- 8 Ağustos 2008
- 35.555
- 43.627
- 1.123
Çok doğru karar canımTartı bildirimi yapmayan ve yeni katılanlar dışında herkesi listeye ekliyorum kaptanımEllssa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru karar canımTartı bildirimi yapmayan ve yeni katılanlar dışında herkesi listeye ekliyorum kaptanımEllssa
Canım kırmızı takım kaptanı olur musunCok geçmiş olsun canimm Allah şifa versin inşallah
Olur canımCanım kırmızı takım kaptanı olur musun
Ayy çok sevindim. Mavi takım kaptanını seçer misin.Olur canım
Ben canlı yayını kaçırdım, bugün dinleyeceğimHayirli cumalar kizlar
Dun aksam Ahmet Apanin canli yayini vardi 13 nisanda 3 aylik zayiflama grubu olusturuyor katilip katilmama arasinda kalmistim ama dunku yayin beni inanilmaz motive etti ve gruba katildim 13 nisana kadar ön hazirlik olarak ekmegi ve sekeri keserek baslayabilirsiniz dedi .
Bende bugun saglikli beslenmeye basladim insallah 14 temmuzda bitecek benimde hedefim insallah 14 temmuzda -20 kilo kiloyu gormekkahvaltimi ekmeksiz yaparak basladim ama tartilmadim yarin sizlerle beraber tartilacagim azmimiz motivemiz eksilerimiz bol olsun insallah bu yaz bizim yazimiz olsun bizi her gordugunde cok kilo almissin diyenler artik ne guzel kilo vermissin ne yaptin diye bize imrensinler insallah . Aminn
![]()
Hoşgeldin canımKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):
Yaşınız :33
Boyunuz :1.58
Kilonuz :70
Mesleğiniz :memur
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Kilo Alma Nedeniniz : düzensiz beslenme
Hedef Kilonuz :55
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz :sağlıklı yaşam
Ellssa Merhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim
Evet canim kesinlikle motive ediyor ertesi gun yine dinledim kizim diyorki anne sen bunu dinlememismiydin olsun kizim dedim motive oluyorumBen canlı yayını kaçırdım, bugün dinleyeceğim
Gerçekten çok motive ediyor insanı
80 lerde 3.siradayim hadi bakalim hedefim 70 ler ligiLİG SIRALAMASI
TÜY KADAR HAFİFLER LİGİ KİLO @yosunlupapatya 49.85
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @bluegreeneyes 63.95 @nil202035 70.00 @Azmet5255 66.95 Ellssa
71.60 @fayfeyfiy 67.95 @suspushanimcim 71.90 @_Zeze 68.05 @Ilyusa 73.70 @Beth18 68.60 @Cicekbocekkaktus 74.80 @sibel_84 78.40 @FitFiliz 79.70
80' LER LİGİ KİLO gezegenfeza
82.40 60kiloyum
82.80 zeyneppk
83.20 Sem2024
88.40
90'LAR LİGİ KİLO @Amine Busra 93.70 ALTIN LİG KİLO P Purple58 102.70
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (05.04.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim![]()
Hala tatlı isteğim geçmedi, çok sık yokluyor beniben de hazırlık düşünüyordum. gel direk listelere girelim dülülü dülülüüüü![]()
Geldim kaptanım oğlan fena hasta oldu dün 4 kere kan alındı 3 kere serum bağlandı akşam yedide çıktık hastaneden sonra benim de migreniim tutunca anca kendime gelebildim. şimdi lig sıralamasını yaparım. Bir de tartı günü olduğunu unuttum kahvaltı yapmış bulundum yarın sabah atayım resmi.
Diz ağrısı çok zor kuzum, geçmiş olsunSanırım ben moyivasyon için takviye satın alıyorum
Bunca olumlu şey içinde dizim ödem tuttu. Bağ dokusu zedelenmem vardı o nuksetti. Acaba dedim vitamin mi eksik aldım ki meyve yemedim salatayı da taze yapmadım gitti c vitamini
Sabahtan beri chatgpt ile diyalog halinde yım. Hangi vitamini ne ara kullanayım diye.
Yumurta kabuğu ekstresi, kollajenli bir takviye ve Dr önerisi ile o
Satın aldigim formda c vit yokmuş, ilave c vit de aldım . Kolajen üretimi için gerekiyor
Bir de kargo ödememek için bromelain almıştım içinde krom ve çinko da var tam diyete yönelik diye aldım.
Meğer bromelin hatta çinko bağ dokusu için hepsinden önemliymiş iyi oldu aldığım, çünkü saçlar ve cilt kuruluğu yüzünden düşünüyordum çinko kullanmam gerektiğini.
Anlayacağın bakım onarım çalışmasına başladım
Ben de dışarı genelde yer fıstığı götürüyorum. Minnak bir saklama kabı iyi olabilir. 73 kilo hedefinin ödülü de o olsun
72ninki belli , bileklik olacak
Çok geçmiş olsun canımGeldim kaptanım oğlan fena hasta oldu dün 4 kere kan alındı 3 kere serum bağlandı akşam yedide çıktık hastaneden sonra benim de migreniim tutunca anca kendime gelebildim. şimdi lig sıralamasını yaparım. Bir de tartı günü olduğunu unuttum kahvaltı yapmış bulundum yarın sabah atayım resmi.
Çok şükürbenim hala sürüyor ama magnezyum içiyorum iki gündür. daha iyiyim çok şükür![]()
Ağzından çıkana dikkat et canım, ne çocuklar ne anneler hasta olmasınTeşekkür ederiz çiçeğim valla çocuklar hasta olacağına biz olalım daha iyi, çok yalnız olduğumu dün bir kere daha anladım.
tamam canımHmm60kiloyum kabul ederse mavi kaptanı olsun
ben bugün de karbo yedimHala tatlı isteğim geçmedi, çok sık yokluyor beni
Arada yerim diye düşünüyorum
Yarın da bizim cimcimenin doğum günü, belki orda da pasta yerim
gel gel kurulur şimdi. sen de giriyorsun değil mi takımlara?Takımlar kurulmamış
Neyse arada gelip bakarım
Artık sık uğramalıyım