Hala rakibin canım, ye onu yen onuAbooo olmadı demii rakibimde olamıcakti
Ekstra şeker konuluyor mu bilmiyorum ama koymayacaksan yiyebilirsin galiba canım, ben tam emin olamıyorum. Hiç yemedim tadını da bilmiyorum ama şimdiden afiyet olsun. Sadece miktarına dikkat edersen güzel olur.Selam kızlargünaydınlar ve harika bir gün olması dileğiyle
İncir uyutması yapsam iftar için, diyete uygun bir tarif olur mu sizce ?
P Purple58arke Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanim18 mart salı menüsü
Sahur (oruç değilim regl devam ediyor)
1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek.
17.00 akşam
1.5 adet tavuk kalçalı but, 1 lavaş, domates soğan söğüş.
18.00 ara
5 adet yer kirazı kurusu, 2 ceviz, 1 avuç içi tuzlu fıstık, şekersiz çay.
Su 1.5 lt
Spor
Eki Görüntüle 3562387
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
@FitFiliz
Bence güzel olur canım içinde ilave şeker yok diye biliyorumSelam kızlargünaydınlar ve harika bir gün olması dileğiyle
Ekstra şeker ilavesi yapmıyorum, o zaman yapabilirim sanırım. Teşekkür ederimEkstra şeker konuluyor mu bilmiyorum ama koymayacaksan yiyebilirsin galiba canım, ben tam emin olamıyorum. Hiç yemedim tadını da bilmiyorum ama şimdiden afiyet olsun. Sadece miktarına dikkat edersen güzel olur.
Insallahhhh yaHala rakibin canım, ye onu yen onu
Rakip dişli rakip harika rakip muhteşemInsallahhhh ya
hakkaten yaa un çuvalına düşerdin sen, niye böyle oldu. Benim kaptanlığım zamanında herkes bir aşka geliyor mübarekRakip dişli rakip harika rakip muhteşemsenin işin de zor beaa bak akşam lahmacun yapicam diye kalktım kendime keto lavaş yaptım
Hey gidi günlerbluegreeneyes in "un cuvalini sakla"sözleri hala kulağımda
Keto lavaş ı napcan beee lahmacun varkenn az bi göm yavvvRakip dişli rakip harika rakip muhteşemsenin işin de zor beaa bak akşam lahmacun yapicam diye kalktım kendime keto lavaş yaptım
Hey gidi günlerbluegreeneyes in "un cuvalini sakla"sözleri hala kulağımda
Dünden sonra bugün tekrar başlamaya karar verdim birtanem 10 gün var bayrama en azından ödemlerim gider diye düşünüyorum.Eksi gelmene sevindim canım
Keşke tartilsan canım, belki seni frenleme konusunda yardımı olur. Yediklerini biraz azaltmaya calis, emeklerinin boşa gitmesini hiç istemeyiz.
Yok kendi kendime devam edeceğim ramazan bitene kadar sonra tamamen aranıza döneceğim çiçeğim bugün bir tartılayım da ona göre hareket ederim.Bence de tartilmalisin. Korkunun ecele faydası yok. En azından cumartesi tartilarini kaçırma
Bence abartmadığın sürece sıkıntı olmaz, nasıl yapılıyor bilmiyorum ama her şeyin dozu karar fazlası zarar. Tadımlık yersen bir şeycik olmazSelam kızlar günaydınlar ve harika bir gün olması dileğiyle
İlk defa duydum bunu. Baktım tarifine gayet diyet bir tatlıSelam kızlargünaydınlar ve harika bir gün olması dileğiyle
7 Adet kuru incir 331 kalori iyi mişSelam kızlargünaydınlar ve harika bir gün olması dileğiyle
Şekeri yok, bir de incirlerin sütü mayalaması bana hep enteresan geliyor7 Adet kuru incir 331 kalori iyi mişbende şekerde konuluyor sandım sadece incirmiş diyet için çok iyi düşünce vallahi aşırı tüketmeyecen sadece yoksa alırsın kiloşlari
Evett güzel bi düşünce şekeri var sandım işon tuhafı hep duyardım ama şeker vardır illaki sonuçta bi tatlı diye anamm tarife bakem dedim şokŞekeri yok, bir de incirlerin sütü mayalaması bana hep enteresan geliyor
İki gündür çok dengesiz beslendim saç boyama bakım derkenEksi gelmene sevindim canım
Keşke tartilsan canım, belki seni frenleme konusunda yardımı olur. Yediklerini biraz azaltmaya calis, emeklerinin boşa gitmesini hiç istemeyiz.
Hızlıca başlama kararı alarak en iyisini yapmışsın canım, bekledikçe kilo almaya devam edecektin. En kötü ihtimalle korumuş olursun böyleceDünden sonra bugün tekrar başlamaya karar verdim birtanem 10 gün var bayrama en azından ödemlerim gider diye düşünüyorum.
Yok kendi kendime devam edeceğim ramazan bitene kadar sonra tamamen aranıza döneceğim çiçeğim bugün bir tartılayım da ona göre hareket ederim.
Bence abartmadığın sürece sıkıntı olmaz, nasıl yapılıyor bilmiyorum ama her şeyin dozu karar fazlası zarar. Tadımlık yersen bir şeycik olmazbenim gibi abartma
Afiyet olsun canım benim, ne güzel bir irade tutturdun yine sen. Bir ara bayağı kopmuştun sanki. Emzirirken oruç zorlamıştır normal olarak, bebiş büyüyünce tutarsın artık.arke Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus gör gör bugünümü
Aç karna ; tarçınlı türk kahve - sirkeli su
17.00
Eki Görüntüle 3562790
Iftarda
2 çatal revani tatlısı toktum zaten aç değildim
dün oruç zor tuttum duramadım hep emziriyorum3litre su ictim dışarda işimiz vardı baya giysi miysi kuyumcu muyumcu derken yorulduk anca o saatte kahvaltı yedim ama iyi oldu
22.00 da da yoğurt kürü (bol acı pulbiber ve limon eşliğinde)
Evettt elbise aldım o beni iyice gaza getirdi 60 olmam lazımAfiyet olsun canım benim, ne güzel bir irade tutturdun yine sen. Bir ara bayağı kopmuştun sanki. Emzirirken oruç zorlamıştır normal olarak, bebiş büyüyünce tutarsın artık.
Afiyet olsun canım19 Mart Çarşamba menüsü
11.30 kahvaltı
3 yer kirazı kurusu, 2 ceviz, 10 çiğ badem.
16.00 akşam
2 haşlanmış yumurta (maydanozlu salata), 1 dilim süzme peynir, 2 dilim protein ekmek (yumurta, lor, glutensiz yulaf ile kendim yaptım), 1 tabak nohut salatası (haşlanmış nohut, kapya biber, yeşil zeytin, soğan yağ limon baharatlar), şekersiz çay. Yemekten sonra da 1 avuç tuzlu fıstık yedim.
Su 2 lt
Spor yaparsam sonra paylaşırım.
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?