Moral herseyden önemli tabi uykusuzluk da çok etkiliyor canım cumartesiye bise kalmaz merak etme sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moral herseyden önemli tabi uykusuzluk da çok etkiliyor canım cumartesiye bise kalmaz merak etme sen
Cumartesi eksıdeyım inşallahMoral herseyden önemli tabi uykusuzluk da çok etkiliyor canım cumartesiye bise kalmaz merak etme sen
Bende ramazandan sonra öyle oldum yaa haşlanmış yumurta görmek istemiyorum bir sureIki gundur kahvalti etmekte zorlaniyorum midem bulaniyor aksam yemegini keyifle yiyiyorum ama kahvalti oyle degil yumurta yiyemeyecegim artik galiba degisik alternatifler bulmam lazim
HosgeldinizADINIZ:
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:1.45
KİLONUZ:63
HEDEF KİLONUZ: 57
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Mübaşir memur
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZoğum sonrası verememe
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Hpv 16 pozitif Safra kesesi aldırdım.Miğdem hassas Tansiyonum genelde düşük.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Bölgesel olarak kötü görünüş.Nefes darlığı ve karaciğerdeki yağlanma dan dolayi vermem gerekiyor.Birde hpv 16 pozitif bu yüzden bağışıklığımı da güçlü tutmam gerekiyor saglikli beslenmem gerekiyor.
Ben uydurdum birşey. Biraz acılı menemen yapıp içine güzel bir peynir koyuyorum ki kıvamlı olsun. Ekmeksiz ,çatalla yiyorum. Tavsiye ederim. Yanına zeytin , ceviz , yeşillik de koyunca hem tok tutuyor hem de çok lezzetliIki gundur kahvalti etmekte zorlaniyorum midem bulaniyor aksam yemegini keyifle yiyiyorum ama kahvalti oyle degil yumurta yiyemeyecegim artik galiba degisik alternatifler bulmam lazim
Supersin iradene azmine hayranim seni takipteyim
Ekmek yemedigim icin midem bulaniyor heralde hergun fakli cesit yumurta yapiyorum menemenide deniycemBen uydurdum birşey. Biraz acılı menemen yapıp içine güzel bir peynir koyuyorum ki kıvamlı olsun. Ekmeksiz ,çatalla yiyorum. Tavsiye ederim. Yanına zeytin , ceviz , yeşillik de koyunca hem tok tutuyor hem de çok lezzetli![]()
Tebrik ederimİlk bildirim benden gelsin
Önce günaydın diyeyim de
Cumartesi 78.400
Bugün 77.600
Fark -800 gram
Ellssa
Boncuk2307 P Purple58
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Uykusuzluk,gece ictigin içecekler su bile olsa tartıda çıkıyor. Vardır bir sebebi bak dün ödem tutucu şeyler yemene rağmen sadece 100 g artidasin ,demek ki dün doğru şartlarda ölçüm yapilsaydi eksideydin.Dün hiç uyumadım uyumadan çalışmaya gıttım bırde dün sabah tartıda yüksek gördüm o moralımı bozdu uyumadığım için hıc gıtmemış kılom bugün ancak kalkıyorum yerımden sımdı tartılırım
Evet ya canım baya sıkıldıama pes etmek yok
Acil şifalar dilerim canımGünaydın canlarım
Kaç gündür çok hastayım. Yatıyorum. Hiç halim yokki tartılayım. Bunu zorla yazıyorum. İnşallah cumartesi düzelirim.
Yani her türlü yiyoruzİşte hergun tartilmak bu yüzden kötü kuzum ya moral bozup yiyoruz ya da veriyoruz nasılsa diye yiyoruz
Hoşgeldin canımADINIZ:
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:1.45
KİLONUZ:63
HEDEF KİLONUZ: 57
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Mübaşir memur
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZoğum sonrası verememe
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Hpv 16 pozitif Safra kesesi aldırdım.Miğdem hassas Tansiyonum genelde düşük.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Bölgesel olarak kötü görünüş.Nefes darlığı ve karaciğerdeki yağlanma dan dolayi vermem gerekiyor.Birde hpv 16 pozitif bu yüzden bağışıklığımı da güçlü tutmam gerekiyor saglikli beslenmem gerekiyor.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın canlarım
Kaç gündür çok hastayım. Yatıyorum. Hiç halim yokki tartılayım. Bunu zorla yazıyorum. İnşallah cumartesi düzelirim.
Süpersin çiçeğim böyle devam
Harikasın ablacım cumartesi ye eksi 1 garantiSelam kızlar
Cumartesi 82.400
Bugün 82
Fark -400
Salı günleri - göründüğüm pek olmamıştır, çok iyi bence
Ellssa
Boncuk2307 P Purple58
Cok guzel abla cumaya daha eksi gelirsin insallahSelam kızlar
Cumartesi 82.400
Bugün 82
Fark -400
Salı günleri - göründüğüm pek olmamıştır, çok iyi bence
Ellssa
Boncuk2307 P Purple58
Tebrik ederim
Tebrik ederimtatile kacla cikmistin ?
Tebrik ederim
Uykusuzluk,gece ictigin içecekler su bile olsa tartıda çıkıyor. Vardır bir sebebi bak dün ödem tutucu şeyler yemene rağmen sadece 100 g artidasin ,demek ki dün doğru şartlarda ölçüm yapilsaydi eksideydin.
Diyetin çok iyi gidiyor kendini yargılayıp durmaBoyle diyet yapan ve kilo verememekten tedirgin olan bir arkadaşına ne derdin ?