- 14 Şubat 2021
- 1.755
- 10.554
- 158
- 44
Ammmaaaan beni mi alacaktin kızAfiyet olsun çiçeeemm çok güzel menü
Cicekbocekkaktus çiçeeemii de koparıp alacaktık ama transfere hak kazanamadım
Geçmiş olsun canım, öğledeki börek miktarı umarım azdır, menü güzel, adımlar güzel
Tartı sonuçlarını görmeden dün seni alırım diye düşünüyordum çünkü keto sana iyi geldiAmmmaaaan beni mi alacaktin kızFitFiliz daha çok kilo verdi ama
Neyse biz kilo verdik siz tırt çıktınız salı tartisinda
Afiyet olsun kaptanim neden pişmemiş lahana sarması pisirip yiyeydin yaSalı menüm
Sahur
3 hurma su
İftar
1 kase ıspana çorbası
2 çatal kereviz
pişmemiş lahana sarma
1 kase yoğurt
30 dk ev egzers,z,
21cüz
Boncuk2307 P Purple58
Afiyet olsun çiçeğimEllssa Boncuk2307 P Purple58 Jou
Salı
23.00
4 minik hindi sosis, mayonez, 1 kornişon turşu
İftar
Kremalı kabak çorba
Keto lavastan pizza
Bol limonlu turplu salata
22
ev yapımı stevyali limonata
Maden suyu
Spor: 2700 adım
Ah ablam ah durumlar kötü, ne kadar aldım tahmin edebiliyorum ne varsa direkt kalça ve basenlere gidiyor çünküAman canım dikkat et çok fazla alma. Ramazan biter bitmez dönüp aldıklarını hemen verirsin boncuğum
Hemen arkandayım, yakaliycam seni
Eksi gelmene sevindim canım
Keşke tartilsan canım, belki seni frenleme konusunda yardımı olur. Yediklerini biraz azaltmaya calis, emeklerinin boşa gitmesini hiç istemeyiz.Ah ablam ah durumlar kötü, ne kadar aldım tahmin edebiliyorum ne varsa direkt kalça ve basenlere gidiyor çünkü
Ama Allahtan burası var veririm inşallah sizlerle
Afiyet olsun canımİyi geceler
Menüm :
Sahur : 2 sigara böreği, 3-4 zeytin, salatalık
İftar : 1 kase çorba, 3 hurma, yoğurtlu kabak salatası, 1 tabak kıymalı pırasa yemeği
Yürüyüş : 5975 adım
Su : 1 litre
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Afiyet olsun canımP Purple58Ellssa Boncuk2307
18 Mart
Sabah: 9:00 bir iki parça sucuk. Acı biber beyaz peynir, biraz da kendi yaptığım ekşi mayalı ekmek
Ara: bir kare bitter bir iki kaşık yoğurt ve üstüne hurma +13:00 gibi bir avuç fıstık ve kahve
Akşam: iki tavuk kanat+kuşkonmaz
Spor: bugün bir spor salonunun deneme dersine gittim bir saat aletli spor yaptım(adımlara yansımadı) Üstüne de kısa bi yürüyüş
Bence de tartilmalisin. Korkunun ecele faydası yok. En azından cumartesi tartilarini kaçırmaAh ablam ah durumlar kötü, ne kadar aldım tahmin edebiliyorum ne varsa direkt kalça ve basenlere gidiyor çünkü
Ama Allahtan burası var veririm inşallah sizlerle
Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorumKızlar art arda çocuklarım hasta oldu giremedim ,en küçüğüm hala ateşli. Yazamadım kusura bakmayın
Abooo olmadı demii rakibimde olamıcaktiAfiyet olsun çiçeeemm çok güzel menü
Cicekbocekkaktus çiçeeemii de koparıp alacaktık ama transfere hak kazanamadım
Geçmiş olsun canım, öğledeki börek miktarı umarım azdır, menü güzel, adımlar güzel
Ben zaten o saatlerde bebe uyanıyo ne hikmetse hissediyorAfiyet olsun kahvaltıyı özledim ama sahurda uykudan uğraşmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?