Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlar günaydınlar ve harika bir gün olması dileğiyle

İncir uyutması yapsam iftar için, diyete uygun bir tarif olur mu sizce ?

P Purple58 arke Ellssa Boncuk2307
Ekstra şeker konuluyor mu bilmiyorum ama koymayacaksan yiyebilirsin galiba canım, ben tam emin olamıyorum. Hiç yemedim tadını da bilmiyorum ama şimdiden afiyet olsun. Sadece miktarına dikkat edersen güzel olur.

Afiyet olsun kaptanim

Bence güzel olur canım içinde ilave şeker yok diye biliyorum

Ekstra şeker konuluyor mu bilmiyorum ama koymayacaksan yiyebilirsin galiba canım, ben tam emin olamıyorum. Hiç yemedim tadını da bilmiyorum ama şimdiden afiyet olsun. Sadece miktarına dikkat edersen güzel olur.
Ekstra şeker ilavesi yapmıyorum, o zaman yapabilirim sanırım. Teşekkür ederim

Rakip dişli rakip harika rakip muhteşem senin işin de zor beaa bak akşam lahmacun yapicam diye kalktım kendime keto lavaş yaptım
Hey gidi günler bluegreeneyes in "un cuvalini sakla"sözleri hala kulağımda

Rakip dişli rakip harika rakip muhteşem senin işin de zor beaa bak akşam lahmacun yapicam diye kalktım kendime keto lavaş yaptım
hakkaten yaa un çuvalına düşerdin sen, niye böyle oldu. Benim kaptanlığım zamanında herkes bir aşka geliyor mübarek

Keto lavaş ı napcan beee lahmacun varkenn az bi göm yavvv

Eksi gelmene sevindim canım

Keşke tartilsan canım, belki seni frenleme konusunda yardımı olur. Yediklerini biraz azaltmaya calis, emeklerinin boşa gitmesini hiç istemeyiz.
Dünden sonra bugün tekrar başlamaya karar verdim birtanem 10 gün var bayrama en azından ödemlerim gider diye düşünüyorum.
Bence de tartilmalisin. Korkunun ecele faydası yok. En azından cumartesi tartilarini kaçırma
Yok kendi kendime devam edeceğim ramazan bitene kadar sonra tamamen aranıza döneceğim çiçeğim bugün bir tartılayım da ona göre hareket ederim.

Bence abartmadığın sürece sıkıntı olmaz, nasıl yapılıyor bilmiyorum ama her şeyin dozu karar fazlası zarar. Tadımlık yersen bir şeycik olmaz benim gibi abartma

7 Adet kuru incir 331 kalori iyi miş bende şekerde konuluyor sandım sadece incirmiş diyet için çok iyi düşünce vallahi aşırı tüketmeyecen sadece yoksa alırsın kiloşlari

Son düzenleme:
arke Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus gör gör bugünümü

Aç karna ; tarçınlı türk kahve - sirkeli su

17.00

Iftarda
2 çatal revani tatlısı toktum zaten aç değildim

dün oruç zor tuttum duramadım hep emziriyorum 3litre su ictim dışarda işimiz vardı baya giysi miysi kuyumcu muyumcu derken yorulduk anca o saatte kahvaltı yedim ama iyi oldu

22.00 da da yoğurt kürü (bol acı pulbiber ve limon eşliğinde)

Hızlıca başlama kararı alarak en iyisini yapmışsın canım, bekledikçe kilo almaya devam edecektin. En kötü ihtimalle korumuş olursun böylece

Afiyet olsun canım benim, ne güzel bir irade tutturdun yine sen. Bir ara bayağı kopmuştun sanki. Emzirirken oruç zorlamıştır normal olarak, bebiş büyüyünce tutarsın artık.

19 Mart Çarşamba menüsü
11.30 kahvaltı
3 yer kirazı kurusu, 2 ceviz, 10 çiğ badem.

16.00 akşam
2 haşlanmış yumurta (maydanozlu salata), 1 dilim süzme peynir, 2 dilim protein ekmek (yumurta, lor, glutensiz yulaf ile kendim yaptım), 1 tabak nohut salatası (haşlanmış nohut, kapya biber, yeşil zeytin, soğan yağ limon baharatlar), şekersiz çay. Yemekten sonra da 1 avuç tuzlu fıstık yedim.

Su 2 lt
Spor yaparsam sonra paylaşırım.

Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Afiyet olsun canım benim, ne güzel bir irade tutturdun yine sen. Bir ara bayağı kopmuştun sanki. Emzirirken oruç zorlamıştır normal olarak, bebiş büyüyünce tutarsın artık.
Evettt elbise aldım o beni iyice gaza getirdi 60 olmam lazım cok zorladı beni asırı anında midem gugruluyodu bugün yemesemde hadi hep su içtim o beni tok tuttu gizli gizli ictim tabii oda burda şurda oruç tutanlar var yanii öyle yani bugün baya işim olunca yemek aklıma gelmedii iyi oldu seneye kesin tutarım 1.5 yasında oluyor memeyide keserim

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…