Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim kaptanimVaayyy harikasın yaa maşallah sana
Harikasın kuzumm maşallah sana
Cok geçmiş olsun kaptanim
Ahaha ya ben ya ben![]()
Amın canımBenim de var
Allah bağışlasın evlatlarimizi
Benımkıler buyudu canım 6,5 yasındalarYaa seninkiler ne kadarlık canım Allah razı olsun
Ayy harikasın bende yaptım duşa girdim hemen
Yaa darısı banaaaa ciceginkiler de büyümüş benimkiler yeni 1 yaş oldularAmın canım
Benımkıler buyudu canım 6,5 yasındalar
Zor bu yaşlar Allah uzun ömürler versin canımYaa darısı banaaaa ciceginkiler de büyümüş benimkiler yeni 1 yaş oldular
Evet canım biraz ödül gununu gibi olmuş tartı öncesi ama olsun cumartesiye kadar halledersin sen gider onlar bayramda bile yememişsinDün baya abarttım sankı bır patlama yasadım
Yedıkce yedım ama bugün toparlıcam
Dün
Sabah
1 muz
1 haş yumurta
2 dilim ekmek
Ara
2 bayram cıkolatası
2 bayram sekerı
2 kömbe
Cay
Öğlen
10 kaşık kısır
Salata
3 ısırık borek
Kömbe
Ara
2 bayram şekerı
5 6 çatal çikolata kreması
akşam
Tonbalıklı salata
5 6 kaşık makatna
P Purple58
Aminn canım Allah canlarını sağ etsin de çok zor çok zorlanıyorumZor bu yaşlar Allah uzun ömürler versin canım
Bugun canım tartı günü ama resimsiz bugün
Dün hiç uyumadım uyumadan çalışmaya gıttım bırde dün sabah tartıda yüksek gördüm o moralımı bozdu uyumadığım için hıc gıtmemış kılom bugün ancak kalkıyorum yerımden sımdı tartılırımEvet canım biraz ödül gununu gibi olmuş tartı öncesi ama olsun cumartesiye kadar halledersin sen gider onlar bayramda bile yememişsin
İşte hergun tartilmak bu yüzden kötü kuzum ya moral bozup yiyoruz ya da veriyoruz nasılsa diye yiyoruzDün hiç uyumadım uyumadan çalışmaya gıttım bırde dün sabah tartıda yüksek gördüm o moralımı bozdu uyumadığım için hıc gıtmemış kılom bugün ancak kalkıyorum yerımden sımdı tartılırım
Benım yanımda kımsem yoktu hem psikolojik hem de fızıksel olarak zor ama gecıyor sonrası bırlıkte el ele tutuşup parklarda oynayacaksınız inşallahAminn canım Allah canlarını sağ etsin de çok zor çok zorlanıyorum
Tamam sağol kaptanımBugun canım tartı günü ama resimsiz bugün
Afiyet olsun papatyam07.04.2025 pazartesi menümü yazayım hemen
sabah 9,00/ 2 yeşil zeytin, 1 çatal beyaz peynir 1 çatal çökelek
öğlen 4 köfte 1 çatal makarna
ara bi bayram çikolatası
akşam/ kıymalı patates fırın yemeği 2,5 dilim tam buğday ekmeği
çayın yanına da 3 5 çubuk kraker attım ağzıma
su 2lt spor 20dk leslie yaptım dün
Ellssa
Boncuk2307 P Purple58 bugün tartıkmayı unutup su içtim napıcamm
Evet ya canım baya sıkıldıİşte hergun tartilmak bu yüzden kötü kuzum ya moral bozup yiyoruz ya da veriyoruz nasılsa diye yiyoruz
Yaaa bende aynı durumdayım kimse yok kaynanam yaşlı annem başka sehir de bi esim bi ben o zamanları iple çekiyorum inan güzel olsun inşallah herseyBenım yanımda kımsem yoktu hem psikolojik hem de fızıksel olarak zor ama gecıyor sonrası bırlıkte el ele tutuşup parklarda oynayacaksınız inşallah
Tamam sağol kaptanım
Kesinlikle katiliyorum beni olumsuz etkiliyorİşte hergun tartilmak bu yüzden kötü kuzum ya moral bozup yiyoruz ya da veriyoruz nasılsa diye yiyoruz
İnşallah canımYaaa bende aynı durumdayım kimse yok kaynanam yaşlı annem başka sehir de bi esim bi ben o zamanları iple çekiyorum inan güzel olsun inşallah hersey