Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım kaptanım korktuğum gibi olmadı
Cumartesi:68.6
Bugün :68,7
Fark:+100 gram

Erken yatmak çok etkılı oluyor ben de ya
Dün sabah hıc uyumadığım için 70 kg çıkmıştım moraller bozuktu bugün iyiyim şimdi :)
P Purple58
Moral herseyden önemli tabi uykusuzluk da çok etkiliyor canım cumartesiye bise kalmaz merak etme sen

ADINIZ:

YAŞINIZ:31

BOYUNUZ:1.45

KİLONUZ:63

HEDEF KİLONUZ: 57

MEDENİ DURUMUNUZ:Evli

MESLEGINIZ:Mübaşir memur

ÇOCUK SAYISI:3

KİLO ALMA NEDENİNİZ:Doğum sonrası verememe

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Hpv 16 pozitif Safra kesesi aldırdım.Miğdem hassas Tansiyonum genelde düşük.

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Bölgesel olarak kötü görünüş.Nefes darlığı ve karaciğerdeki yağlanma dan dolayi vermem gerekiyor.Birde hpv 16 pozitif bu yüzden bağışıklığımı da güçlü tutmam gerekiyor saglikli beslenmem gerekiyor.

Iki gundur kahvalti etmekte zorlaniyorum midem bulaniyor aksam yemegini keyifle yiyiyorum ama kahvalti oyle degil yumurta yiyemeyecegim artik galiba degisik alternatifler bulmam lazim
Bende ramazandan sonra öyle oldum yaa haşlanmış yumurta görmek istemiyorum bir sure 😂
ADINIZ:

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Hpv 16 pozitif Safra kesesi aldırdım.Miğdem hassas Tansiyonum genelde düşük.

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Bölgesel olarak kötü görünüş.Nefes darlığı ve karaciğerdeki yağlanma dan dolayi vermem gerekiyor.Birde hpv 16 pozitif bu yüzden bağışıklığımı da güçlü tutmam gerekiyor saglikli beslenmem gerekiyor.
Hosgeldiniz

Iki gundur kahvalti etmekte zorlaniyorum midem bulaniyor aksam yemegini keyifle yiyiyorum ama kahvalti oyle degil yumurta yiyemeyecegim artik galiba degisik alternatifler bulmam lazim
Ben uydurdum birşey. Biraz acılı menemen yapıp içine güzel bir peynir koyuyorum ki kıvamlı olsun. Ekmeksiz ,çatalla yiyorum. Tavsiye ederim. Yanına zeytin , ceviz , yeşillik de koyunca hem tok tutuyor hem de çok lezzetli 😋

Supersin iradene azmine hayranim seni takipteyim 🥰:KK36:
Ben uydurdum birşey. Biraz acılı menemen yapıp içine güzel bir peynir koyuyorum ki kıvamlı olsun. Ekmeksiz ,çatalla yiyorum. Tavsiye ederim. Yanına zeytin , ceviz , yeşillik de koyunca hem tok tutuyor hem de çok lezzetli 😋
Ekmek yemedigim icin midem bulaniyor heralde hergun fakli cesit yumurta yapiyorum menemenide deniycem

İlk bildirim benden gelsin
Önce günaydın diyeyim de
Cumartesi 78.400
Bugün 77.600
Fark -800 gram
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58
Tebrik ederim🩷
Günaydın kızlar
cumartesi kilo 88.40
Bugün kilo 87.10 kg -1.30kg
🤲
P Purple58 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Tebrik ederim🩷 tatile kacla cikmistin ?
Kilo bildirimi
Cumartesi 63.95
Salı 63.6
Fark -350 gr
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @60kiloyum
Tebrik ederim 🩷
Dün hiç uyumadım uyumadan çalışmaya gıttım bırde dün sabah tartıda yüksek gördüm o moralımı bozdu uyumadığım için hıc gıtmemış kılom bugün ancak kalkıyorum yerımden sımdı tartılırım
Uykusuzluk,gece ictigin içecekler su bile olsa tartıda çıkıyor. Vardır bir sebebi bak dün ödem tutucu şeyler yemene rağmen sadece 100 g artidasin ,demek ki dün doğru şartlarda ölçüm yapilsaydi eksideydin.
Diyetin çok iyi gidiyor kendini yargılayıp durma :KK39:Boyle diyet yapan ve kilo verememekten tedirgin olan bir arkadaşına ne derdin ?

Evet ya canım baya sıkıldı :( ama pes etmek yok

ADINIZ:

Hoşgeldin canım

Tebrik ederim🩷

Tebrik ederim🩷 tatile kacla cikmistin ?

Tebrik ederim 🩷

Uykusuzluk,gece ictigin içecekler su bile olsa tartıda çıkıyor. Vardır bir sebebi bak dün ödem tutucu şeyler yemene rağmen sadece 100 g artidasin ,demek ki dün doğru şartlarda ölçüm yapilsaydi eksideydin.
Diyetin çok iyi gidiyor kendini yargılayıp durma :KK39:Boyle diyet yapan ve kilo verememekten tedirgin olan bir arkadaşına ne derdin ?

Kuzum 85.4 ile gittim 88.4 ile geldim 😁🏆. +3 kg aldim büyük başarı 😅

Back
X