Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tebrik ederim🩷

Tebrik ederim🩷 tatile kacla cikmistin ?

Tebrik ederim 🩷

Uykusuzluk,gece ictigin içecekler su bile olsa tartıda çıkıyor. Vardır bir sebebi bak dün ödem tutucu şeyler yemene rağmen sadece 100 g artidasin ,demek ki dün doğru şartlarda ölçüm yapilsaydi eksideydin.
Diyetin çok iyi gidiyor kendini yargılayıp durma :KK39:Boyle diyet yapan ve kilo verememekten tedirgin olan bir arkadaşına ne derdin ?
Yaaaa ne güzel yazmışsın teşekkür ederim. Kalbımı bırakıyorum sana 🩷
Arkadaşıma çok iyi gıdıyorsun devam et!! Derdim :)

ADINIZ:

YAŞINIZ:31

BOYUNUZ:1.45

KİLONUZ:63

HEDEF KİLONUZ: 57

MEDENİ DURUMUNUZ:Evli

MESLEGINIZ:Mübaşir memur

ÇOCUK SAYISI:3

KİLO ALMA NEDENİNİZ:Doğum sonrası verememe

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Hpv 16 pozitif Safra kesesi aldırdım.Miğdem hassas Tansiyonum genelde düşük.

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Bölgesel olarak kötü görünüş.Nefes darlığı ve karaciğerdeki yağlanma dan dolayi vermem gerekiyor.Birde hpv 16 pozitif bu yüzden bağışıklığımı da güçlü tutmam gerekiyor saglikli beslenmem gerekiyor.
Kendimi tanitayim 3 tane kizim var evde cok yogunum.Spor yapmak istiyorum ama vaktim olurmu İnşallah olur.Coxuklarim kucuk oldugu icin cok duzenli bi hayatim olamiyor.Memurum aksam 5 e kadar isteyim isten sonrada evde bi kosusturmaca.
Diyetisyene de gitmek istedim aslinda ama ozellere gidemiyorum toplum sagligininda randevulari mayisa kadar doluymus ancak mayis sonrasi gidebilecegim.
Hpv pozitif oyuzden bi kac ameliyat gecirdim rahmimin tamamen alinmasida gerekiyor haziranda bi ameliyat daha gecirecegim.
Önceki dogumlarimdan sonra cuma zayiflama gruplarinda kilo vermistim ama İnsallah burdada aktif olabilirim.Öğlen yemeklerini yemek hanede yiyorum elimden geldigince dikkat edecegim kilo vermem lazim.Bu grubun da destegiyle İnsallah veririm.
Gitsin kilolar artik ☺️❤️
Menu paylasimlarina yarin baslasam sorun olurmu bugun cok dikkat etmedim.

Kendimi tanitayim 3 tane kizim var evde cok yogunum.Spor yapmak istiyorum ama vaktim olurmu İnşallah olur.Coxuklarim kucuk oldugu icin cok duzenli bi hayatim olamiyor.Memurum aksam 5 e kadar isteyim isten sonrada evde bi kosusturmaca.
Diyetisyene de gitmek istedim aslinda ama ozellere gidemiyorum toplum sagligininda randevulari mayisa kadar doluymus ancak mayis sonrasi gidebilecegim.
Hpv pozitif oyuzden bi kac ameliyat gecirdim rahmimin tamamen alinmasida gerekiyor haziranda bi ameliyat daha gecirecegim.
Önceki dogumlarimdan sonra cuma zayiflama gruplarinda kilo vermistim ama İnsallah burdada aktif olabilirim.Öğlen yemeklerini yemek hanede yiyorum elimden geldigince dikkat edecegim kilo vermem lazim.Bu grubun da destegiyle İnsallah veririm.
Hoş geldin. Umarım her şey gönlüne göre olur. Önce sağlık tabiiki. Şifa dilerim. Kiloları da birlikte veririz inşallah :KK200:

P Purple58 youtubedaki videoyu yaptim bugun daha cok terledim
Aslinda daha once diyetisyenim vkri 30 olmadan spor yapma demisti dizlerine yuk binmesin ileride saglik sorunu yasama demisti dizlerime dogru egilme hareketini hafif yapiyorum insallah bi sıkıntı olmaz

Cok geçmiş olsun inşallah bi an önce veririz birlikte ve sağlığınıza da kavusursunuz
P Purple58 youtubedaki videoyu yaptim bugun daha cok terledim
Aslinda daha once diyetisyenim vkri 30 olmadan spor yapma demisti dizlerine yuk binmesin ileride saglik sorunu yasama demisti dizlerime dogru egilme hareketini hafif yapiyorum insallah bi sıkıntı olmaz
Bende yaptım ama bazı hareketleri yapamıyorum tam anlamıyla diye düşünüyorum tabi benim kilomdaki biri nasi yaparsa 😂 elimden geldiğince amaç hareket etmek kuzum

Cok fena yoldan çıktım sormaaaa🥴 acilen toparlanmaliyim insan gibi yemiyorum . Nasılsa yiyemiycem diye diye

Sen de ciktinmi yoldan arkem😂 çok fena çok benim durum yok iyi yedim 2 gün yarın dönmem lazım düzenime.
Çok geçmişte kalmış bir mesaj canım ama bayramda hepimiz gibi yoldan çıktım tabi canım. birkaç gündür özellikle toparlamaya çalışıyorum. Bu sabah 81.2 gördüm, yani bıraktığım yerden çok çok uzak değilim neyse ki canım. Şimdi geçmişi okuyorum bakalım senin durumun neymiş.

LİG SIRALAMASI

TOPARLANMAMIZA KATKIDA OLUR BELKİ :KK66: :KK36:

60'LAR LİGİ :KK37:KİLO70'LER LİGİ :super:KİLO
@bluegreeneyes60.95 Ellssa Ellssa 70
@bnnu64.90 belmayne belmayne 71
@Azmet525565.60@Cicekbocekkaktus74.20
@Thinkerwoman66.80@sibel_8476.75
@FitFiliz79,50
80' LER LİGİ :KK6:KİLO
arke arke 81.40
60kiloyum 60kiloyum 82.10
90'LAR LİGİ HoppaKİLO
ALTIN LİG :KK50:KİLO
P Purple58 100.40

🌟🌟 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin canlarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN:KK200:
🌟🌟Lig tablosu etap sonunda (29.03.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim :KK68:
Aaaa ben bıraktığımdan daha eksik bir rakam görmüşüm bugün çok sevindim. Kısmet olursa cumartesi de takımlara girerim yine büyük ihtimalle.

NİSAN AYI HEDEF TABLOSU
ÜYELERYAŞBOYBAŞLANGIÇ29.03.25HEDEF
@Mthn83
40​
172​
8576.3
Ellssa Ellssa
27​
164​
73.270
@sibel_84
40​
158​
74.5576.75
60kiloyum 60kiloyum
49​
162​
89.582.1
@Lotus1234
37​
174​
101.899.8
Boncuk2307 Boncuk2307
25​
167​
76.35.
@bluegreeneyes3215778.860.95
@Cicekbocekkaktus4315785.874.2
Sem2024 Sem2024 4016095.685.35
arke arke 4016089.8.
P Purple58 35170110100.4
@Azmet52552816270.565.6
@94bassuk3018073.75.
@Ilyusa3216584.
@FitFiliz431608579.5
@Nazlimuuu3415891.
@Lavinia_982616774.
@Jou...69.2
@gezegenfeza4916375.7.
@gibibiseydi2917595.490.45

hedefleri alalım
kuzum ben 29 Martta foto paylaşmıştım, 81.4 tüm. Maalesef Mart hedefi de tutmamıştı. Nisan için hedefim 77.5 canım. İnşallah tutar. Ellerine sağlık.

Tez dön gittiğin yerden oralar kilo aldırıyor diyim sana 😜 kendimizden biliyoruz 😅
çok şükür canım bu sabah eksiyi görmüşüm (sonradan farkettim :)) Cumartesi tartı fotosuyla geri dönüyorum inşallah. Özledim sizleri çiçeeeğ :KK200: mmm

Geldim kaptanım oğlan fena hasta oldu dün 4 kere kan alındı 3 kere serum bağlandı akşam yedide çıktık hastaneden sonra benim de migreniim tutunca anca kendime gelebildim. şimdi lig sıralamasını yaparım. Bir de tartı günü olduğunu unuttum kahvaltı yapmış bulundum yarın sabah atayım resmi.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah daha iyidir artık. Geçmişten geliyorum büyük ihtimalle sonuçların neler olduğunu yazmışsındır, birazdan okurum. Umarım çok önemli bir şey yoktur.

Çok geçmişte kalmış bir mesaj canım ama bayramda hepimiz gibi yoldan çıktım tabi canım. birkaç gündür özellikle toparlamaya çalışıyorum. Bu sabah 81.2 gördüm, yani bıraktığım yerden çok çok uzak değilim neyse ki canım. Şimdi geçmişi okuyorum bakalım senin durumun neymiş.
Nerdesin seeenn özledik çabuk gel

Hanımlar ben bir türlü toparlanamadım. Kendimi de sizleri de yüzüstü bırakmış gibi hissediyorum. Ama şimdi kendime gelmiş gibiyim. Hemen listeyi oluşturup paylaşıyorum Ellssa Ellssa kaptanım yapmıştır diye düşündüm ama o da hastaymış hemen el atıyorum . Kusuruma bakmayın olur mu ?:dua:

Tamam sen artık cadı degil prensesimsin , akıllı duruceyn ama olur mu 🤭
Bak güzel güzel kilo veriyoruz sen de gel bir de P Purple58 ile spor programı başladık yaza ippppp innnnnce olucez🥰
Immmmmm şeeeyyyy söz veremem akıllı durabilebilr miyim🤣🫠
Ben biraz daha yiyem de öyle gelem dur bi🤣🤣🤣

Back
X