• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58

💔💔💔Çarşamba 💔💔💔

💔Sahur

2 yumurta
4 dilim kaşar
8 zeytin
Domates

💔İftar
2 dilim keto lavaş ile lahmacun
5-6 YK lahmacun içi
Bol maydanoz salata
Diyet limonata kendim yaptim

💔Sonra tatlılar:(, cips, yarım bardak da diyet olmayan limonata . Umarım çok uzatmadan ketoya dönebilirim :dua:

💔💔💔Spor.2700 adim💔💔💔

19 Mart Çarşamba
Sahur: su
İftar: 1 dolu tabak nohut, 1 kase ev yapımı yoğurt, 1 tane yaprak sarma, gavurdağı salata, birkaç parça mor pancar ve havuç
Çayın yanında: meyve tatlısı (ayva ve elmaları sade, şekersiz fırınladım. Yerken üstüne biraz tahin, biraz bal ekledim. Meyveyi biraz çok kaçırmış olabilirim. 🥲)

Su: Bugün iki litreye tamlamakta zorlanacağım sanki. Ha gayret :)
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş

Afiyet olsun canım olsun en azından masum bir tatlı tercihi olmuş

💔💔💔Çarşamba 💔💔💔

💔Sahur

2 yumurta
4 dilim kaşar
8 zeytin
Domates

💔İftar
2 dilim keto lavaş ile lahmacun
5-6 YK lahmacun içi
Bol maydanoz salata
Diyet limonata kendim yaptim

💔Sonra tatlılar:(, cips, yarım bardak da diyet olmayan limonata . Umarım çok uzatmadan ketoya dönebilirim :dua:

💔💔💔Spor.2700 adim💔💔💔
Ah canimm ne ettin öyle neden bozdunkine çok güzel gidiyordun . Ama biliyorum ki sen bugün toparlarsin ha keto olmayabilir belki sikilmissindir ama normaline geri dönersin sen eminim

Ben nohutla yoğurt mayası yapmıştım. Önceden hep yoğurttan başka birşey maya olmuyor sanıyorduk. Bitkilerin üzerindeki bakteri ve mantarlar mayaliyor.
Çam kozalağı, kuru meyveler de maya için kullanılıyormuş. Turşu için nohut, hardal tohumu, çörek otu gibi tohumlar , üzüm çöpü eskiler turşuya koyardı zaten. Çok ilginç

Misafirim vardı. Ben tatlı yaptım, misafir de cevizli baklava getirmiş. Yaşandı bitti saygısızca :KK1:Bu ketoyubtoplam 24 gün yapmış oldum🥴 yine de kendimi kutlarım , inşallah hemen geri dönebilirim🤲
Ooo yedinmi looo

Back
X