- 20 Temmuz 2022
- 2.108
- 11.215
- 138
- 42
Kaçak olsa göremezsin kiiiiiiinaber bebişş
Özledik kuzum seni arada uğra buralara.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçak olsa göremezsin kiiiiiiinaber bebişş
anamm bacımm ozaman son bi haftan kaldı hadi bakalım haaha ben 50+ yı gördüm yaaOyyy canım merhaba nasılsın ?
15 nisan benim diyete baslama yıl dönümüm puhahahahahaahahhhhh.
15 Nisan'da start veriyorum diyet yolculuğuma.
Geçen sene 20 verdim 15 geri aldım bırakınca diyeti. Bu sefer geri almamak için çok sevdiğim tatlı bağımlılığıma tamamen veda edeceğim
Sen kaç kilosun bakem![]()
Hoşbuldum canım tartılıp geliyorumHoşgeldin canım
51 mi 59 mu ahahahaahahahanamm bacımm ozaman son bi haftan kaldı hadi bakalım haaha ben 50+ yı gördüm yaa![]()
Harikasın
Tesekkur ederim kaptanimHarikasın![]()
Gecmis olsunGünaydın canlarım
Kaç gündür çok hastayım. Yatıyorum. Hiç halim yokki tartılayım. Bunu zorla yazıyorum. İnşallah cumartesi düzelirim.
bennn unuttummm bugünn tartılmayı su içtim 1 litre yeşil çayı püskürdüm hattaa bi arkadaşımızın tartısını görünce yarın atsam olur muGünaydın canlarım
Kaç gündür çok hastayım. Yatıyorum. Hiç halim yokki tartılayım. Bunu zorla yazıyorum. İnşallah cumartesi düzelirim.
Geçmiş olsun kaptanımGünaydın canlarım
Günaydın canlarım
Vaayyy harikasın yaa maşallah sana
Harikasın kuzumm maşallah sana
Cok geçmiş olsun kaptanimGünaydın canlarım
Ahaha ya ben ya benBu aynı benim akşam çocuklar uykuya geçtikten, mutfak toplandıktan sonraki pilim bitmiş halime benziyor![]()