Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Peki birinciyi yüzde değil de kilo gram hesabına yapsak nasıl olur. Yüzde hesaplamak ekstra iş oluyor gerçekten de 😂😂
Önceden benim yüzdeden haberim yoktu sadece farka bakıyorduk. Bonus Bonus anlattı bana farkla yüzde aynı şey değilmiş o daha iyi açıklar bunu. Farklı kilodaki kişiler aynı gram kilo verse bile bir olmazmış sanırım dimi bonus

Bu arada menü ile aynı mesaja yazmak istemedim. Benim eski bir çizelgem var onu yapacağım tekrar.
ekleyebilirsem buraya eklerim.

Sorun şu ki, hep olduğum yerde duruyorum, benim yaptığıma diyet yapmak denmez. Yemek az yiyorum ki o bile çok da, ama akşam çayla bir kase kuru üzüm ne varsa götürüyorum. Bu şekilde kilo verilmez. Daha önce de yazmıştım ben diyetisyen ile 66’dan 57’ye 6 haftada düştüm. Haftada 2 kg ortalama verdim, daha az verdiğimde de yağdan vermiştim bir hafta 500 g verdim ama ölçüde 1,5 kilo yağdan gitmişti. Menü her hafta değişiyordu ama mantık aynı; aklımda kalan menüyü yazıyorum isteyen benimle birlikte uygulayabilir. 5 kaşık isteyen 6 yapabilir bana diyetisyen 5 kaşık istediğini yiyebilirsin demişti, istersen tereyağ ye ister makarna, ben pilav varsa 2 kaşık, yemekten 3 kaşık yiyordum.

Uyanınca 1 kaşık sirkeli su

2 incir yada kuru kayısı ve su

Kahvaltı; 1 yumurta, 1 dilim peynir, 5/6 zeytin, bol yeşillik, domates salatalık, 2 dilim ekmek

Ara öğün 1 meyve

Öğlen; 5 kaşık yemek yada ızgara köfte/tavuk/et

Akşam; 1 kase çorba, 5 kaşık yemek, salata yada 1 kase yoğurt

Yemekten 2 saat sonra 1 meyve vardı ama şart değil.

Günlük en az yarım saat yürüyüş.

Mide esnek bir organ yedikçe büyüyor yemeği azaltınca da zamanla küçülüyor, ilk hafta baş ağrısı olur normaldir demişti.

Ben bu listeyi uygulayacağım çizelgeyi de hazırladım. Ekran görüntüsü alıp paylaşabiliyorum, direkt dosyayı yükleyemedim.
Çok güzel olmuş. Liste de çok mantıklı. Yorup sıkacak bir liste değil isteyen herkes uyabilir. Sağol canım 😘

Önceden benim yüzdeden haberim yoktu sadece farka bakıyorduk. Bonus Bonus anlattı bana farkla yüzde aynı şey değilmiş o daha iyi açıklar bunu. Farklı kilodaki kişiler aynı gram kilo verse bile bir olmazmış sanırım dimi bonus

Çok güzel olmuş. Liste de çok mantıklı. Yorup sıkacak bir liste değil isteyen herkes uyabilir. Sağol canım 😘

espressoc espressoc 100 kilo birisinin verdiği 500 gr la 70 kilo birisinin verdiği aynı olmuyor.
Ben de burda öğrendim bunu.

İkimizde emek harcayıp veriyoruz ama kilosu düşük olandan daha az gidiyor yani daha çok çabalıyor.

Şimdi bunu hiç düşünmezsek ben 100 kiloda 2 kilo veririm %2 ile 1.olurum

Ama 60 kiloda biri 2 kilo verirse %3.3 olur benden daha başarılı olur yani.

Verdiği kilonun rakamı değil kendi ağırlığının ne kadarını kaybetmiş o önemli.

Tabiki yarışan kişiler aşağı yukarı aynı kiloda ise yüzdesiz de olur

espressoc espressoc 100 kilo birisinin verdiği 500 gr la 70 kilo birisinin verdiği aynı olmuyor.
Ben de burda öğrendim bunu.

İkimizde emek harcayıp veriyoruz ama kilosu düşük olandan daha az gidiyor yani daha çok çabalıyor.

Şimdi bunu hiç düşünmezsek ben 100 kiloda 2 kilo veririm %2 ile 1.olurum

Ama 60 kiloda biri 2 kilo verirse %3.3 olur benden daha başarılı olur yani.

Verdiği kilonun rakamı değil kendi ağırlığının ne kadarını kaybetmiş o önemli.

Tabiki yarışan kişiler aşağı yukarı aynı kiloda ise yüzdesiz de olur
Anladım Mantıklı doğru diyorsun. Ama grubumuz ortalama 70 80 bandında kilolarimiz çok benzer tabiki çok önemli bişey değil ama ben hep unutup ilk sayfaya girip hesaplama yapıyorum 😂 şuan kpss sürecindeyim herşey bana zor geliyor galiba Chocolita Chocolita

Tamam canım açıkladı sağ olsun 🥰

Ben dün menü yazmadan uyumuşum
Sabah klasik diyet kahvaltımı ettim
1 dilim peynir domates salatalık 1 yumurta
Akşam tavuk göğsü 2 dilim
Yoğurt
Film açtık atıştırmalıklardan çok az yedim

Kalori limitimi aşmamış olsam da yine yaramaz bir pazar oldu kızlar. Standart bir kahvaltı sonrası bir doğum günü ve bir mevlut etkinliği ile az da olsa tatlı ve börek yedim. Bugun için de bir spor yapıcam yarın 🥲 yeme içme olayını erken kapattım son öğünüm 15.00 gibiydi.
Bugün egzersiz beklerim payandacım
15.00
Menengic kahvesi
Lokum

Öğlen
16.00
1 kase yoğurt çorbası
Pizza

Akşam 21.00
Ot yemeği ve sarımsaklı yoğurt

Bütün gün ayaktaydim
Mutfak dolabını sildim
Yeni oturdum diyebilirim

Akıllı saatimin kordonu yine koptu
Yeni kordon siparislerim daha gelmedi

En erken salı gelir
Salidan sonra daha düzenli adım yazabilecegim

Yarın sabah tartıyı çok merak ediyorum
Bugünkü ve hafta sonunun toplam günahları karşıma çıkacak 🫣
Günahlar için egzersiz bekliyorum canım 🏋‍♂
İyi geceler kızlar 🦋
Sabah
2 dilim ekmekten tost
Ara öğün
Diyet dışı
Akşam
Pırasa yemeği bir tabak
Su miktarının şu anlık bir buçuk litre
Adım 7.9 k
Chocolita Chocolita

Bugün niyeyse gözüm döndü ben de anlamadım ama bu haftayı yemedim çok şükür😂
Ceza egzersizi geldi ve gitti 🔥
Günaydın kızlar ben dünkü menümü hiç yazmayayım cezalıyım :(
Çok güzel kilo veriyorsun son zamanlarda aman dikkat. Ama halledersin sen. Bugün adım veya egzersiz beklerim

📌diyet dışı egzersizi 6.000 adım veya 20 dk kanıtlı egzersizdir.
Diyet dışı yedikten sonraki gün akşamına kadar süresi olur

Bugün egzersiz beklerim payandacım

Günahlar için egzersiz bekliyorum canım 🏋‍♂

Ceza egzersizi geldi ve gitti 🔥

Çok güzel kilo veriyorsun son zamanlarda aman dikkat. Ama halledersin sen. Bugün adım veya egzersiz beklerim

📌diyet dışı egzersizi 6.000 adım veya 20 dk kayıtlı egzersizdir.
Diyet dışı yedikten sonraki gün akşamına kadar süresi vardır
Birazdan yürüyüşe cıkacağım 💪🏻

Yol arkadaşlarım(: boyunumu incitmeyecek bir kaç teknik lazım (omurga kayması trafik kazası nedenli)
Birkaç şey yapıyorum ama yanma olmuyor hiç

Back
X