Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Harika videoyu da yapacaksın değil mi
akşam bende yapıcam çiçeğimm bana 49 diye kızıyordun sabah 50 yi gördüm ibre yukarı tırmanıyor sanki sürekli ama hırs ettim inat ettim bende yopsunluysam o 47 yi görecem mutsuz oluyom işte ya herkes mutlu olduğu kiloya insin amaa sübhaneke dinimiz aminn o_O

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Benim kaptanım kim lo 🤔🤔
Yeşilçay
Kahvaltım
2 yumurta
2 dilim sucuk var zeytin hepsini yiyemedim tabi cok geldi

1000021009.webp

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

Girmek isteyen 3 kişi vardı onları takımlarınıza ekledim kaptanlarım P Purple58 ve 60kiloyum 60kiloyum

Masterfit 154.Etap

Beni takıma ekleyebilirsiniz tşk ederim

Bugün ölçüleri aldık mı :KK3:

En son basen bölgesi 115 ölmüştüm 7 cm kadar orası gitmiş
Göbeği de 105-107 olcuyordum 102-103 ölçtüm. Bakalim bu sefer nasıl olacak,:KK36:

Ben yarın ölçü alıcam inşaAllah bugün annemdeyim sabah erken çıktım evden

Selamlar, bugun ise gitmedim izin aldim okuldan. Sabah ishalle uyandim, güvenemedim kendime. Cocuklari okula biraktiktan sonra ögleye kadar uyumusum.

Az önce has patates yedim cocuklarla iyi gelir umarim.

Bedenimi ölcemedim, spor yapacak da enerjim yok kizlar.

Aksam yazarim menümü ama kimi etiketliyoruz.

Tünaydın kızlar sağlıklı ve bol eksili bir haftamız olsun. Bugüne randevu aldım dahiliye bölümüne insilün direnci ve vitamin değerlerim için öğleden sonra sonuçlar çıkacak. Bu arada yine grip olduk . Tövbe valla bu kış hastalıklardan kurtulamadık. Amcamın oğlu ile vedalaştık köyden dönerken meğer gripmiş . Çoluk çocuk yine grip olduk
Ayyy çok geçmiş olsun
İnşallah hastanede de kötü bir şey çıkmaz 🤗🤗

Selamlar, bugun ise gitmedim izin aldim okuldan. Sabah ishalle uyandim, güvenemedim kendime. Cocuklari okula biraktiktan sonra ögleye kadar uyumusum.

Ayy çok geçmiş olsun

Benim belim ağrıyor 2 gündür :( sanırım adet olacağım.. canım da çok tatlı istiyor

Eski diyet listelerimi buldum 🥹
Kafa olarak güzelce diyet moduna girip sporumu yapıp zayıflamam lazım ama tatlılar bana bakıyor kızlar 🥲🥲 duracağızzz

Cok gecmis olsun

Benim belim ağrıyor 2 gündür :( sanırım adet olacağım.. canım da çok tatlı istiyor

Eski diyet listelerimi buldum 🥹
Kafa olarak güzelce diyet moduna girip sporumu yapıp zayıflamam lazım ama tatlılar bana bakıyor kızlar 🥲🥲 duracağızzz
Lutfen yeme yedik zaten herseyin tadini biliyoruz yaza zayiflamamiz lazim adet olunca hurma bitter vs yiyerek tatli istegini atlatabilirsin .
Instagramda motive edici videolar izleyebilirsin birini izleyince hep o tarz videolar cikiyor zaten .Yersek fit olamayiz 🥰

Back
X