyor yani daha çok çabalıyor.
Şimdi bunu hiç düşünmezsek ben 100 kiloda 2 kilo veririm %2 ile 1.olurum
Ama 60 kiloda biri 2 kilo verirse %3.3 olur benden daha başarılı olur yani.
Verdiği kilonun rakamı değil kendi ağırlığının ne kadarını kaybetmiş o önemli.
Tabiki yarışan kişiler aşağı yukarı aynı kiloda ise yüzdesiz de olur
Tamam canım açıkladı sağ olsunÖnceden benim yüzdeden haberim yoktu sadece farka bakıyorduk.Bonus anlattı bana farkla yüzde aynı şey değilmiş o daha iyi açıklar bunu. Farklı kilodaki kişiler aynı gram kilo verse bile bir olmazmış sanırım dimi bonus
Çok güzel olmuş. Liste de çok mantıklı. Yorup sıkacak bir liste değil isteyen herkes uyabilir. Sağol canım![]()
Doğrudur canım. Sınav ne zaman bu arada?Anladım Mantıklı doğru diyorsun. Ama grubumuz ortalama 70 80 bandında kilolarimiz çok benzer tabiki çok önemli bişey değil ama ben hep unutup ilk sayfaya girip hesaplama yapıyorumşuan kpss sürecindeyim herşey bana zor geliyor galiba
Chocolita
Bugün egzersiz beklerim payandacımKalori limitimi aşmamış olsam da yine yaramaz bir pazar oldu kızlar. Standart bir kahvaltı sonrası bir doğum günü ve bir mevlut etkinliği ile az da olsa tatlı ve börek yedim. Bugun için de bir spor yapıcam yarınyeme içme olayını erken kapattım son öğünüm 15.00 gibiydi.
Günahlar için egzersiz bekliyorum canım 🏋♂15.00
Menengic kahvesi
Lokum
Öğlen
16.00
1 kase yoğurt çorbası
Pizza
Akşam 21.00
Ot yemeği ve sarımsaklı yoğurt
Bütün gün ayaktaydim
Mutfak dolabını sildim
Yeni oturdum diyebilirim
Akıllı saatimin kordonu yine koptu
Yeni kordon siparislerim daha gelmedi
En erken salı gelir
Salidan sonra daha düzenli adım yazabilecegim
Yarın sabah tartıyı çok merak ediyorum
Bugünkü ve hafta sonunun toplam günahları karşıma çıkacak![]()
Ceza egzersizi geldi ve gittiİyi geceler kızlar
Sabah
2 dilim ekmekten tost
Ara öğün
Diyet dışı
Akşam
Pırasa yemeği bir tabak
Su miktarının şu anlık bir buçuk litre
Adım 7.9 k
Chocolita
Bugün niyeyse gözüm döndü ben de anlamadım ama bu haftayı yemedim çok şükür![]()
Çok güzel kilo veriyorsun son zamanlarda aman dikkat. Ama halledersin sen. Bugün adım veya egzersiz beklerimGünaydın kızlar ben dünkü menümü hiç yazmayayım cezalıyım![]()
Pazar günü menüsünü de bekliyorum lilacım afiyet olsun. Adım çok iyiDunki menum
Sabah
1 tost peynir zeytin cery domates 1b kahve
Aksam
1kase corba 1d ekmek 1b kefir
2lt su
Adim
Birazdan yürüyüşe cıkacağımBugün egzersiz beklerim payandacım
Günahlar için egzersiz bekliyorum canım 🏋♂
Ceza egzersizi geldi ve gitti
Çok güzel kilo veriyorsun son zamanlarda aman dikkat. Ama halledersin sen. Bugün adım veya egzersiz beklerim
diyet dışı egzersizi 6.000 adım veya 20 dk kayıtlı egzersizdir.
Diyet dışı yedikten sonraki gün akşamına kadar süresi vardır
Valla 67 olmak istiyorum ama 80 olduktan sonra çok çabuk kilo verebiliyorum bakalım bir yılda 25 kilo aldım
Beybi çok yakinda başlayacağımMinik Duduklu Tencere naptın beybi gel beraber nişan alalım
80 diyelim o zaman ilk hedefimiz. Egzersiz de leslie yapabilirsin bak boynunu da pek zorlamamış olursunValla 67 olmak istiyorum ama 80 olduktan sonra çok çabuk kilo verebiliyorum bakalım bir yılda 25 kilo aldım
Ay ne diyorsunnBeybi çok yakinda başlayacağımbomba gibi başlayayım gelince.
![]()
Beybi çok yakinda başlayacağımbomba gibi başlayayım gelince.
![]()
Ay ne diyorsunnhadi bakalım
![]()