• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi geceler 🌙

Menüm :
Sahur : 2 sigara böreği, 3-4 zeytin, salatalık
İftar : 1 kase çorba, 3 hurma, yoğurtlu kabak salatası, 1 tabak kıymalı pırasa yemeği

Yürüyüş : 5975 adım
Su : 1 litre

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58
Sahurda kalem böreği gibi hem hamur hem kızartmalı şeyler yemesen daha güzel menü olur canım.
P Purple58 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

18 Mart

Sabah: 9:00 bir iki parça sucuk. Acı biber beyaz peynir, biraz da kendi yaptığım ekşi mayalı ekmek

Ara: bir kare bitter bir iki kaşık yoğurt ve üstüne hurma +13:00 gibi bir avuç fıstık ve kahve

Akşam: iki tavuk kanat+kuşkonmaz

Spor: bugün bir spor salonunun deneme dersine gittim bir saat aletli spor yaptım(adımlara yansımadı) Üstüne de kısa bi yürüyüş
Harika
Bu arada 7 li rakamları görmüşsün ayrıca tebrik ediyorum :KK37:
18 Mart
Sahur: sahura kalkmadım, gece hafif alıştırıp yattım.

Iftar: 1 kase corba, yarım porsiyon bulgur köftesi, yarım lavaşın içine kıyma koyup yedim.

1 litre su
Sahura kalk bence daha hafif olursun hem de 1 barda su da olsa sahurun bereketinden nasip alırsın :KK66:
Kızlar art arda çocuklarım hasta oldu giremedim ,en küçüğüm hala ateşli. Yazamadım kusura bakmayın 😔
Çok geçmiş olsun canım
18 mart salı menüsü
Sahur (oruç değilim regl devam ediyor)
1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek.

17.00 akşam
1.5 adet tavuk kalçalı but, 1 lavaş, domates soğan söğüş.

18.00 ara
5 adet yer kirazı kurusu, 2 ceviz, 1 avuç içi tuzlu fıstık, şekersiz çay.

Su 1.5 lt
Spor
Eki Görüntüle 3562387

@FitFiliz
Oo iddialı kaptan menüsü :kk77:
Selam kızlar 🥰 günaydınlar ve harika bir gün olması dileğiyle

İncir uyutması yapsam iftar için, diyete uygun bir tarif olur mu sizce ?

P Purple58 arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Sanki tatlı bir şey gibi geldi umarım yapmamışsındır canım

İyi akşamlar 🌇

Menüm :

Sahur : 5 kaşık yoğurt, 3 hurma, 3 kayısı
İftar: 1 kase çorba, yarım tabak pırasa yemeği, 1 bardak şalgam, 2 küçük parça et, 1 kase yoğurt

Su : 1 litre (devam edeceğim)
Yürüyüş : 10 bin adım

Eklentiler

• IMG_2793.webp
    IMG_2793.webp
    8 KB · Görüntüleme: 2
Saat 23 de yemek zorundamıydın diye düşündüm elimde olmadan o_O
Sahuru o saatte yapıp yatıyor ya ondan kaptanim
Çarşamba menüm

Sahur
3 hurma

İftar
1 kase çorba
1 tabak lahana sarma
Biraz çılbır
Tere

1 minik limonlu kek
4-5 çiğ badem

22.cüz

Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58
Afiyet olsun canım
İyi akşamlar 🌇

Menüm :

Sahur : 5 kaşık yoğurt, 3 hurma, 3 kayısı
İftar: 1 kase çorba, yarım tabak pırasa yemeği, 1 bardak şalgam, 2 küçük parça et, 1 kase yoğurt

Su : 1 litre (devam edeceğim)
Yürüyüş : 10 bin adım

Afiyet olsun canim inciri yapmadın mı bugün

Şekeri yok, bir de incirlerin sütü mayalaması bana hep enteresan geliyor :KK36:
Ben nohutla yoğurt mayası yapmıştım. Önceden hep yoğurttan başka birşey maya olmuyor sanıyorduk. Bitkilerin üzerindeki bakteri ve mantarlar mayaliyor.
Çam kozalağı, kuru meyveler de maya için kullanılıyormuş. Turşu için nohut, hardal tohumu, çörek otu gibi tohumlar , üzüm çöpü eskiler turşuya koyardı zaten. Çok ilginç
Keto lavaş ı napcan beee lahmacun varkenn az bi göm yavvv
Misafirim vardı. Ben tatlı yaptım, misafir de cevizli baklava getirmiş. Yaşandı bitti saygısızca :KK1:Bu ketoyubtoplam 24 gün yapmış oldum🥴 yine de kendimi kutlarım , inşallah hemen geri dönebilirim🤲

Sahurda kalem böreği gibi hem hamur hem kızartmalı şeyler yemesen daha güzel menü olur canım.

Harika
Bu arada 7 li rakamları görmüşsün ayrıca tebrik ediyorum :KK37:

Sahura kalk bence daha hafif olursun hem de 1 barda su da olsa sahurun bereketinden nasip alırsın :KK66:

Çok geçmiş olsun canım

Oo iddialı kaptan menüsü :kk77:

Sanki tatlı bir şey gibi geldi umarım yapmamışsındır canım
Bebeklerim çok erken uyaniyo, bide sahura kalkarak uykumu bölmek istemiyorum. Çok az uyku ile idare ediyorum yoksa bende isterdim sahura kalkıp yemek.

19 Mart Çarşamba
Sahur: su
İftar: 1 dolu tabak nohut, 1 kase ev yapımı yoğurt, 1 tane yaprak sarma, gavurdağı salata, birkaç parça mor pancar ve havuç
Çayın yanında: meyve tatlısı (ayva ve elmaları sade, şekersiz fırınladım. Yerken üstüne biraz tahin, biraz bal ekledim. Meyveyi biraz çok kaçırmış olabilirim. 🥲)

Su: Bugün iki litreye tamlamakta zorlanacağım sanki. Ha gayret :)
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş

Yaptım da olmadı henüz, mayalanmasını bekliyorum :kk77:
Ben de deneyecektim bugün ama evde incir yokmuş, çıkmaya üşendim 😊 muhakkak deneyeceğim çok merak ettim. Ama bazıları yorumlara acı oldu falan yazmış. Baya da fazla kişi yazmış, dikkatimi çekti. Sende böyle bir şey oluyor mu?

Sabit olmak da iyidir canım, cumartesi kesin eksi gelir 💕

Evet kuşum bugün dınlen 🥰

Geçmiş olsun kaptanım.

Aynı rakamlari yazmıssın canım ama 100 gr artı da sorun olmaz zaten.
İnşallah kaptanım üzerimde bi ağırlık var spor yaparım diyordum onu bile yapamıyorum akşam nasıl yattığımı hatırlamıyorum çocuklar uyuyunca hemen uyuyorum sadece adım tamamlamaya çalışıyorum bu şekilde de inşallah cumartesi inerim eksiye
Rakip dişli rakip harika rakip muhteşem 🤪 senin işin de zor beaa🫢 bak akşam lahmacun yapicam diye kalktım kendime keto lavaş yaptım 🥳
Hey gidi günler bluegreeneyes bluegreeneyes in "un cuvalini sakla"sözleri hala kulağımda 😅
Valla sürekli hamurişi yenilen bir evde keto yapman büyük başarı tebrik ederim🤍 🧿🧿hem de un çuvalına rağmen 😊

18 mart menü
Sahur
4 kaşıl yoğurt içine muz tahin chia keten tohumu bal, 2 dilim peynir, 7 zeytin, domates yeşillik
İftar
1 kase çorba, 6 kaşık mantarlı tavuk sote, 4 kaşık makarna, salata
Ara 1 avuç kuruyemiş, 1 dilim baklava.
2 litre su 8.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
1000020344.webp

19 mart menü
Sahur
1.5 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 10 zeytin yeşillik domates 1 dilim ekmek, 1 bardak süt
İftar
1 kase çorba, 5 köfte, 1 orta patates, salata, 1 bardak kefir
Ara
2 hurma arasında fıstık ezmesi
2.5 litre su 8.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke 1000020345.webp

Back
X