Saat 23 de yemek zorundamıydın diye düşündüm elimde olmadanEllssa Boncuk2307 P Purple58 @Jou
Salı
23.00
4 minik hindi sosis, mayonez, 1 kornişon turşu
İftar
Kremalı kabak çorba
Keto lavastan pizza
Bol limonlu turplu salata
22
ev yapımı stevyali limonata
Maden suyu
Spor: 2700 adım
Sahurda kalem böreği gibi hem hamur hem kızartmalı şeyler yemesen daha güzel menü olur canım.İyi geceler
Menüm :
Sahur : 2 sigara böreği, 3-4 zeytin, salatalık
İftar : 1 kase çorba, 3 hurma, yoğurtlu kabak salatası, 1 tabak kıymalı pırasa yemeği
Yürüyüş : 5975 adım
Su : 1 litre
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
HarikaP Purple58Ellssa Boncuk2307
18 Mart
Sabah: 9:00 bir iki parça sucuk. Acı biber beyaz peynir, biraz da kendi yaptığım ekşi mayalı ekmek
Ara: bir kare bitter bir iki kaşık yoğurt ve üstüne hurma +13:00 gibi bir avuç fıstık ve kahve
Akşam: iki tavuk kanat+kuşkonmaz
Spor: bugün bir spor salonunun deneme dersine gittim bir saat aletli spor yaptım(adımlara yansımadı) Üstüne de kısa bi yürüyüş
Sahura kalk bence daha hafif olursun hem de 1 barda su da olsa sahurun bereketinden nasip alırsın18 Mart
Sahur: sahura kalkmadım, gece hafif alıştırıp yattım.
Iftar: 1 kase corba, yarım porsiyon bulgur köftesi, yarım lavaşın içine kıyma koyup yedim.
1 litre su
Çok geçmiş olsun canımKızlar art arda çocuklarım hasta oldu giremedim ,en küçüğüm hala ateşli. Yazamadım kusura bakmayın
Oo iddialı kaptan menüsü18 mart salı menüsü
Sahur (oruç değilim regl devam ediyor)
1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek.
17.00 akşam
1.5 adet tavuk kalçalı but, 1 lavaş, domates soğan söğüş.
18.00 ara
5 adet yer kirazı kurusu, 2 ceviz, 1 avuç içi tuzlu fıstık, şekersiz çay.
Su 1.5 lt
Spor
Eki Görüntüle 3562387
@FitFiliz
Sanki tatlı bir şey gibi geldi umarım yapmamışsındır canımSelam kızlargünaydınlar ve harika bir gün olması dileğiyle
İncir uyutması yapsam iftar için, diyete uygun bir tarif olur mu sizce ?
P Purple58arke Ellssa Boncuk2307
Tarifi paylaşıyorum, güzel bir lezzetSanki tatlı bir şey gibi geldi umarım yapmamışsındır canım
Sahuru o saatte yapıp yatıyor ya ondan kaptanimSaat 23 de yemek zorundamıydın diye düşündüm elimde olmadan
Afiyet olsun canımÇarşamba menüm
Sahur
3 hurma
İftar
1 kase çorba
1 tabak lahana sarma
Biraz çılbır
Tere
1 minik limonlu kek
4-5 çiğ badem
22.cüz
Boncuk2307 P Purple58
Afiyet olsun canim inciri yapmadın mı bugünİyi akşamlar
Menüm :
Sahur : 5 kaşık yoğurt, 3 hurma, 3 kayısı
İftar: 1 kase çorba, yarım tabak pırasa yemeği, 1 bardak şalgam, 2 küçük parça et, 1 kase yoğurt
Su : 1 litre (devam edeceğim)
Yürüyüş : 10 bin adım
Yaptım da olmadı henüz, mayalanmasını bekliyorumSahuru o saatte yapıp yatıyor ya ondan kaptanim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim inciri yapmadın mı bugün
Bende incir alıp yapayım hafif güzel bir tatlı Afiyet olsun canımYaptım da olmadı henüz, mayalanmasını bekliyorum
Teşekkür ederimBende incir alıp yapayım hafif güzel bir tatlı Afiyet olsun canım
Sahuru hazırlayıp yatayım dedim, canım çekti erken sahur oldu birazSaat 23 de yemek zorundamıydın diye düşündüm elimde olmadan
Ben nohutla yoğurt mayası yapmıştım. Önceden hep yoğurttan başka birşey maya olmuyor sanıyorduk. Bitkilerin üzerindeki bakteri ve mantarlar mayaliyor.Şekeri yok, bir de incirlerin sütü mayalaması bana hep enteresan geliyor
Misafirim vardı. Ben tatlı yaptım, misafir de cevizli baklava getirmiş. Yaşandı bitti saygısızcaKeto lavaş ı napcan beee lahmacun varkenn az bi göm yavvv
Bebeklerim çok erken uyaniyo, bide sahura kalkarak uykumu bölmek istemiyorum. Çok az uyku ile idare ediyorum yoksa bende isterdim sahura kalkıp yemek.Sahurda kalem böreği gibi hem hamur hem kızartmalı şeyler yemesen daha güzel menü olur canım.
Harika
Bu arada 7 li rakamları görmüşsün ayrıca tebrik ediyorum
Sahura kalk bence daha hafif olursun hem de 1 barda su da olsa sahurun bereketinden nasip alırsın
Çok geçmiş olsun canım
Oo iddialı kaptan menüsü
Sanki tatlı bir şey gibi geldi umarım yapmamışsındır canım
Ben de deneyecektim bugün ama evde incir yokmuş, çıkmaya üşendimYaptım da olmadı henüz, mayalanmasını bekliyorum
İnşallah kaptanım üzerimde bi ağırlık var spor yaparım diyordum onu bile yapamıyorum akşam nasıl yattığımı hatırlamıyorum çocuklar uyuyunca hemen uyuyorum sadece adım tamamlamaya çalışıyorum bu şekilde de inşallah cumartesi inerim eksiyeSabit olmak da iyidir canım, cumartesi kesin eksi gelir
Evet kuşum bugün dınlen
Geçmiş olsun kaptanım.
Aynı rakamlari yazmıssın canım ama 100 gr artı da sorun olmaz zaten.
Valla sürekli hamurişi yenilen bir evde keto yapman büyük başarı tebrik ederimRakip dişli rakip harika rakip muhteşemsenin işin de zor beaa bak akşam lahmacun yapicam diye kalktım kendime keto lavaş yaptım
Hey gidi günlerbluegreeneyes in "un cuvalini sakla"sözleri hala kulağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?