Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayirli cumalar kizlar :KK68:
Dun aksam Ahmet Apanin canli yayini vardi 13 nisanda 3 aylik zayiflama grubu olusturuyor katilip katilmama arasinda kalmistim ama dunku yayin beni inanilmaz motive etti ve gruba katildim 13 nisana kadar ön hazirlik olarak ekmegi ve sekeri keserek baslayabilirsiniz dedi .
Bende bugun saglikli beslenmeye basladim insallah 14 temmuzda bitecek benimde hedefim insallah 14 temmuzda -20 kilo kiloyu gormek :KK71:kahvaltimi ekmeksiz yaparak basladim ama tartilmadim yarin sizlerle beraber tartilacagim azmimiz motivemiz eksilerimiz bol olsun insallah bu yaz bizim yazimiz olsun bizi her gordugunde cok kilo almissin diyenler artik ne guzel kilo vermissin ne yaptin diye bize imrensinler insallah . Aminn🥰
Ben canlı yayını kaçırdım, bugün dinleyeceğim
Gerçekten çok motive ediyor insanı

KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):
Yaşınız :33
Boyunuz :1.58
Kilonuz :70
Mesleğiniz :memur
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Kilo Alma Nedeniniz : düzensiz beslenme
Hedef Kilonuz :55

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz :sağlıklı yaşam

Ellssa Ellssa Merhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim
Hoşgeldin canım

LİG SIRALAMASI

TÜY KADAR HAFİFLER LİGİ :rapci:KİLO
@yosunlupapatya49.85
60'LAR LİGİ :KK37:KİLO70'LER LİGİ :super:KİLO
@bluegreeneyes63.95@nil20203570.00
@Azmet525566.95 Ellssa Ellssa 71.60
@fayfeyfiy67.95@suspushanimcim71.90
@_Zeze68.05@Ilyusa73.70
@Beth1868.60@Cicekbocekkaktus74.80
@sibel_8478.40
@FitFiliz79.70
80' LER LİGİ :KK6:KİLO
gezegenfeza gezegenfeza 82.40
60kiloyum 60kiloyum 82.80
zeyneppk zeyneppk 83.20
Sem2024 Sem2024 88.40
90'LAR LİGİ HoppaKİLO
@Amine Busra93.70
ALTIN LİG :KK50:KİLO
P Purple58 102.70

🌟🌟 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN:KK200:
🌟🌟Lig tablosu etap sonunda (05.04.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim :KK68:
80 lerde 3.siradayim hadi bakalim hedefim 70 ler ligi 🤗

ben de hazırlık düşünüyordum. gel direk listelere girelim dülülü dülülüüüü:halay::halay::halay:
Hala tatlı isteğim geçmedi, çok sık yokluyor beni
Arada yerim diye düşünüyorum
Yarın da bizim cimcimenin doğum günü, belki orda da pasta yerim

Geldim kaptanım oğlan fena hasta oldu dün 4 kere kan alındı 3 kere serum bağlandı akşam yedide çıktık hastaneden sonra benim de migreniim tutunca anca kendime gelebildim. şimdi lig sıralamasını yaparım. Bir de tartı günü olduğunu unuttum kahvaltı yapmış bulundum yarın sabah atayım resmi.

Canimmm çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin

Sanırım ben moyivasyon için takviye satın alıyorum 🥳
Bunca olumlu şey içinde dizim ödem tuttu. Bağ dokusu zedelenmem vardı o nuksetti. Acaba dedim vitamin mi eksik aldım ki meyve yemedim salatayı da taze yapmadım gitti c vitamini🙈
Sabahtan beri chatgpt ile diyalog halinde yım😁. Hangi vitamini ne ara kullanayım diye.
Yumurta kabuğu ekstresi, kollajenli bir takviye ve Dr önerisi ile o
Satın aldigim formda c vit yokmuş, ilave c vit de aldım . Kolajen üretimi için gerekiyor
Bir de kargo ödememek için bromelain almıştım içinde krom ve çinko da var tam diyete yönelik diye aldım.
Meğer bromelin hatta çinko bağ dokusu için hepsinden önemliymiş iyi oldu aldığım, çünkü saçlar ve cilt kuruluğu yüzünden düşünüyordum çinko kullanmam gerektiğini.
Anlayacağın bakım onarım çalışmasına başladım 🤭
Ben de dışarı genelde yer fıstığı götürüyorum. Minnak bir saklama kabı iyi olabilir. 73 kilo hedefinin ödülü de o olsun 🥰
72ninki belli , bileklik olacak
Diz ağrısı çok zor kuzum, geçmiş olsun
Bende artık karar verdim, dizimdeki sıvıyı çektireceğim, kimbilir ne zamana randevu bulacağız

Geldim kaptanım oğlan fena hasta oldu dün 4 kere kan alındı 3 kere serum bağlandı akşam yedide çıktık hastaneden sonra benim de migreniim tutunca anca kendime gelebildim. şimdi lig sıralamasını yaparım. Bir de tartı günü olduğunu unuttum kahvaltı yapmış bulundum yarın sabah atayım resmi.
Çok geçmiş olsun canım 🤲🏼

Teşekkür ederiz çiçeğim valla çocuklar hasta olacağına biz olalım daha iyi, çok yalnız olduğumu dün bir kere daha anladım.
Ağzından çıkana dikkat et canım, ne çocuklar ne anneler hasta olmasın🤲🏼
Hastalık ta bir imtihan, Rabbim tez zamanda şifa versin, bize de imtihanda başarılar versin 🤲🏼

Hala tatlı isteğim geçmedi, çok sık yokluyor beni
Arada yerim diye düşünüyorum
Yarın da bizim cimcimenin doğum günü, belki orda da pasta yerim
ben bugün de karbo yedim :KK43: tabi 1 aydan fazladır tatlı yiye yiye ayarlar oynadı. ama tamam artık takımlar da kurulsun tam motive devam inşallah. bir süre çok tatlı yiyince vücudun dengeyi bulması zaman alıyormuş. diyetisyenim öyle demişti.

Back
X